Work, work and outfits at work :)

Yes imon är sista jobbdagen innan lite ledighet, var ju inte längesen men ska bli lite skönt ändå. Fast i för sej är det synd att sluta nu när man kom in i allt så bra lönehelg, leverans och inventering on the same time typ klart att man blir trött. Men en sak är säker: jag känner mej riktigt duktig och det är egentligen sånna här dagar jag gillar även om det är lite jobbigt att vara rätt sliten när man kommer hem. Vill ni höra anledningen? Tiden går fortare och det blir roligare när man har något att göra mycket folk, larma+packa upp varor eller räkna dom, okej det sistnämnda är inget man längtar efter. Annars står man bara kollar ut över butiken och sen på klockan allt för länge. Men skitsamma för jag har vart duktig och det kommer kännas skönt när lönen kommer, alltså något att se fram emot! :)

Jobboutfit x3


Invigde Ginatricot-kjolen jag fann på rea för ett tag sen :)


Rosa och grå till min älskade vita converse ;D
Dagens komplimang: Jag tycker du alltid har så fina kläder och färger.
Jag tackar och bockar, det är sällan man får höra sådana trevligheter speciellt från pojkar :)


Ingen tanke utan vaknade en kvart innan bussen skulle åka, smart där!
Så farligt var det ändå inte, smet in på toan på jobbet och kleta på lite smink så var det bra haha ;D

Anledningen till att det kommer bilder på mej och outfits är för att jag är så lycklig över min digitalkamera jag fick i studentpresent, i just looooove it! Den är min nya älskling som får följa med på äventyr varje dag även om det oftast slutar med att jag fotar hemma framför spegeln för att slippa turist-stämpeln ni vet turister som fotar allt dom ser, get the picture? Hahaha var är Sarah när man vill skratta men inte finner så mycket att skratta åt? ;D Men vi ses nog snart det gör vi alltid oplanerat utav nån konstig anledning, hon är rolig den där Sarah. :)

Ja det var nog allt från mej denna måndagskväll jag är trött som bara den efter en
elva timmar lång inventeringsdag så forgive me men jag skrev faktiskt några rader :)

Ciao, Nadia

Battle Of A Dead Soldier

Godkväll

Jag kan äta riskakor och njuter av att bada katter.
Amanda Kerr & Orlando Bloom
Snälla,gör en son till mig ?!

Fredag: Vattenpipa - Slottskogen, Fika - Greenwich, Promenad - Avenyn.

Lapparna mötte upp mig med en vit/läskig/skåpbil och när vi slagit oss ner i det gröna gräset började meckandet med super habibi, som vi till slut fick suga lite på till jazzmusiken som spelades live på andra sidan dammen.

Därefter hämtade vi upp den svarta och den vita för att låsa in dem i det bakre utrymmet av bilen med en ficklampa. Sedan dumpades vi av chaffisen vid Greenwich för att smaska på grillad kyckling&potatis, efter en stunds tjötande for Anna och Nadia hem till respektive skogsområden. Jag och Ida fortsatte kvällen med några topphemliga möten och kvällen avslutades med att vi hoppade på 16bussen som brumma oss hem till sängs.

Lördag: Låångfilm med babysis A-F - hemma.
Ja, det var det enda jag gjorde för att mor min ville ha mig hemma - inomhus, i dotterförrådet.

Söndag: Slavsysslor med hemmagjord jordgubbspaj och vaniljglass i lön, Fika - Condecco.
Jag tvättade och vek kläder, jag försökte t.om. städa mitt rum men att gå och fika med Fortes lät mer lockande tyckte jag. Det var det också. Broder Stoffe kom över på söndagsmiddagen, mina föräldrar lagade köttbullar med brunsås och potatis, till efterrätt blev det en rätt tillagad paj gjord på färska jordgubbar.


