Crisis Of Confidence

Godkväll

Jag kan tillaga nudlar i micron och njuter av att dela ut komplimanger.


M.Williamson+ H&M=genialtiskt.

Om det blev några glädjeskutt när glädjebudet nådde mig, tro fan det. Innan H&Ms senaste designersamarbete ens blivit slutsålt, ja då kommer dem ut med nästa. I april hittar ni min favvodesigners plagg ute i våra svenska butiker. Jag har väldigt höga förväntningar, jag menar det här kan ju inte gå fel någonstans.


Piz!/ Evelina

My friend is a Covergirl !

Jag vet att Eve redan skrivit det tidigare i veckan men jag ville lägga ut lite pics på omslagstjejen Annmari också. Så fint och du blev så lycklig och jag är lycklig för din skull dude! Untzuntzuntz jag hoppas på dej för jag vet hur gärna du vill detta och tänk 18 år och redan Covergirl det är sjukt bra! :D GRATTISGRATTISGRATTIS!




Ciao, Nadia


I'm back in the city again!

Jag for iväg på äventyr i skåneland torsdag tills idag, bokade biljett onsdagkväll bra jobbat! Så jag lovar att jag lever än, men inte haft bloggtime. Jag hade så sjukt roligt, tack till allt och alla är asglad att jag åkte ner en sväng på lite party alltså! :D Torsdag blev det först en sväng på stan och sedan fixa sej, folket kom och vi drog igång partyt. Sedan in mot staden fixa lite grejs innan vi kom till överraskningsstället, en del folk och jag kände ju inte alls många från hela början men alla var söta och trevliga så jag kände men inte som en förvirrad nykomling i alla fall det är ju nått ;D Överraskningsbarnet blev jätteglad och alla verkade ha sjukt roligt, det märktes speciellt dagen efter som till stor del spenderades i en affär med flera från festen och ingen kunde sluta prata om just FESTEN ! :D
En sjukt rolig grej som hände: En pojk stod utanför en bra bit bort och gulliga jag går fram och frågar hur det står till, inte så bra förstår jag och han går längre bort för att tömma maginnehållet, jag frågar om jag ska gå och han svarar att det är lugnt så kunde inte bara lämna honom. Magen tömdes så mycket att jag blev chockad över hur mycket som fanns där haha inte så fräscht jag vet! Han reser sej upp går mot mej och jag frågar försiktigt hur han mår om det känns bättre och han svarar som om ingenting har hänt "Du har inget tuggummi eller så?" HAHAHA fan vad bra det var hans första tanke ! :D Aja tack igen! :)


Jag lånade nån pojkes keps och posa lite! :D

Gårdagen var lugn och jag följde med till en skånsk skola, kom på att det var ganska så skönt att ha tagit studenten och jag längtar nog inte tillbaka till skoltiden faktiskt! Dagen gick och vi slökolla på Idol när vi fixa oss ett program jag inte följt sen alldeles i början när folk gjorde bort sej! Jag och Johanna fortsatte in mot staden även denna kväll trots typ fyra timmars sömn natten innan till samma ställe som dagen innan och sedan vidare till nått nytt trevligt ställe! :) Även denna kvällen blev lyckad, men torsdagen är nog svårslagen tror jag :)

Idag gick jag upp efter typ fem timmars sömn, tågresan bestod av att sova en halvtimme, flytta på mej tre gånger och stå sista halvtimmen eftersom det var jobb idag åkte jag direkt dit. Hahaha lite bra ändå två nätter i skåne med party och sen direkt till jobbet, duktig flicka! :D

Ciao, Nadia

Kings Of The Vestibule

Godkväll

Jag kan äta vänners lipsyl och njuter av att knäcka valnötter med mina tänder.


Dazed & Confused, dec 08.

Nu har jag inte mindre ont i halsen. Nu mår jag bättre än bra! För nu är det exakt en timme sedan jag kom hem ifrån Maroukis hushåll. Där jag satt och väntade på Ana en låång stund medan hon duschade. Till sällskap under denna stund hade jag hennes småsyskon och ett av mina småsykon på plats. När skönheten var klar med uppfräschningen, epilerade vi min blonda raggar-sträng. Det gjorde ont. Jag sa aj. Därefter tog vi igen lite och jag åkte från Topas återigen. Kvällens underhållning står filmen, mandarinerna och nötterna för.


Piz!/ Evelina

Flying Solo, Better That Way

Goddag

Jag kan citera Kelly Rowland och njuter av att känna hunger.

Lanvins kampanjbilder, vår 08.

Igår var det den Pälsfria-dagen, bra att jag påminner er om sånt i god tid eller hur? Det blev inget jobb idag för min del, halsen får vila innan jag åker dit igen. Det blev inte bossen glad över. Skyll inte på mig, skyll på mitt kassa immunförsvar. Det gör mer ont när jag pratar, mest ont gör det när jag äter. Jag antar att denna afton blir lika lugn som gårdagens, om ni inte har någon aktivitet som utesluter långa diskussioner, mat och vistelse utomhus dårå. In that case, I'm in! På tal om sjukdom, jag såg världens sötaste människovalp idag. Jag menar så söt att om den indie-ungen inte växer upp till Aishwarya Rai nr 2 så ser jag inget hopp för resten utav världens Mowglisar. En sådan vill jag ha om sisådär 80 år, varför göra när man kan köpa(det lät hemskt, men det är väldigt sant.don't hate on me).. ta hand om dem vi redan har planterat på vår Moder Jord istället för att hela tiden producera mera helt i onödan. Kommer det här verkligen ifrån mig? Svar ja. Tro inte att jag har börjat gilla barn för det, dem gillar inte mig heller. A-non-working-relation med andra ord. Nu är det dags för tvätt. Jag ska tvättas & tvätten den ska vikas.




Piz!/ Evelina

Heart Ain't A Brain

Godkväll

Jag kan micra brownies och njuter av att borsta mina tänder.

N.Vodiana, Vogue Italia

Om jag hade inte varit så trött och less på min garderob som jag är, hade jag vid den där tiden suttit hemma hos Victor. Där hade jag nu suttit och förfestat med superglammiga människor, förberett mig inför ParkLanes dansgolv. Fast nu är jag ju som jag är, därför byttes detta ut mot hemmagjorda brownies till iskall  mjölk och vila. Annars har jag idag suttit ensam i fyra timmar och terroriserat idoltittande främlingar med gratiserbjudanden. Mindre roligt än chokladbomben?Ja. Kom över med en flaska Ramlösa och joina vettja!





Piz!/ Evelina

Fly Together

Goddag

Jag kan kan citera MC Hammer och njuter av att vika papperpåsar.

 
L.Donaldson, Vogue Nippon

Just det glömde sjunga It's a lovely day, just got paid för er igår. Nu när det var gjort, ett grattis till AnnMari som är Cominos nästa covergirl! Och till dagens händelser, kom  hem från solariet för någon stund sedan.. dags att påbörja nyårs-brännan vettö. Efter solariet tog jag en väldans omväg hem för att mitt hälsosamma-jag sa så. Inget jag ångrar att jag gjorde, det var gött att svalka av sig sådär efter 20minuters svettanstid. Senare blir det jobb, men är fri efter det. Ring vid nio om du vill ha mig. Nu är det dags för "frulle" och dagens andra kopp kaffe.

Den lilla frisyr-förföljarn, syster 1995.
Först klipper jag en snelugg & kaxigt uppklippt till mitt annars långa hår.
Hon följer efter,kopierar rakt av. På egen hand.
Därefter klipper jag fringe, verkligen en spikrak lugg och bevarar det långa.
Hon följer efter, kopierar rakt av. På egen hand.
Till sist klipper jag page, väldigt kort och låter luggen växa ut.
Hon följer efter, kopierar rakt av. PÅ EGEN HAND.
Nästa steg, om jag gör en Britney (snaggar mig, på egen hand) .. undrar hur dettta ska gå?