En Kurvig Karolina Kurkova?
Jag tycker verkligen inte att Karolina Kurkova ser så tjock ut som pressen hävdar, hon ser bara inte lika vältrimmad ut som hon brukar göra på dessa bilder. Fast jag undrar fortfarande vart VS-modellens navel har tagit vägen, den finns bara inte där för mig längre. Om ni råkar hitta den någonstans kan ni väl vara så snälla och höra av er till mig? Tack på förhand.

Karolina Kurkova Karolina Kurkova
Karolina Kurkova 
                                           Karolina Kurkova - Navellös
                                            Navellös ?



Piz ! / Evelina

Work baby work

Det blir tyvärr lite skrivande när jag jobbar, har man vart ledig i tolv dar och inte gjort så mycket nytta blir man rätt slut av en jobbdag haha komiskt men sant. Jag brukar skämta om att mitt jobb är ganska chill och att jag säljer kalsonger och står och ser söt ut, idag gott folk var det mer än så. Haha inte stått still alls idag packat upp och larmat nästan hela dan plus att när dom andra två var borta en sväng kom jag inte ifrån kassan. Det märks att det är lönehelg och att folk har börjat ta semester grattis till er måste kännas underbart! Själv tar jag det här som ett halvt sista sommarlov trots att jag tagit studenten men allvaret får börja till hösten fram till dess har jag mitt jobb ungefär varannan helg. Det gör dock att man känner sej fattigare nu än som student kanske beroende på att man numera måste fylla ut dagarna, men det får väl bli billiga vanor då även om även det i längden blir dyrt haha. Ja som sagt mitt sista sommarlov welcome to my world weehoo! :)

Lite om min kväll igår :)


Fixade mej lite innan det bar av mot storstaden och träffa några vänner :)


Gråa Pepe jeans, Ginatricot-linne, Vero moda-skärp och Åhlens-kofta


Mums icetea lemon och kanelbulle, kan det bli bättre? ;D Ja bulle var ju torr :(

Annars fick man åka skåpbil, sitta på centralen, traska i slottsskogen men det var rätt lyckat. Okej jag erkänner det var lite jobbig början men vi får väl se hur det blir nästa gång, jag vet vad ni tänker kära vänner! Sorry don´t blame it on me inte bara i alla fall och en sak till sluta kalla mej känslig (förrut har jag hört detta ord i en viss negativ klang) har ni tänkt på att jag kanske bara är rädd om mina vänner? Är inte det positivt? No idea men bara så att ni vet jag gör inte nått för att vara elak mot er, sjukt att jag skriver lite sånt här i bloggen men jag vet ju att ni läser och det känns bättre så än att säga något. Man lär sej av sina misstag eller jag hoppas man gör det och jag tror det är lättare för er att läsa det än att höra det eller det känns så. :) Inga sura miner från min sida men ville bara få sagt det lite halvt, okej jag ger upp kalla mej vad ni vill sålänge ni mår bättre av det hahaha (hoppas ni fatta ironin där) ;D En sak ska ni veta vilka ni nu är som läser: jag är sämst i världen på att förklara saker och ibland skriver jag med en viss ironi som jag hoppas att ni fattar, bäst att säga det så ni inte tror jag är två olika personer med en massa humörsvängningar haha :) I alla fall ingen bitterhet här inte och som jag så fint uttryckte mej på jobbet: "just nu är jag ganska så tillfreds med världen så jag behöver inte banka sönder kartongerna för jag känner ingen ilska" Hahaha okej ingen fattar och jag får avsluta nu innan jag själv inte fattar ;D

Ciao, Nadia

Chasing Papi

Goddag

Jag kan picka och njuter av att gå i högklackat.
Gemma Ward & Lily Donaldson


Tack för igår ! Jag tänker inte skriva om allt vi gjorde igår, för det hade förändrat er syn på mig som person totalt. Men jag kan skriva att jag hade det roligt, allt från Chez Amis till Sticky Fingers till taxi färden med G* hem mot mitt älskade ghetto var täydellinen. Jag träffade dessutom på broder Stoffe på Sticky Fingers och vi hade oss ett snack vid baren, han är bäst! Jag har nog dem bästa syskonen någon någonsin kan ha? Åh, jag är dessutom den rikaste fattiglappen i världen - just för att mina syskon skämmer bort mig med kärlek dagligen.
Para pa pa paa .. I'm Lovin It !
Tyvärr är jag väldigt seger för tillfället så jag gör så här istället, jag skriver upp lite stöd ord för att beskriva kvällen så kan ni ju ta och gissa er fram till hur vår kväll såg ut?

- Brännmaneten? En shot med smak utav Tabasco.
- Dansduellen
- Att tala i tungor
- Vouges
- Provrör
- 1979
- Sarajevo
- The-50-Year-Old Virgin
- Nagellacket, Hur tänkte du då? (tillfrågades jag som fortfarande är säker på att det var helt rätt med det neonrosa)
- Det bränner ju föfan i hela mitt ansikte !
- Blyga pojkar, vad tycker vi om dem EGENTLIGEN?
- Här, ta godis flickor.
- Att stryka ett streck
- Har du något finskt i dig? - Nej, men jag har finskt påbrå eller vadå? :S

Hoppas ni fick en någorlunda inblick där. Om inte, får ni mycket mer än gärna vila ögonen på dessa bilderna medan er hårddisk laddar om för ett nytt försök att lösa går kvällens gåta.


Gemma Ward, Lily Donaldson och Caroline
Gemma Ward, Lily Donaldson och Caroline
Gemma Ward, Lily Donaldson och Caroline



Piz ! / Evelina

Two-in-one

Yes idag fick jag inviga mitt nya linne och min nya kofta som jag fyndade på rean i måndags, jag säger som min kära bloggväninna ut och fynda med er! Vill man shoppa så ska man passa på nu det är mycket roligare när det är billigare för då kan man komma hem mer fler saker utan att känna samma ångest, smart va haha :). Om ni är intresserade så spenderade jag 99 kr för koftan OCH linnet weehoo säger jag bara! Det konstiga är att det känns som att jag shoppar då och då men det känns som att för varje dag som går så finns det mindre plagg i min garderob istället för fler, men nu får det kännas rätt okej tills jag har ett till jobb eller fler tider. Det brukar heta att man som studerande är fattig eller har lite pengar, men jag känner mej mer fattig nu som nybakad student än innan men maybe it´s just a feeling trots att jag har fler jobbchanser nu, men då får man inget istället illa där. 

        

1.Fynden till gråa Pepe jeans och converse mot körskolan 
2. Bytte till grå Ginatricot-kjol, leggins och ballerinas till jobbmötet

En dag har gått sedan jag kom hem och redan idag rann tårarna haha det är verkligen sjukt, vill tillbaka. Det var i och för sej inte därför dom rann men jag vill bort igen, kan ni alla tänka er en jätteskön solig resa till nått härligt partyställe stranden på dagarna och klubbarna på nätterna en sån vecka hade inte vart fel alltså. Men först mina damer och herrar måste jag klippa mej och skaffa mej ett jobb, det är två bra mål hahaha känns det igen kanske? Och kanske kanske även ska försöka klara mitt körkort nångång, men tror tyvärr inte det blir i sommar eftersom min lärare har fyra veckor semester from idag det var roligt för honom. Haha men jag ger inte upp en vacker dag ska jag få det sådeså! :)

Ha en trevlig kväll nu ska jag packa, städa lite och sen kanske somna till något sex and the city avsnitt! :)
Ciao, Nadia

Rock Box

Goddag

Jag kan agera som fredsmäklare och njuter av att få min erector spinae masserad.
Miu Miu + Liselotte Watkins 

Nu får det återigen bli ett snabb inlägg eftersom jag snart ska ut och kalasa lite med några vänninor. (Chez Amis+Club Total)
Innan jag bestämmer kvällens utstyrsel vill jag bara uppmana er fattiglappar att gå ut och kolla nu i sommar-rean, det finns så sjukt mycket bra ute i butikerna detta år. Som idag när det nya tvillingparet skuttade ner till torget för att spana efter saker i behov hittades det mängder av  toppar,jeans,skor och accessoarer för löjligt låga priser. Ehm, med lågar priser menar jag en hundring per vara. Med hjälp utav mig lyckades syrran får ihop ett par skor, tre toppar, ett par jeans och en Miu Miu inspirerad sjal för sammanlagt 700kr. Inte så pjåkigt ? Å andra sidan kan jag ju inte hjälpa alla men gå ut och försök själva vetjja !
Nu måset jag kila, hmm hallonröda eller neonrosa naglar är dagens stora dilemma - jobbigt !