Piz!/ Evelina

Lolli Lolli

Goddag
Peppartrosa!!*finsk accent*
Jag kan boka bussbiljetter och njuter av att måla på tapeter med spritpennor.

Kate Moss

Ingen N.E.R.D, alltså ingen PHARELL, ingen Trey Songz, alltså ingen .. ehm TREY! Att missa två celebritycrushes på en månad, det är skam. Shame on me! Nu har jag stått och dammat i skamvrån hela dagen, för att få lite miljöbyte och för omväxlingens skull beger jag mig snart till kontoret. Sen kan det ju bero på att jag ska jobba där också men men. Mmm mer pepparkaks tak innan jag åker och hälsar på Mari&Den-nya-firren-Doris(?).


Piz!/ Evelina

It's a deal!

Det blev ju middag med flickorna igår och det var trevligt och lyckat till stooor del och följande deal lyder: varje månad när lönen dykt upp ska vi ut på en trevlig middag hoppas på att vi håller det nu! :) Det börjar med att Fröken Nadia missar bussen bra start, går till nästa busshållplats och nästa buss KÖR FÖRBI mej damn! Men farbrorn i godisaffären som var påväg hem blev sur och tyckte synd om flickebarnet som stod och frös i kylan så han kör i kapp bussen TACKTACKTACK! :D Eftersom min mobil är på lagning fanns det ingen musik att lyssna på och rastlös som jag är ringde jag först Ida och sen Eve för att få lite sällskap :) Väl framme har aporna gömt sen antagligen pga rastlöshet eller för att dom ville leka barnrumpor igen hahaha :) vi åkte till Chez Amis och beställde mat jag hade beslutsångest så vännerna fick välja och jag fattar att vi fick vänta typ en timme hahaha eller vad det var ! Där kom en halv kyckling som inte låter mycker men woooow ohshitohshitohshit det var den största matpotionen på länge, åt nog inte ens hälften men det var sjukt gott det är ju alltid nått! :) Denna kväll kan jag meddela att DAMtoan endast bestod av damer vad jag vet hahaha! :) Och sånna namnlekar är inte min starka sida men det var ju skoj ändå. I alla fall tack flickor och glöm inte vår deal! ;D


Jag tyckte det var kul att posa i min nya tröja ju! :)

Ciao, Nadia

Through With It

Godkväll

Jag kan ha väldigt ont i nacken och njuter av att läsa skitsnack om mig själv.


Elsa Hosk

Rough rough rough!
Gårdagens middag var übernajs och sällskapet bättre än så. Mammas laxfilé knockar den jag smaska på igår men nöjd var jag ändå, fick ju smaka på Fortes kalkonstora kycklingsbit. Mätt och belåten åkte jag hemåt iklädd min tjockisjacka, tack för att du finns. Tack för att du värmer mig i kylan, omfamnar mig, låter mig ha på mig precis vad jag vill, tack för att du ser snygg ut tillsammans med mig och fortsätter att göra det som du nu gjort för mig under två års tid. Idag däremot, var jag bokad av Hero.. är fortfarande bokad av henne. Vad hände med köttbullsmackan liksom? Du får lov att ringa eller smsa, så att jag vet att du lever din bergsklättrare! Annars har jag spenderat dagen med att umgås med min lilla sjukling, hoppas du blir frisker snart. Sen har mamma och 91.an lyckats bli smittade dem med, inte svårt när man lever under samma tak. Snart är det la min tur igen! Yäääy! Gimmie sickness! Nu lite te till ljudet av snyt/snyff-ningar därefter väntar mer televisionstittande.


Piz!/Evelina

AMAB

Goddag
All.Men.Are.Bastards

Jag kan spilla mjölk på mig själv och njuter av att klippa andras ögonbryn.

Caroline Winberg

Det blev ingen Madafakkingaskar 2, för min italienska är lite ringrostig. Eller ah, jag kan typ ett ord på det språket och med det kommer man ingen vart om man vill förstå vad filmen handlar om. Så det blev Pineapple Express istället, om ni inte har sett den.. se den. Galet rolig. Ikväll blir det middag ute, nu blir det middag inne.

Piz!/ Evelina

What a day

Vilken dag den var förföljd av badlucks alltså i plural ja det är faan illa haha! Först ut ingen soltid för det var upptaget jag som ville bli snyggt brun så jag kunde charma allt och alla damn, haha sen ingen hårtoning för ingen kunde hjälpa mej i affären hade jag vart en gammal tant hade dom säkert kommit springade nu kollade dom på mej som att jag besvärade dom, ingen har väl berättat för dom vad deras jobb går ut på haha :) Väsksäljandet gick väl bättre och jag svara i telen och grejer duktigduktig! Sen diskuterade jag med en praktikankt om att hade min plattång gått sönder hade jag lipat även om jag sa det med ett skratt men en sak hade jag aldrig funderat över. Min mobil är kass efter MINDRE än ett halvår så jag släppa dit mammi som support och skulle klaga, dom svarar lugnt och säger att dom ska ta in mobilen i TVÅ VECKOR?! OMG va hörde jag rätt, vad ska jag lyssna på under busstrippen, kommer inte kunna smsa nån, hur ska jag klara av i alla fall en resa utan mobil och viktigast av allt hur faan ska jag få tag på alla och tvärtom? Oh no på riktigt jag ville gråta och mammi skratta åt mej i varje mening insåg jag det mer och mer t.ex. kan du ringa och väcka mej imon nä just det jag har ingen mobil hahaha :d Väl hemma tog mammi fram fyra mobiler den ena värre än den andra och kollade med puppy eyes nadia två veckor haha en hade tom antenn hahaha undra när jag såg det senast? :) Valde en blå och hoppas att den funkar om ni inte får tag på mej vet ni varför! ;D


Vill ha!

Hoppas det går bättre imon! :)
Ciao, Nadia

No Nostalgia

Goddag

Jag kan skriva ett ord på danska och njuter av att reta les agriculteurs.

kjol+tubtopp+halsduk- Gintricot. bälte-Zara. klocka-farsgubbens 22/11-08

Vill bara slänga upp bild på siamesen, nu blir det Madagaskar 2 med den snoriga valpen. Mumma, pepparkakor+kaffe till det.




Piz!/ Evelina

En liten utgång ändå :)

Ja som Eve berättat så blev det utgång och nej mina kära vänner det är inte bara det livet handlar om men det är riktigt kul, några vänner har nämnt det för mej några gånger när jag sagt att jag vill ut. Men det var faktiskt Eve som hade sista ordet igår även om hon fick tjata en del innan hon fick med mej från stället haha ja som hon nämnde innan jag hade partyhumöret kvar och bangade inte! Påväg in mot storstaden funderade jag över våra val PC eller Chez Amis, jag valde Chez Amis och motiveringen till Eve var något om att vi knappt är där längre, större utrymme=mer folk, större chans att få bord osv och hon tyckte det lät bra. :) Väl där var musiken den vanliga, drycken var en aning dyrare, entren var sänkt och jag såg en massa nybörjare hahaha kan inte förklara helt hur men man kan se på vissa att dom är nya i vimlet på hur dom beter sig men jag säger inget ont om dom jag har också varit där! :D Jag stötte förresten på Adam stockholmaren som lämnat baksidan för fina Göteborg hahaha det var kul, han berätta förfullt om sina snöplaner damn! Stötte även på Lina, en gullig vän till en före detta klasskamrat som också hade snöplaner och åker iväg närmare bestämt idag, dubbeldamn! Ni får ha det asbra och jag får sitta kvar här och vara avundsjuk haha :) Vad hände annars då? Ett par for in på DAMtoaletten och hade svårt för att låsa resten av skaran därinne stod helt chockade och hörde svagt ett "brabra" från pojken min blåsa tvingade mej att ta toan bredvid och jag hörde en lätt spya och såg hur det skvätte in på mitt golv aha det förklarade väl varför dom hade så bråttom antar jag hahaha :D, ett giftemål blev en skillsmässa på fem minuter, nån pojk tyckte vi borde snacka med honom för han hade backslick eeh okej?, vi upptäckte ett dansgolv som Eve inte ville testa osv. Det var trevligt även om kvällen inte blev allt för lång, men det kanske var tur så jag kom upp i tid till jobbet idag inte för att jag brukar tänka på det alltför mycket annars! :) Tacktack Evelito :)


Från igår, kolla in längden på mitt hår jag har inte hört om det från så många! :)

Ciao, Nadia

Finding My Way

Goddag

Jag kan applicera cerat och njuter av att äta räksallad som smakar blekbettor.


Kom precis hem från en solpromenad runt vårat fagra betonghus, väldigt uppfriskande. Nästan lika uppfriskande som kvällen på Chez Amis igår. Där man alltid har trevlans. Fortes får diskutera vidare på det, för snart går bussen min. Eller ah ska kamma mig och sådant innan men till jobbet ska jag med bussen,snart. Hinnner berätta att jag fått yttligare ett handikapp(förrutom min udda personlighet givetvis), min vänster fot är mer efterbliven än resten utav min kropp. Det var nämligen så att jag fastnade i ett spårvagnsspår(är det ens ett ord?) igår på Brunnsparken och föll pladask. Det var pinsamt, onödigt och smärtsamt. Det hände något i foten. Kändes för konsigt, känns för konstigt. Sedan slog jag i knät på samma ben som foten satt på. Det är blått. Precis nu när knäna blivit helade, slår jag i båda samma dag och nu är dem lika blåslagna som sist. Det andra misshandlades när jag gick in i vår soffas armstöd. Hur jag lyckas? Dudes, jag har ingen jävla aning.


N.Cambell

[Påväg från Chez till Centralen, då Nadia går så snabbt att jag blir tvungen att springa för att komma upp i samma hastighet.]
- Nadia, du har för långa ben!
- Nej, Eve du har för höga klackar!

Piz!/ Evelina

Bralessness Is Another Word For Freedom

Godkväll

Jag kan skala clementiner och njuter av att klappa skalade granatäpplen.

Gwen Stefani, V-Magazine

Det får bli en snabbis denna gång. Jag är halvtrötter men ändå halvpigg på att klä upp mig halvfint. Jag och Fortes vimlar iväg till dem inre delarna av stan. Hade ju så många val av aktiviteter dennna kväll men ju mörkare dagen blev desto färre blev valen. MrLocos privatfest på klubben: nej tack,MrTuescarina: inställt p.g.a sjukdom, Tikkis vägrar höra av sig, Fanny/Nadia+utgång: Fanny banga, Fortes kept her partymood. Så nu ska jag kräla in i duschen därefter möte upp den sistnämnde.




Piz!/ Evelina

The big question


Ungefär såhär LITE snö får man uppleva här nere i landet och ja den är redan borta! :(

Jag har vart inställd hela veckan och hela dagen på att det inte blir någon utgång men efter att Eve frågat mej om jag inte planerat utgång och vi sedan bestämt fika och lagt på. Dök frågan upp i mitt huvud fika eller utgång och sedan inget svar, Eve får välja och jag hänger på! Jag får ändå inte låna tv.n och vid datorn satt jag i år så ser ingen anledning till att sitta hemma hela denna kvällen också, vad det är blir så kommer det bli kul! :) You och me lil'E hahaha always :D

Ciao, Nadia

Untouched

Godkväll

Jag kan skaka flaskor och njuter av att äta krullhår.


Kom nyligen hem från min och Mrs Äggheads lilla dejt. Vi hamnade på sju-elvan efter några minuters velande i kylan. Jag var hungrig och min dejt var snasksugen, i guess. Jag fick ner mig en såsdränkt calzone som inte smakade mer än en saltad oblat och kvinnan mitt emot käkade choklad och .. choklad. Hur kan du tycka att det är gott med varmchoklad till brownie, det är som att dricka sockerdricka till sockerbitar? Efter orm-historien tog vi en runda på avenyn(hur man tar en runda på en raksträcka, jadu.. det kan du fundera på), ner mot Kungsportsplatsen där jag tog 50bussen hem. Här sitter jag och smuttar på min Ramlösa till doften av pepparkakshus. Ingen mer deg, tack. Snart blir det sova-dax för ryggen skriker efter madrass.




Webcameran gör comeback, här är jag och syster Panda.


Piz!/ Evelina

Omg it's friday

Jag har såååå roligt damn vilken kväll! Fanny och Jennie sitter hemma hos Ida, Eve och Anna är på tantfika weehoo. Okej jag får erkänna det gör mej lite avundsjuk, vad gör jag? Sitter här för att fördriva tiden, funderar på lite popcorn nu. En sån stor CocaCola hade ju inte suttit fel heller men icke det finns inte hemma, all läsk ska tydligen göras i vår sodastream och det smakar inte ens gott i den hahaha nää det ska vara riktiga grejer det är bäst så! :) Annars så kanske jag får med Anna på snösemester det gör mej lite glader i alla fall, men bara så ni vet jag bangar kärlekssemester hahaha nu vet ni det båda två :D

Fanny det var så kul idag när jag gick på centralen kom jag på mej själv med att kolla runt på folket hahaha måste vara för att du sa att du sett en viss goding där, i vanliga fall går jag med musik i öronen och kollar inte på nån hahaha :D


Saknar skratten, skämten, smsen på lektionerna, fyra i rad, p som i.. hahaha :D

Hoppas morgondagens kväll slår denna kvällen! :)
Ciao, Nadia

No Resentment

Godmorgon
Grattis älsklings Ikram på födelsedan!

Jag kan sjunga en sommarvisa och njuter av vinternaren.

Caroline Winberg igen.

Jag hade så rätt så rätt. Igår när jag gick hem från bussen kände jag verkligen hur kallt det var, tänkte för mig själv: om det blir nederbörd redan ikväll blir detta i form av snöflingor. Och när jag vaknade såg jag att dem blyga flingorna lagt sig på biltaken på parkeringen nedanför oss. Värsting mysigt. Hellre snö(kyla)+sol än snusk regn fifan. Så nu sitter jag här med min H&M Magazine och varma kaffekopp efter en liten promenad i det vita. Känner mig så harmonisk haha, det är sant jag gör faktiskt det. Jag har varit en stund på torget redan, provade en mörkblå fransklänning på H&M(vart annars?). Som jag säkert tidigare nämnt är vår H&M inte värd att kallas H&M egentligen eftersom dem inte säljer något från Divided, kinda boring. Så jag blev lite småpaff när klänningen uppenbarade sig och bestämde mig för att pröva den som nu visat i sig midnattsblå. Jag var helt säker på att den skulle klä mig, men det var något som gjorde det hela .. hm,osmickrande? Om det var mitt osminkade morgonfejs eller plaggets ringning vet jag fortfarande inte. Hoppas på det sist nämde dock. För mörkdjupblått är ju så väldans nice och färgen är en utav mina "basfärger"(ps-folks knows what i'm talkin about). Sen var det så att jag hade sett Caroline Andersson i samma färg också, hon är ju lika ljus som mig. Jag vill helst ha en klänning i den kulören. Å andra sidan ska man inte jämföra sig med henne, på något sett. Henns skönhet är slående, som en rakhöger i morgonfejset. Att jämföra mig(eller dig?)med henne är som att jämföra Bush med Obama eller sparris med avokado, det går inte helt enkelt. Nu ska jag äta frukost och bläddra i det nya numret av Rodeo istället, Ann Mari- jag tror det är dec numret du är med i inte nov, can't wait!