Piz ! / Evelina

Everyone Nose

Goddag

Jag kan sova längre än normala människor och njuter av att bara vara.
Chloe Sevigny



Snart ska jag rymma hemmifrån men innan dess ska Chloe Sevigny  få skina i dagens glans.


Chloe SevignyChloe SevignyChloe SevignyChloe Sevigny 
Chloe Sevigny  Chloe Sevigny  Chloe Sevigny  Chloe Sevigny




Piz ! / Evelina

 

Time to live

Om en kvart blir det farväl för den här gången och det bär av mot tågstationen, känns både bra och dåligt men det är rätt okej har ju vart borta nästan en vecka nu. Så det blir tillbaka till verkligheten för att låta ganska dramatisk haha det var i alla fall lyckat även den här gången och mina tankar vandrar redan till när jag ska komma hit igen. Tack för allt ni är så söta! Nu måste jag packa det sista, ville bara skriva ett par rader först.

Kan avsluta med de bästa citaten den här veckan från mina underbara kusiner:

12-åringen "Nadia har du inte nån kille?! Herregud du är faktiskt 19 år snart!"
8-åringen "Amen Nadia sluta skrik i karusellerna tycker du inte att du gjort bort oss tillräckligt?!"

Hahaha ja vad ska man säga? Tack igen för allt :)
Ciao, Nadia

Big city trip


                                 Inne på Gröna Lund vid vattnet

         
Utsikt från Skansen            Posa vid vattnet       Inför Allsång på skansen


Tidig uppgång kl 07.10 fixa sej och äta mat sen bar det av mot den stora
huvudstaden Stockholm, var där vid tio tiden. In på skansen kolla lite halvt när
dom fixa inför allsången, käka lite till, sen fick jag underhålla kusinerna med
nordiska djur därinne som vargar, hästar, vildsvin osv innan Gröna Lund
öppnade kl 12. Haha kan ju säga att dom inte var jätteroade framtill Grönan,
men jag gjorde mitt bästa och tycker faktiskt att det gick rätt bra. Sen in på
Grönan köpa åkband och åka massa saker kvasten. tekopparna, lusthuset,
skrattkammaren, jetline, slänggungorna, katapulten osv vet ju knappt namnen
på sakerna på Liseberg så inte konstigt att jag inte kommer ihåg nu heller. Sen
blev det även kanonskjutning, sockervadd, popcorn, våfflor, mer åkade och lite
spelade och nej det blev ingen stjärnvinst den här gången heller! Attans haha
har vart min dröm sen barnsben och en dag ska jag allt vinna en stjärnvinst, jag
bara måste! :) Vi träffa även en trevlig och söt kille vid ena chokladhjulet haha han
var grymt rolig alltså, vet inte om det var för han var så pratglad men han var allt lite
söt. Eftersom vi inte vann och vi stod och snacka en del fick vi lite choklad, en boll
och nån jojjo-grej till tröstpris, tack snälla! Haha riktigt kul när vi körde turnering
med jojjo-grejerna, ingen fattar men skitsamma dagen var lyckad och jag är helt slut!

Det var allt om min dag! För den som är intresserad: så är biljetten bokad och jag
kommer hem i morgon kväll. Blandade känslor men det känns rätt bra ändå :)

Ciao, Nadia

So Exquisite

Goddag

Jag kan klappa på Romeo utan att få haschögon och njuter av att få sista ordet.
TMNT, m m m barndom.
Notera sköldpaddornas "fingrar", dem reppar ju för fanken StarTrak. Awsome.