Här kan ni se fransklänningen och H&Ms sjukt fina kampanjbilder hos deras online shop.


Piz!/ Evelina

State Of Emergency

Godkväll

Jag kan äta kakdeg och njuter av att rosta bröd.


Som sagt telifånen är inte påladdad ännu, det blir nog av först det klirrar i plånkan. Idag har jag jobbat stjärten av mig, typ. Internet har börjat fungera i telefonstugan igen så nu blir det lättare att ringa upp våra pontionella kunder. När jag var hemma på plats igen väntade pepparkaksdeg och soppa. Jag har redan ont i magen, jag som inte ens åt mycket deg. Föräldrarna brukar ju alltid varna innan man hugger tag i degen, men inte denna gång. Typiskt. Nu ska jag gnaga vidare på mina annanasstänger i hopp om att magvärken försvinner därefter snarka tills grymten inte orkar mer.


Piz!/ Evelina

Beautiful girls

Me and my girls on my birthday:


Kom på att jag inte lagt upp dom bilderna, men det var för många för att jag ska hinna välja ut vilka som ska upp på bloggen haha :) Idag har man bara chillat steg upp vid halv ett sen gick jag runt och gjorde inte mycket alls till vid halv fem nånting när jag började städa lite och efter det samma sak! Dagen gick fööör fort alltså ska ju sova snart igen hahaha :D

Ciao, Nadia

Head Of My Class

Goddag

Jag kan snarka och njuter av att peta i översminkade fjortisögon.


Caroline Winberg, www. fmd1.com

Idag har jag kokat ihop min egen lilla fruktbomb. Ta det största glaset du hittar hemma, om det så ligger i finskåpet.. storleken ÄR viktigast. Sen fyller du det med valfri juice, jag valde orginalet - apelsin of course. Därefter tog jag annanasen från bordsskålen och skar av två biffiga skivor. Sedan tog jag skivorna och skar dem i mindre delar, stänger. Så ställde jag dessa i glaset med juicen, dem blir så där nerkylda och vattniga. Massa frukt och vitmin(speciellt C) is mucho importante nu under vinter halvåret! Jag har också hunnit med dagens fixing-procedur, nu är jag påklädd och redo för jobbet.






Piz!/ Evelina

Walka Not A Talka

Godkväll
Sry, Panda!

Jag kan stämpla busskort och njuter av att riva upp skårpor.

     
V-Magazine. Bild nr 5 & 6 är ju helt klart favvisarna.

Jag lever. Det är bara det att cashen har runnit ur luren, vilket gjort att jag inte kunnat höra av mig till er folks. Men jag lever så oroa er inte. Sedan har nätburken som jag nu sitter framför varit lite smått upptagen idag, så det är först nu jag fått tronen för mig själv en stund. Synd att stunden snart är över dock, Pandan brevid här ska gå i ide. Jag passar nog på att göra något liknande, jag har ju städat och haft mig idag. Lite sömn, because i'm worth it!


Piz!/ Evelina

Alone with the tv!

Ensam hemma, middagen är serverad med kyckling och sallad, efterrätten blir popcorn och Cola såklart! Ska kika på dom senaste avsnitten av One tree hill och Gossip Girl som jag inte fått kolla på förren idag äntligen!!! :D



Ciao, Nadia

Did you get my message

Idag har jag väl lite duktig i alla fall det började med att tre jobb blev två, kändes nervöst på vägen dit men nu känns det ganska bra trots att reaktionerna var sisådär menmen that's life! Jag gick förbi mitt ena jobb och satt och prata lite en stund trots att jag var ledig det är inte illa alltså haha :) Sen bar det av mot staden och jag fixade nytt kort på banken medans jag väntade på Ida vi sa båda att det var ett tag sen nu, så det blev lunch på donkan och massa prat om vad som hade hänt i våra liv sådär lite mysigt så. Sen fick vi sällskap av Frida och Eve en stund innan jag och Eve kilade iväg för att leta efter ett par skor jag sett, ska ju vänta till lönen kommer såklart men kan ju alltid göra mej redo! :D

En annan sak: när jag satt och väntade på mitt tåg inne på centralen vid en bänk så hann jag snabbt lägga märke till en man på bänken bredvid, en tant på bänken mitt emot mej och en annan man snett mitt emot låg med huvudet på sin väska inga konstigheter. Sen gick allt väldigt fort mannen bredvid mej sprang fram och ryckte väskan från han som låg ner och sprang, mannen som halvsov var lite sen med att märka det men sprang efter och där sitter jag och alla andra kvar med gapande munnar. Jag har sett en livs levande tjuv och jag fattade det knappt förren det var försent men jag hoppas att mannen fick tillbaka sin väska. Stackare!




Ciao, Nadia

Pick It Up, Drop It

Godkväll

Jag kan undvika telefonsamtal från dolda nummer och njuter av att steka körv.

Mrs Longoria-Parker

Vet ni vad jag är sugen på just nu? Hm, jag ska berätta för er innan ni börjar spekulera om snuskness. Nej inte sånt. Utan en stor fet jävla chokladkaka! Ett gigantiskt fat med en stoooor kaka på! Ett sådant där fettberg som i filmen Matilda, ni vet när den läskiga rektorn tvingar lillgrabben att käka just en stoooor kaka framför resten av skolbarnen, ja en sådant fettberg är jag sugen på just nu. Jag vill bara äta tills det rinner brunsörja ur tårkanalen på mig. Men jag har aldrig lyckats få himlakakan sådär kletig i mitten, just the way i like it. Kan inte någon ringa in Kenza, be henne att baka Drama Mama lite. Jag har hört (läs:läst) att hon är bra på det.

Haha det låter så fel men det får publiceras sen kan ni ju ta och tolka det som ni själva vill..
like always dear readers.

 
Chocolate Raaaiiiiiiin (8)


Piz!/ Evelina

Pokerface

Godkväll
All möda ger vinst, prat bara förlust.- Ta lärdom MrTuescarina

Jag kan låta som Vin Diesel och njuter av att utpressa andras pojkvänner.

Maxfactor

Inte mycket mer action idag, suck åt måndagar som känns som söndagar. Jag har varit på deeptalk-pråmenix med apan och ätit tre svenska husmanskosträtter med mina ringfingrar medan tummarna zappat genom dagens tråkiga tvschema. Sedan har jag ägnat cirkus två timmar åt biffen Vin Diesel i filmen Babylon D.C. Filmen lämnade lite historiefrågor efter sig så timmarna efter den spenderades med att lista ut dessa. I Bibeln och på Wikipedia.org fann jag mina svar. Thnx, G! Nu ska jag kolla mer film därefter blunda, imorgon blir det kanske en tripp till den mer centrala delen av vårat älskade Göteborg.





Piz!/ Evelina

Watch out




Yes sju hela arbetsdagar avklarade och imon är jag fri som en fågel nästan, har en del saker att fixa sånt jag inte hunnit med annars. Idag blev det en ny utmaning och det gick riktigt bra, hade svårt att bestämma mej om jag tyckte det var bra eller ej men man säger ju att det blir vad man gör det till och jag tror det kan bli bra faktiskt. Nya människor och nya utmanningar här kommer jag! :D Eller nästan i alla fall första drömmen blev ju inte av så detta är en back up plan haha men jag har inte gett upp hoppet, en dag! :)

Ciao, Nadia

Male Dramaqueens, We Do NOT Lääjk!