Ja, jag är tillbaka med ännu ett underhållande inlägg. Än så länge har jag hunnit gå upp, titta Våra Bästa År - det om något är underhållande, putsat lite på mitt yttre och kollat upp högskolor på nätet. Våra Bästa År - såpan som har allt - pinsamheter, lovedrama, mord och sjukt skönhetsopererade karaktärer. Sedan att dem byter ut skådespelarna lite så där när dem vill kan vara irriterande, typ att dem från ingenstans bytte ut Belle mot ehm ah Belle .. det enda dem har gemensamt nu är att dem båda två är lika usla på att spela och att hårfärgen  fortfarande är blond förstås. Nog om det !
Vi kan istället återgå till mitt sökande efter den perfekt skolan, hittade  faktiskt några stycken idag som jag fastnade för lite extra. Dagens skol-favvisar låg i GBG, Milano (utbildning på eng.) och London.
Jag snubblade självklart förbi Beckmans mitt i letandet, den prestigefyllda skolan som endast tar in 14 elever. Man vågar ju knappt ansöka eftersom endast elitsoldaterna inom mode/design kommer in.
Nedan finns bildbevis på hur överbegåvade eleverna som går där blir och är:


Av: Evelina Bratell
Av: Evelina Bratell
Av: Evelina Bratell
Av: Evelina Bratell
Av: Sofia PalmAv: Adam Gauffin Av: Emma Redeskog



Piz ! / Evelina


Food och shoes

                   

Yes igår efter en ganska så seg dag bar det av på resturang där jag käkade mat så
det hette duga, egentligen beställde jag "bara" in en pizza som inte var så liten alltså.
Men inte nog med det fick jag smälla i mej en halv skagentoast, ett vitlöksbröd och en
fjärdedelsglass potion hahaha låter kanske inte som att det var så synd om mej men
den mättnadskänslan är inte att leka med du orkar ingenting och vill bara sova. Too bad
för mej alltså som knappt har jobb och knappt kan kalla detta sommarlov, nä men ska
egentligen inte klaga på det för det var gott som bara den TACK så väldigt mycket för
maten och sällskapet får jag säga ! Förresten så fick jag också inviga mina nya fina skor
som jag fyndade på rea innan det bar av till norrland, var lite osäker då men nu är jag nöjd
kan ha dom både vid utgång, fest osv sen även till stan och tillfällen när man inte behöver
vara lika uppfixad GOOD ! För den som vill veta: 199 kr på DinSko (skyndafynda) haha ;D

I morgon bitti bär det av över dagen till Stockholm först till Skansen och sen till Gröna Lund
första gången för mej x2, ställer upp och åker dit med mina söta kusiner så då ska jag vara
duktig med ansvar och grejer men det brukar gå bra, dom är ju så söta! Det ska allt bli kul :)

Det var allt jag hade på hjärtat nu, får nana lite nu blir väckning i morgon innan sju GAAH.
But hey? I can make it if I want haha ;D
Ciao, Nadia

Intruder Alert

Godkväll

Jag kan stå baklänges och njuter av att smeka vackra skor.
Jag skrev ju en STOR kopp

Det var en gång en dag, den dagen var idag då  jag sa farväl till min kära vän Ikram som for till Nordafrika, Marocco och välkomnade min ap-kompis Ida till det kyliga Sverige. Gott att en anländer medan den ena flyr landet för varmare vindar, på så sätt har jag alltid en utav just dem pälsklingarna på hemmaplan.
Alltså först var det byebyealmostcry till Ikram med Ilona, Ilona, Ana, Rosie sedan hoppade jag på 16 bussen för att möta upp & fika med Ida, Therese, Frida, Johanna. Fiket vars namn jag inte vet låg vid Domkyrkan precis vid hörnet mitt emot Pizza Hut, det fick bli en snuskig hallonpaj gjord på sylt (like, who does that?) och en STOR kopp cappuchino som vägde upp snuskpajen. Inte så pjåkigt ställe det där ändå - fint inrett med skön atmosfär, vi gissar på att det också ingick i det söta priset. Sedan träffade vi på C.P(Charlotte Persson), vår gamla klassföreståndare från Angeredsgymnasiet .. underbaringen uppmana mig till att kolla upp designutbildningar redan nu till våren, det kanske jag borde ta och göra. Ett STORT kliv in i den STORA vuxenvärlden, gawd. Så om jag inte skriver något inlägg imorgon beror det på att jag har fullt upp med att leta utbildningar världen över. Mmm tänk er petite ute på äventyr i Stockholm, London, N.Y, Paris, Milano eller  varför inte Sydafrika ?
Eh, varför jag precis skrev fem städer och sedan ett helt land har jag ingen aning om men men är man trötter så är man.


Stockholm London New York
Paris Milano Kapstaden


Jag måste ju självklart passa på och presentera er för min lille Stuart, "Look what I can do !"  :
http://www.youtube.com/watch?v=aCHn9jJOuh0&feature=related



Piz ! / Evelina

Min midsommarafton

Skulle försöka få till ett bra inlägg igår efter min kvällspromenad men det
visade sej att internet hade slutat funka, alltså min vanliga tur haha :)
Midsommar var lugn men lyckad och här är några av de få bilderna jag tog
ENJOY!

                      
På tåget från Norrland       MUMS med massa mat       Plockade blommor

     
  Grönt och sommrigt !               Guitar Hero                    Såhär såg jag ut :)

Jag tog tåget från Norrland till Dalarna därefter blev det en liten biltur en bit
utanför dalarna till ett gulligt litet torp där jag skulle fira med några bekanta
till mej. Det blev lugnt men trots det trevligt och lyckat, vet inte hur jag ska
förklara bättre. Det blev god mat, jordgubbar, chips, choklad, musik, dans,
promenad i skogen, plocka sju olika blommor, film, guitar hero osv.

Midsommardagen fortsatte ganska likt och fortfararande trevligt med kortspel,
korttrix, fotbollsmatch, mys i solen, mys inne, kvällsdopp, även då god mat och
samma trevliga sällskap.
Tack alla för att jag fick spendera denna trevliga helg mer er !

Det var allt om min midsommar, hoppas att ni alla fick det lyckat också !
Ciao, Nadia

Lazer Gun

Godkväll

Jag kan skaka gäddhäng och njuter av att ramla i trappor.  
made by starlounge
made by starlounge
made by starlounge


Nu är ni/du säkert sjukt nyfikna på vad jag har haft för mig under denna midsommar helg. Hm, den har varit perfekt, underbart umgänge med massa mat och dryck i överflöd. Aftonen spenderade jag med hela familjen (Den hysteriska 6an) och moster Aune. Vi tjötade och hade oss vid det fin dukade matbordet fyllt av delikatesser som hör sommarn till.
Jag vet att det är uttjatat men jordgubbstårta är verkligen så sommar, i synnerhet min mors version. På midsommardagen firades Ilonas 19-årsdag lite i efterskott, hon ploppade ut den 19 juni egentligen men men. Fin fina flicks drog till PC och därefter dansades det tills djn inte orkade mer på Infernos minimala dansgolv. Förövrigt har jag stans värk i benen idag, ja jag slutar bara  att dansa om det är skitmusik eller om jag blir förföljd av T-Pains okända tvilling bror.



Piz !
/ Evelina


Still alive

Hellu !
Jag sitter i ett torp nånstans i nära dalarna och myser med godis och trevligt folk. Jag lovar att berätta om min midsommar när jag kommer tillbaka till mitt kära Norrland, åker tillbaka dit ett par dagar från i morgon innan det bär av hemåt. Har i alla fall haft det trevligt och lyckat här med jordgubbar, godis, midsommarstång, trevligt folk, musik, blommor osvosvosv jag kan fortsätta länge men har för lite tid.