Godkväll

Jag kan säga upp bekantskap utan att sura och njuter av att värma handleder.

Vogue

Nedanför förklaras gårdagens afton och närmare detaljer på det är inte värda att dokumenteras just här just nu. Jag kan ju ta och skriva vad vi lärde oss på resan till Boulevard och självaste vistelsen där.

1. Det finns manliga dramaqueens (i plural där tack)
2. Jag ogillar bratz mer än vad jag trott jag gjort
3. Bitches will always act like bitches
4. Årsmodell 91 är INTE(läs: inte) något att skryta över på ens meritlista
5. Vaktbolagen söker kvinnor
6. OBS! om du ska söka till 5. måste du vara storbystad, 23 år fyllda och ha ett bredare kontaktnät än Hugh Hefner
7. Batonger är farliga

Och nu till denna dag, kan ju inte medge att den varit lika lärolik som dagen innan men den har gått 200% snabbare ivartfall. Jag vaknade nämligen upp vid 3 tiden eftersom jag gick och la mig vid 4 tiden inatt. Jag & lillsyrran satt och kollade The Reaping (inte The Raping nej) i några timmar efter jag kommit hem från Boulevard vilket resulterade i en lång sovmorgon. Så jag åt frukost en timme innan familje-middagen serverades, båda måltiderna slank ner i strupen übergott. Jag har dessutom hunnit åka till kontoret en sväng, blivit en snorunge, träffat en grönögd, blivit tvingad på blindate och *drumvirvel* bloggat. Klart slut.


Piz!/ Evelina

Please don't stop the music

Fick ut Evelito igår på lite party, började på golden days första gången för mej där och jag gillade musiken sånna låtar man kunde men inte hör allt för ofta blandat med lite nytt! Vidare mot Blvd, det märks att lönen inte precis har kommit för det var lite halv tomt i början och mot slutet men jag hade kul ändå! :) Lite pics i alla fall :







Ciao, Nadia

Too Little Too Late

Godkväll

Du är T-A-S-K-I-G!
Jag kan svara i min telefon och njuter av att klippa hål i strumpor.

www.jensschmidt.info

Såg precis att bidragen blev halvkroppssbilder när man ladda upp dem till tävlingen, vilket jag tycker dem borde nämnt lite tidigare. Jag som smyckat från topp till tå. Så här får ni se dem, fråga mig inte varför jag posar som jag gör.. sånt här kan inte jag, det lämnar vi åt dem riktiga modellerna.
   

Min tolkning av themodernbohemiangirl, fast i svart/vitt dårå.


Piz!/ Evelina

Mr Broadway

Godkväll

Jag kan messa Malmö-människor och njuter av att dofta ostmacka.

Ten of Us, Vogue

Idag tog jag mig några minuter åt att läsa Metro påväg till jobbet. Dagens viktigaste nyheter: Commes des Garcons plagg från H&M kan fortfarande hittas ute i butik, yttligare en person har botats från HIV, det har hittats två nya planeter i ett helt annat solsystem. Var god och välj topicsordning själv. Förresten jag vet att min grammatik inte ligger på topp, förlåt C.Persson för det. Särskrivningar och .. blablabla. Jag vet! Till något helt annat, tävlingsbidragen blev helt okej men jag har inte fått dem själv ännu. Tack till fotografen Ida H Lindmark, mindre tack till mig själv som vägrar att fastna på bild. Eller ah jag fastnar ju på dem men hamnar alltid snett.. typ. Jag väntar fortfarande in bilder från Halloween, dem kommer när dem kommer. Eller så kommer dem inte, håll era tummar små för då får ni bilder att smaska på. Nu ramlar jag snart av stolen av trötthet better jump into my bigassbed.


Piz!/ Evelina

Piece of me


Peace


Jag är riktigt trött idag va känns som jag gjort en massa men inget vettigt haha :) jag ser fram emot imon har lyckats få med mej Eve så får vi se hur kvällen slutar, kommer vara ännu tröttare on sunday men äh får sova ut på tisdag hahaha! :) Jag var ju taxi ikväll åt föräldrarna fick sitta och vänta nästan en timme i bilen med thevoice och Eve i luren, damn det var inte vad jag planerat men nu är jag hemma och snart blir det läggdax om jag ska palla med morgon dagen! :)

Ciao, Nadia

Rin On The Rox

Godkväll

Jag kan skära mjukost och njuter av att få citronsaft i ögonen.

Nicole Richie. Chanses fading now, patience running out.

Mums, magen är helt gosig nu när den fyllts med varmchocklad. Bohemlooksen är framflyttade till imorgon, delvis för att jag inte haft någon camera tillhands, delvis för att jag inte haft något ork. Så det ligger överst på morgondagen lista. Jag fick mig ingen promenad heller, måste börja motionera. Det är bra för båda kropp och själ. Ägget kollade lite på priser inför Nyköping-Stockholm-N.E.R.D-Hem, ni vet. Vi ska nog klara det, vi måste. Damn jag måste se honom, det är verkligen min dröm. Denna fagra, otroligt smarta, sexiga, begåvade människa. Ja, Chad & Shae är la på scen dem också men Skateboard P will be in the center of my attention. Always, muaaah (K)! Nu puttas jag iväg från datorn och skuttar härmed till sängs.


Barbenta N.Richie


En mindre barbent Evelina. Yannis booty n my shiny ass! [081108]


Piz!/ Evelina

Take me to New York some day!

Den här låten hör jag massa gånger på jobbet, har gjort det ett tag men jag gillar refrängen :)


Take me on a trip, I'd like to go some day
Take me to New York, I'd love to see LA.
I really want to come kick it with you.
You'll be my American Boy, American Boy.



Ja det hade inte vart fel att uppleva den staden en vacker dag!
Ciao, Nadia

Look what I found :)

Jag läser inte sånt här så ofta men hittade det här nyss och det ser riktigt lovande ut haha :)

www.veckorevyn.com

Skorpionen 24/10-22/11

Nu handlar det om nöjen. Du får två härliga veckor som du kan ägna åt att resa, träffa vänner, visa upp dig på dansgolvet och bara generellt ha riktigt roligt. Du tycker om att stå i centrum och med din karisma är det så klart din naturliga placering. Tur i kärlek har du dessutom.


Så min fråga är nu är det ingen som vill dra ut mej och parta i helgen, typ lördag eller så? :) Det där med resande blir det nog inte så mycket av men visa upp mej på dansgolvet kanske jag lyckas med och på köpet ha riktigt roligt plus tur i kärlek. Haha nänä det där låter för bra jag får satsa på att ha kul då! :D

Ciao, Nadia


Energy Rock

Goddag

Jag kan peta bort klistermärken och njuter av att lyssna på Amandas acapella.

Du är wanted!

Ägg, vill bara inleda med att säga till dig att jag fått ihop fyra bohemiska outfits utan att återanvända ett endaste plagg! Coolt va? Ska ta bilderna ikväll, om några blir bra hamnar dem här på bloggen och då får ni alla se dem innan picsen skickas iväg till tävlingen. Hoppas VI vinner nu! Det blir min första tävling i dess like om man inte går tillbaks till skolan, fast då tävlade ju vi mot oss själva och det känns inte riktigt samma grejj. We got to get dat paper, we're brokeasses! Snart ska jag pudra nosen och kamma ner flöffet därefter promenera i knasvädret med varmchoklad i magsäcken.

GiseleGiseleGisele Gisele
GiseleGiseleGiseleGisele
Gisele Bündchen, ELLE Feature


Piz!/ Evelina

His Mistakes

Godkväll

Jag kan dela ut kramar till främlingar och njuter av att bränna tummen på het ånga.