Hoppas alla andra har haft en trevlig midsommar också!
Med tanke på att min mobil vart så tyst så antar jag att mina vänner haft det trevligt i alla fall, eller okej två har hört av sej. Jag får la ta upp kontakten med er andra när jag kommer hem, kan i alla fall säga att jag saknar er!

Då var det dax för kvällsdopp om jag vågar ! ;D
Ciao, Nadia

Seeing Sounds

Godmorgon

Jag kan koka te och njuter av att tugga lakritsrot.
Pamela & jag hälsar GLAD MIDSOMMAR !


Här sitter jag på morgonens arsle för att uppdatera er med mitt senaste dröm-kit, 
en Tritoni klocka + en Hermés väska = perfectmatch.com


TRIWA by Tritoni, Orange Revolution 895 kr TRIWA by Tritoni, Purple Gold 895 kr TRIWA by Tritoni, UN Blue 895 kr

Supersoccermom Posh

- Madonna (ft. Pharell) - Give it 2 Me :
http://www.youtube.com/watch?v=8HRBRufepbw&feature=related



Glad Midsommar y'all !
/ Evelina

Hallonsmoothie for life


Såhär såg jag ut en solig dag i väntan på min körlektion, självklart fanns en kall hallonsmoothie i mina tankar. Det kommer nog bli mitt största vill-ha i sommar MUMS ! Condeco toppar än sålänge listan över vilken som är godast !

Nu tror jag att sängen kallar, lär bli en lååång kväll tomorrow !
Sweet dreams, Nadia

Hi-Definition

Godkväll

Jag kan låta som Barry White och jag njuter av att gnaga på sten.
Lupe Fiasco

Jag vägrar börja med att presentera mig själv, anledningen till detta är att jag vet att ni miljontals läsare kommer att få reda på vem jag är och hur mitt hjärtkontor fungerar under bloggen och dess skrivandes gång.
Smart? Eller lat ?  I know peeps !
Istället börjar jag med att berätta hur min dag har varit och vad för ointressant jag har haft för mig.
Jag vaknar klockan 12.30(irrelevant info), Adam Tensta rappar upp mig ur sängs därefter duschas det och jag knappar på tvn- Like the sand through an hourglass.. so are the Days Of Our Lifes.
Efter såoperan där-ingen-vill-dö-i, bär det av till gårdens egna lilla secondhand butik, lyx med Emmaus 100m från svalen där man bor. Där hittar jag ett par mörkbruna gladiotor sandaler för endast 30 riksdaler, för det priset kan jag t.om. JAG blotta mina stackars tår.
Jag tar med mig sandalerna och lil sis Amanda mot torget där jag stiger på 50 Bussen, dumpar tvillingen för att smaka på Annas ny inköpta vattenpipa som hon gulligt nog namngett till super habibi. Jag möter upp ms Ägghuvve som lyckats steka till sig en söt bränna från Ayia Napa, vi vandrar runt på stan i sökandet av en algire-spot men hittar ingen.
Därefter bär det av till Myrorna vid Järntorget och Puttricks för att hämta ut LUPE FIASCO-biljetterna, gawd rös till när jag fick biljetterna överlämnade i handsulan.
På Myrorna fanns min kjol kvar som jag spanat på dagen innan denna, den småblommiga kjolen med tre mini- volanger nertill skall användas som tub-klänning. För den midsommardrömmen får jag betala 65 riksdaler, superb. Jag roffar dessutom åt mig en svart kuverväska för 30kr - som funkar till allt.
Jag och mitt äggformade följe springer förbi några butiker till  i regnet innan vi slår oss till ro på ett  romantiskt kafé i Haga och käkar upp en hundring var. Efter detta springer vi runt lite till i regnet för det är så jädrans uppfriskande, därefter en evig hemgång med 90 bussen från Brunnsparken.

- Vrf leker du oslynig ? - HAHAHA, osynlig*! (citat: Anna Elfström,msn)



Piz !
/ Evelina

On the train till mitt kära Norrland


Yes strike a pose.. såhär roligt hade jag på tåget :)

                            
        Det blir grönare              Lite av min outfit              Snart framme

Yes då har jag anlänt och såhär såg min dag ut i stora drag, kanske inte jättekul
att sitta på ett tåg men who cares nu är jag ju framme. Har redan hunnit busa med
mina söta kusiner, gjort konster på stuttsmattan, käkat en god middag, packat inför
en mini-trip som bär av på självaste midsommar osv. Mmm kära Norrland haha ;D

Ciao, Nadia

Gårdagens inköp

Kikade runt lite i några affärer igår och hittade lite trevliga saker, tror jag ska
inviga min nya klänning på midsommarafton eller jag är ganska säker på det.
När jag tänker efter har mina senaste inköp gått i blåa nyanser, kanske får
göra en ändring på det snart, men det brukar ändras ändå :)

Gårdagens
Bilden fixades igår därför jag fått redigera lite fult ut, sorry Evo haha ;D

Det var allt just nu och i morgon bär det av till mitt kära Norrland <3
Ciao, Nadia

En halv introduktion i form av oviktiga frågor: det du inte visste om oss

Namn: Nadia
Ålder: 18 år

Favoriträtt: Tacos eller kyckling

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? För tidigt om jag ska jobba

Vad föredrar du för sorts filmer? Komedier

Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn eller godis

Läser du ofta böcker? Har börjat läsa gossip girl böckerna, annars inte
Är du bra på att laga mat?
Jag kan nog när jag vill, men inte så avancerat

Vilken är din favoritglass? Twister en varm sommardag MUMS !

Vad dricker du helst när du är törstig? Olika men en kall cola brukar känns bra i dessa tider haha ;D

Vilken årstid tycker du bäst om? SOMMAR utan tvekan :)

Brukar du sjunga i duschen? Inte allt för ofta men lyssnar musik (har högtalare på toan)

Är du en morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, på morgonen ska man ju sova.

Gillar du att dansa? Ja shaka asses en härlig utekväll är inte fel

Vilken kändis är hetast? Svårt... Chad Michael Murray är ju het

Vilken musikstil tycker du bäst om? Olika men mest Rnb/hiphop, som the voice då

Vad slösar du mest pengar på? Kläder

Och slutligen: Vilken dag i ditt liv skulle du vilja leva en gång till?
STUDENTEN såklart !


Namn: Evelina

Ålder: 18 år, om jag har räknat rätt

Favoriträtt: Thaifood

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Klockan två om inte mor min har lyckats väcka liv i mig vid tio som hon brukar, för då somnar jag om och vaknar vid tolv typ :]

Vad föredrar du för sorts filmer? Allt förrutom romantiska rullar, helst en film där någon dör i olyckligtvis nog (6)

Vad äter du helst när du ser på film? Min lillsysters kråkor, eller riskakor är gött med

Läser du ofta böcker? Nej, vilket är pinsamt
Är du bra på att laga mat? Ja, MVG i hemkunskap.. min egna specialrätt är ölkoktaköttklumpar

Vilken är din favoritglass? Gawd, jag älskar GLASS. Äter den glass jag får tag på men den senaste favoriten är SIA glass - Sorbet Kaktus Citron

Vad dricker du helst när du är törstig? Den starkaste drycken - vatten.

Vilken årstid tycker du bäst om? ALLA. Äh, det handlar inte om dåligt väder utan dåliga kläder. Å andra sidan sitter lite värme aldrig fel

Brukar du sjunga i duschen? Vet inte. Fråga grannarna

Är du en morgon eller kvällsmänniska? Ingen aning, fråga Nadia

Gillar du att dansa? Älskar att dansa

Vilken kändis är hetast? Den hetaste hunken? Jag går emot mig själv om jag inte svarar Pharell Williams

Vilken musikstil tycker du bäst om? H I P H O P .

Vad slösar du mest pengar på? Cappuchino

Och slutligen: Vilken dag i ditt liv skulle du vilja leva en gång till? STUDENTEN 08


En mexikansk-goding
En mexikansk-goding, enjoy ;D


RSS 2.0