MK Olsen, Thank Magazine

Jag har reflekterat över bloggens innehåll under min eviga fritid, kanske borde skriva om sådant som människor faktiskt bryr sig om. Okej, folk bryr sig om mig men ändå. Jag menar förrutom dagsschemat, det känns så tomt ibland och irrelevant. Åh nej, jag menar inte att jag ska leka djup för det vi alla det hade inte funkat. Haha. Men kanske stuff bortom min plattång och dess eluttag? Well, jag får klura vidare på det själv. Försök inte att hjälpa mig genom att responda i kommentarer eller så, för ni kommenterar ju redan fööör mkt(?!:@). Jag vet iallafall att vissa utav er vill ha mer bilder på mig, kanske på mina söta dagsutstyrslar. Om ni håller ut kanske ni får någon enstaka redan idag, vissa (läs:Nadia) får nämligen problem när det kommer till att göra två saker at the same time. Nu blir jag bortkickad från denna dator, om jag hittar någon liknande apparat tillgänlig hörs vi då. Förresten Heros mami hämtade med choklad från Polen, chokladen hette och heter NO NAME.




Piz!/ Evelina

Working nine to five


Vi gottar oss på jobbet med kakor och varm choklad MUMS! :)

Det är inte alltid så jobbigt att vara på jobbet vi brukar ha det ganska så skönt ändå, men idag kom en leverans med 26 kartonger och jag bar väl in hälften i regnet usch! Men vi var så duktiga jag och Lena att vi fick bort lite kartonger i alla fall och det blir samma i morgon, vi måste ju få bort en massa så man kan komma förbi. Efter jobbet blev det en liten sväng till stan, var väl där en timma men med sällskap kanske 40 min? Haha ingen vet men det var inte länge min halvfinska väninna är inte bäst i världen på att passa tider fast det visste jag redan och min andra kompis ägget visste jag inte ens skulle vara med förren jag väl var där :) en annan sak som jag kom på nu: hur och vem kom på ägget egentligen? Förlåt Anna du är jättesöt men det bara stog mej haha :)

Nu ska jag skicka bilder på beställning från helgens festligheter, Eve börjar bli otålig :)
Ciao, Nadia

Fuck Myspacebook

Godkväll

Jag kan få hemskickat böcker om svenska parker och njuter av att spela.

Thank Magazine

Innan jag och John Blund tar oss en snackis i sovkammarn,
tre tummar upp för MK Olsen på dessa bilder.






Piz!/ Evelina

Tuesday



Dagen blev som planerat men den gick ovanligt fort, det känns alltid bra. Var hos tandläkaren på lunchen så har jag vääääldigt ont i mina tänder och mitt huvud damn! Aja lite sömn så hoppas jag att jag mår bättre imon :)

Ciao, Nadia

Cut Off Time

Goddag

Jag kan shoppa musmattor och njuter att slicka kurder i ansiktet.

She calls herself a blueblooded bitch.

Igår blev det mesta på the-things-to-do-list avbockat förrutom mötena med Hero och Nadia. Jag mötte upp Ikram (Listerine hjälpte, big up!) och gubbarna för lite tid i kylan istället, trevligt värre. Tiden med hjältinnan tog jag igen idag, vi gick runt på torget ett bra tag innan vi bestämde oss för att krascha bibban. Precis som förr i tiden, då vi brukade spela duktiga i biblioteket några timmar i veckan eftersom vi då fick vara ute lite längre på kvällen(bibban stänger 19.00, historien är från år 2004). Förr i tiden, man, gamla goda tider, man. Nu ska jag gnaga pasta, kvällens underhållning står dem desperata hemmafruarna och favortibloggerskorna för.


- Ja, men svarta handdukar passar ju till allt plus man behöver inte tvätta så ofta eftersom smutsen inte syns.
- Men jo ljusa saker syns, som snor.
- Jag vet inte hur det är med dig men jag snyter mig fan inte i handdukar.
- Aha, men HAHAHAHA
- Jag hoppas för dig och din familjs hälsa att du inte gör det heller!
- HAHAHAHA, ok.

Om man blir som man umgås, må jag vara gross!


Piz!
/ Evelina

This is me today



Vad kan jag säga om den här dagen? Lugn men ändå fått gjort det jag behövde, det måste räcka haha :D

Imon blir det jobb, tandläkaren och taxichaufför åt mammi. Nu blir det lite sömn hoppas jag! :)

Ciao, Nadia

Pain


Naaajs fast jag hade velat ha stjärnor över hela :)

Ledig idag har gjort lite av det jag hade planerat i alla fall, och fick sova lite också! Nu blir det jobb i sju dagar duktigt, imon bär det av till tandläkaren på lunchen också för det vääääärker så mycket i min tand mitt huvud värker nu också det är illa! Har gjort lite te så ska ta lite kakor, krypa ner i sängen och kolla film eller så kanske nån värktablett också så man somnar i natt. Jag har börjat planera liiite hur mitt liv ska se ut framöver vi snackar nån månad/några månader framåt haha inte mer än så men nu har jag bestämt lite hur jag ska göra i alla fall, kan varken känna om det är bra eller dåligt men det måste göras! :)

Ciao, Nadia

Capish Or Catfish?

Goddag

Jag kan nysa mer än sex gånger på raken och njuter av att halka på löv.

Klär inte jag i nackspärr?                       (svar: jag verkar tro det själv iaf)

Idag är jag ledig och likaså är hjältinnan min så förhoppningsvis får jag lite tid med henne. Ack, som jag saknat dig! Idag ska jag hinna med att städa lite, kolla tickets till Malta, kanske äta frukost, kamma mig och träffa Fortes också.

I promise you, min blogg:
to never doubt myself, who i've become, what i can achieve and my own bright future.

Capish?Catfish
Capish Or Catfish?


Piz!/ Evelina

He Kissed A Boy And He Liked It

Godkväll
Happy Farsdag, pappsen!

Jag kan kissa sittandes och njuter av att tugga frigolit.

Diamonds on my neck neck, diamonds on my grillz (8)

Fortes här under gav er ett lite hum om kvällen. Åh ja det var lyckat med konstiga överraskningar och flum till 90-tals RnB hela kvällen lång. Kvällen lång, ja. Natten lång?nej. Firandet avslutades vid 01 någon gång, då dagens ärade barn bestämde sig för att kila hemmåt. Hoppas du mår bättre nu, Baloo. Min kväll fortsatte ett tag till i stan, jag satt och kollade på när dem norrländska afrikanerna käka MC. Amusing? Oh yes. Därefter tog jag vagnen hem, vaknade upp idag vid tre tiden (den 9/11-08). Jag jobbade ca. 10% av mitt fyra timmars pass idag, resten utav tiden spenderade jag med att trerrorisera min telefonbok. Har man ComviqKompis som har man. Annars har man det inte haha.. nä nu behöver jag (mer)sömn!



Hey, where did MR Ballz go?


Piz!/ Evelina

Födelsedagsfirande

Maro från PS-klassen har fyllt 20 så igår blev det lite party, lite PS-reunion faktiskt fast var typ bara folk från A-klassen sen jag och Evo då. Var riktigt trevligt började hemma hos födelsedagsbarnet med trevligt folk, musik, godis, skratt, sång osv sen mot bussen i regnet, sång och roligheter på bussen och spårvagnen sen blvd och dansa loss. Ajuste jag hittade ännu en norrlännsk afrikan hahaha och det var någon jag träffat förr tom där ser man! Kvällen avslutades med att jag trippade till trädgårn en sväng och sen tillbaka för att göra sällskap till donkan och käka nattamat MUMS! Lyckat var det ja :D







Ciao, Nadia

Some snow, please

Var inne på google och skulle leta fina snö-bilder och kom in på Wikipedia hahaha :D läs och lär:
Snö är en form av nederbörd där vattnet haft tid på sig att bilda kristaller som klumpar ihop sig och faller till marken. De nedfallande iskristallerna kallas i dagligt tal för snöflingor.

Ge mig RIKTIG snö, en bräda och någon som lär mig! Ser det inte liiite härligt ut?


Det här är ännu ett kollage made by me haha SNÖÖÖ ge mig! :)

När det ändå ska vara kallt och grejer kan det ju lika gärna komma riktig snö, inte sån töntig slask som alltid kommer till oss här nere i landet sån som inte ens håller några timmar innan den regnar bort fy! Eller måste det komma sånt jobbigt regn som idag, hellre snö snö snö! :)

Jag säger det igen som så många gånger förr en vacker dag ska jag lära mej snowboard, för det ser så sjukt kul ut! :D

Ciao, Nadia

Sooner Or Later

Goddag

Jag kan vattna tepåsar och njuter av att klippa bäbishår.

M.Manroe

Snart bussar jag till telefonstugan igen, ville bara önska alla en trevlig fredagsafton! Och du som fick hälsningen nu, ja du som sitter och läser nu- ut och festa röven av dig. Förresten feel free till att störa mig med massa söta sms och telefonsamtal hela kvällen. Gör nog en drive-by efter jobbet till Idas MC, har man vip så har man.





Piz!
/ Evelina

The Business

Godnatt

Jag kan teckna cirklar och njuter av att tända fake-ljus.
HavhHavh
Charlotta Havh

Förlåt om jag gjorde dig nervös nu Maro, jag ska se till att komma i tid till dig på lördag innan vi dansar av oss veckan på Boulevard. Fortes kanske kommer hit och väntar in kvällen med mig, så om hon blir i tid då gäller det samma för mig. Har bestämt att jag ska återanvända pajlettklänningen från Zara, sådär lagom glittrigt när ens vännina fyller jämnt. Sen vill jag också passa på att skriva till Ikram att jag har kommit på varför du har den andedräkt du har, det är illaluktande svavelgaser i munnen. Listerine svider men det hjälper. Så om du känner för att straffa någon också, tvinga personen att gruggla Listerine i fem minuter nonstop.

"En ryss är alltid en ryss, även om du steker honom i smör.”

Katy Perry
Förresten gjorde Katy Perry jättebra ifrån sig som EMA-värd, she totally rocks!


Piz!/ Evelina

Jag kan faktiskt om jag vill!

Haha nämen se vad jag kan:


Det var en order av päronen att eftersom jag var ledig (ledig i deras hjärnor betyder typ inte har något liv eller något bättre för sej hahaha) så skulle jag ordna mat åt familjen och jag gick liiiite in för det. Kyckling är bland det bästa jag vet så jag värmde dom i ugnen och gjorde fetaost-sallad enkelt och gott! Så medans maten värmdes höll jag på att dammsuga hela huset, DUKTIG FLICKA! Okej det är också en order en gång i veckan, men eftersom jag var ensam hemma gick det lite fortare hahaha då behöver man inte gå in för det lika mycket ;D

Nu ska jag kolla en bit på min nya film och torka håret!
Ciao, Nadia

Go Girl

Godkväll

Jag kan citera Charlie Murphy och njuter av att kladda ner speglar.

This is how we do it

Här sitter jag och zippar(?) på min älskade pinapplejuice medan Mr Murphy nr2 hånar Rick James. Jag tröttnar aldrig. En dos Youtube om dagen är bra för magen. Lika mycket som vagnfärder in till stan och kaffe är liksom. Det är därför jag sitter med huvudvärk nu och INTE magont, smart va? Det är typ vad jag har haft för mig idag: tagit vagnen in till stan för att dricka kaffe med Fortes, som var sen. Eller nja, hon var sen.. jag var i stan och väntade på annat håll, men i slutändan var det ändå hon som fick stå och vänta på mig vid fontänen, det tog tid att ta sig till mötesplatsen serrö. Jag vet inte hur jag lyckas egentligen. Jag är sällan i tid (läs: aldrig i tid). Jag kan ju klockan?!



Monica Jagaciak


Piz!/ Evelina

It's mine!


Okej jag är inte bäst på att göra kollage men det här var vad jag fick till :D

Igår fick jag min sista present från flicksen Sex and the city filmen weehoo! Så igår fick jag äntligen se filmen och det bästa är att jag kan se den hur mycket jag vill nu för den är min :D Tacktacktack och även tack för dom andra presenterna, jag blev jätteglad och det är så kul att fylla år. Känns som att alla som var med hade lika roligt som jag i lördags och jag kan inte annat än att säga att det var sjukt lyckat, tack för det också haha! :D Det var riktigt mys igår också med popcorn, cola och söta väninnor! :)

Ciao, Nadia

Dagens Franspillsjunkies



Mörkare, tjockare, längre ..ögonfransar såklart!


Piz!/ Evelina

I Hate This Part

Godkväll

Jag kan gå utan tuttkasse och njuter av att kamma ner goosebumbs.

Monica Jagaciak

Angående Malta, jag vet att ni vill veta hur det går. Platsen är min och jag ska bara sätta ett datum i januari for take off. Men först pappersarbete och massa telefonsamtal, så bli inte glada riktigt än. Man kan ju alltid stöta på hinder så jag vill inte lova mig själv något som inte kan hållas riktigt än. Men snart folks, snart.


Se upp Monica, snart är det lilla jag som plaskar i paradiset!


Piz!/ Evelina

Historic Victory

Godddag

Jag kan smula chips och njuter av att ha onion-breath.

Ashley O

Hela dagen har spenderats med trollen hos apan i Högsbohöjd. Med chips, popcorn och vatten. Innan filmen sattes igång, var det både fikapaus utan fika och presentöppning utan sång. Efter the DigitalVideoDisc åkte jag hem, nu sitter jag här som en strandan val utan föda. Kanske borde jag ta itu med den där sena middagen? Senare-middagen? Jaja, jag äter la nu då. Men innan dess vill jag tipsa er om .. Maia tipsar, läs och lär varje onsdag!

 
Piz!/ Evelina

Godmorning Sunshine



Det blev inte riktigt sovmorgon som jag hade planerat för jag vaknade ändå, men blev ju inte jättesent igår så fick sova ut lite i alla fall. Nu har jag bara käkat lite frukost, fixat mej, lyssnat musik och slappat, såhär borde min morgon vara varje dag inget stress sååå skönt! Nu ska jag kila till bussen, möta Eve och sen hem till Ida för lite MYS! :)

Ciao, Nadia

Diamond Life

Godkväll

Jag kan koppla in webcameror och njuter av att ha rätt.

Monica Jagaciak född 1994

Jag och en vän pratade precis politik över msn, ett tips till er läsare - gör aldrig det. Det blir både missförstånd och värk i skallen. Det kan dessutom leda till ökad puls och förlust utav vänner. Min syn på dig är totalförändrad, du är född samma år som mig.. hur kan du veta såå lite? Stay in school säger jag till er andra, där lär ni en förhoppningsvis ett skvatt om omvärlden. Nu ska jag dricka litervis med vatten och försöka få ner pulsen innan jag får en hjärtattack eller nåt.


Piz!/ Evelina

Numba 1

Goddag

Jag kan spruta juice genom näsan och njuter av att sätta på datorn.

Treangulärt ansikte fo shizzle. tröja-Adidas(2hand), klocka-Ur&Penn.

Fan va snuskigt introt blev idag, spruta & sätta på? Gross!:O
Anledningen till att jag inte sagt hej till er idag är att jag varit upptagen med att diska och att frysa skinkan av mig på stan. Fortes och jag var där ett ganska bra tag tycker jag, vi struttade runt och spelade söta(som alltid). Självklart plockade vänninan med sig något fint hem och en själv kom hem tomhänt(som alltid!). Men vi käkade gott på MC och gav onda ögat till Idas arbetskompis(alltid något?). Ingen har sett den kassörskan glad, ever. Jag känner mig frisk & gla' igen, gött mos änna!


Fanny & lilla jag, hon kapade och slängde ett par skor som jag sedan tog hem.[011108]

*SUCK*:
Party gyals
Före

Party gyals
Efter

Saknar dig, Ms Destroyer!

Piz!/ Evelina

Äntligen en ny jacka! :)


Min kamera gjorde mej vääääldigt ljus illa där haha! :D

Äntligen hittade jag en jacka som jag gillade! Jag veeeeet jag har massa blått och även rosa men det är ju så fint :) Efter att ha halvsovit hela förmiddan åkte jag in för att möta Eve men den flickan och tider alltså haha så jag åkte till Idas jobb och kom lagom till när hon gick ut från sin rast hahaha tajming! Så blev in till stan och möta Eve, efter fyra affärer hittade jag jackan trodde jag skulle få gå runt hela stan och komma hem tomhänt för en jacka var ett måste mina andra är ju för tunna. Efter att jag funnit den här skönheten åkte vi till Ida igen och åt lite mat och snacka mumsigt och trevligt :) Sen bar det av mot mammis jobb så jag fick åka med hem, haha ganska smart där! :)

Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum och vänta på Fruarna på femman!
Ciao, Nadia

Ibland är det roligt att komma till jobbet!



Det blev en stressad morgon och jag var bara för trött alltså! Men jag fick en ljus punkt på min morgon när jag äntligen kom fram till jobbet och får PRESENTER åhh det var verkligen inte väntat tacktacktack Lena du är så gullig! :D Första julmusten och en chokladask, MUMS precis vad som behövs en sådan här dag åh bara så gulligt. :) :) :) Vet inte om det var därför men dagen har gått förvånadsvärt fort, sånt gillar vi och nu är jag ledig ett par dagar weehoo !

Imon tror jag det blir en tripp till staden och träffa Eve om hon orkar, hoppas det ! :)
Ciao, Nadia


Undisputed

Godkväll

Jag kan repa skivor och njuter av att prata med raspig röst.
Caroline Winberg
Caroline Winberg, Elle Sweden.

Jag mår lite bättre nu. Tack för alla krya-på-dig-hälsningar som jag har fått! Jag tror faktiskt att dem har hjälpt mig i heelandet. Så tack för smsen, gästboksinläggen, telefonsamtalen, dem som dök upp över msn och kommentarerna i bloggen. Imorgon väntas ett samtal från Malta, får se hur det blir med det där snart. Värmen lockar. Jag har aldrig varit så rädd för kylan som i år, jag brukar ändå välkomna snön och det mysiga mörkret. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. right?
En sak till, en funderare: Hur många pickles får det plats i en upp&nervänd lampskärm?

Caroline WinbergCaroline WinbergCaroline WinbergCaroline Winberg



Burre: Hur lyckas du spola ner din celli i toan?! haha freakygyal


Piz!/ Evelina


Hush

Goddag

Jag kan dricka mintpastiller och njuter av att vakna till doften av varmchoklad.

Pose: Aj! Skor: Aj! Beyonce: Gorgeus!

Idag ska jag ta hand om mig själv, inte röra en fena på hela dan. Eller ah, vila iallafall. Halsen har förvärrats och mamma tjötar om pencillin. Inte bra. Sedan missade jag Våra Bästa År också, som sjukling är detta dagens höjdpunkt. Dem har tydligen bytt sändningstid utan att tala med mig. Dålig stil, Marlena!! Nu ska jag för omväxlingens skull dricka varmchoklad, det bedöver halsen gott. Därefter ingetting, yay all day! Jag återkommer (garanterat) senare, då hjärnan känner för att leka aktiv.


Piz!/ Evelina

En liten blick från my birthday! :)



Jag vill tacka alla som gjorde min födelsedag och sände mej en liten tanke, jag hade det jättebra! Lyckat med utgång till Pc, Bowlingrunda, McDonalds och tillsist Chez :) Blev inget dansställe som jag trodde men det gjorde inget för alla människorna gjorde allt super ändå, tacktacktack! :D

Jag ska lägga in fler bilder i veckan, men nu fick ni ett smakprov på en glad Nadia under presentöppningen :)

Jag har inte fått höra det bara en gång utan flera gånger och ja jag är riktigt trött och sliten idag haha men äsch man fyller ju bara år en gång per år och då får det firas! Borde snart funderar på att däcka så jag med säkerhet kommer upp till jobbet imon, men det ska man väl fixa :)

Ciao, Nadia

Keeps Gettin' Better

Godmorgon

Jag kan prata bättre engelska än Valentina Hasan och njuter av att kallsvettas.

Elle Sweden

Gårdagen experiment gick si så där men party blev det vart fall, ett lyckat sådant. Även om jag var en mer passiv födelsedagsfirare hade jag roligt igår, tack fina flickor! Jag jobbar fortfarande på mitt tillfrisknande, febern går upp och ner hela tiden. Nu ska jag ta mig ett bad, dricka honung med te (INTE te med honung i), städa och senare prata i telefon i fyra timmar.




Piz!
/ Evelina

Birthdaygirl



Snart ska jag skynda mej mot bussen, nu det firas 19 kanske inte är något att fira men man måste ju fira en födelsedag! Yes tyvärr finns det en del förkylningar bland folket och även en aning hos mej men det stoppar mej inte ikväll, hoppas ni får det lika underbart som jag ska ha det!

I´m going to paaardeeey! :D
Ciao, Nadia

I Look As Bad As I Feel,broes

Godmorgon

Jag kan hosta blodklumpar och njuter av att äta mintbullar.

Så här glad är INTE jag.

Det blev inget jobb igår för min del. Jag spenderade istället kvällen med att gå på stadspromenad och fika. Hemma väntade mig en fet överrasking, feber. FUCKING FEBER. Mhm! Jag har precis varit och dumpat ett par nycklar på kontoret, nu ska jag dricka överdoserat håningsste och decka. Kanske be några böner om att bli frisk. Dagens experiment: klarar jag att gå från svettis till friskis på åtta timmar? Nadia fyller ju år idag och detta ska vi firas med dunderobrak. Just det, jobbet på Malta.. det är mitt om jag vill ha det. (Coolt va?)

En sjuklings symptomlexikon:
öron,näsa,hals=fucked up
du läser Lil Wayne när skylten helt klart bokstaverar Hjuvik-Lilla Varholmen
det snurrar när du ligger,står & går
ena stunden hyperventilerar du, andra stunden känns det som du står näck på Nordpolen
du känner hur syrorna i magen klättrar upp mot strupen
din mage skriker efter mat medan munnen säger stopp
dina ögonlock känns heta och tunga
du skriver onödiga saker i din blogg


Sliema, Malta

Grattis Fortes, 19år!

Piz!/ Evelina

Happybirthday to me !

Jag har upptäckt självutlösaren på min kamera, hahaha redan jag vet! :) Hade lite tråkigt så jag tog lite birtday-pics, för den som inte vet den 1 nov 1989 föddes en söt liten flicka som blir 19 nu, en tråkig ålder men jag ska ha kul med flicksen ändå! :D



Födelsedagsposer var det ja hahaha ;D

En annan kul sak efter att ha blivit väckt vid åtta nånting tar det ett tag innan jag slår på radion och på the voice spelades då Happy Birthday med Flipsyde Hahaha lite bra ändå :) Första Grattis fick jag 00.05 av Annmari hahaha tackar ! :D:D:D

Ciao, Nadia


RSS 2.0