Lalala :)


Min kära hoodie, gillar den mer och mer ! :)

Det var allt för ikväll haha och jag fyller år imon! :)
Ciao, Nadia

Tatted Like A Cholo

Goddag

Jag kan slå mina knän blåa och njuter av att läsa poesi av Mr Makaveli.

Systers apvrål-snygga tatts

Igår firades årets Halloween för min del. Iklädd för mycket ögon make up och utsmetat läppstift dansade jag stjärten av mig på Hardrock Cafés övervåning. Till sällskap av två matchande sluts, en välklädd karl och en plutt som kreativt nog var utklädd till sig själv. Det började på P.C istället för Sticky Fingers som planerat, stans längsta kö hindrade oss från att inta det rockstället. Hardrock var småöde till en början, det var först när vi bestämt oss för att inta house-golvet då dem andra gästerna började komma igång. Under vår vistelse hann vi besöka baren, få komplimanger, work-the-pole, bli överraskade av bekanta som börja citera Tupac från ingenstans, vara på glatt humör, vara på trött humör, leka fredsmäklare, ge onda ögat till djn. Efteråt stötte vi på hemfärds-problem. Vagnarna går tydligen(?!) inte lika sent på vardagar som på helgerna. Who knew? Iallafall så blev det så att vi bestämde oss för att gå hem till Fannys place(Majorna från Vasaplatsen där vi befann oss). Vi letade olåsta cyklar på allén i hopp om att slippa gå hela vägen till henne. Istället raggade den välklädde karln upp en taxi och betalade resan hem. Hos Fanny kokade vi två misslyckade omgångar av pasta, mat som mat. Dem som ville fick ketchup och hallonsaft till. Visste ni att hallonsaft är bra för hjärnan? Nu vet ni det. Alla slumrade till på olika håll i lägenheten, efter någon timmas sömn tog jag vagnen hem. Kom hem sju och vaknade klockan 12.00. Känns som att jag varit vaken hela natten, så trött är jag fortfarande. Nu ska jag ta mitt sega arsle till Hisingen, ringa några samtal sedan blir det fika i city.

- Det smakar som flytande kanelbulle!


Piz!/ Evelina

Finally

Jag har vart en aning seg med det här men nu kommer lite bilder från min underbara lördagskväll, tack alla för en grym kväll! Afterski är the shit har jag kommit på weehoo! :D    





  

   


     

Datumet stämmer såklart inte men ska ställa in det ordentligt när jag kommer ihåg det :)
Ciao, Nadia

It's Not All In Your Head

Godkväll

Jag kan måla streckgubbar och njuter av att ha blåsor i käften.

Att det finns folk som inte finner denna fagra människa attraktiv är nonsens.

Det svider när jag dricker min annannasjuice .. snälla låt mig njuta av den fruktiga drycken bara! Medan jag sitter och pinar mitt tandkött vill jag att ni ska veta att N.E.R.D är tillbaks på svensk mark den 8 december. Hur stor är sannolikheten att snubbarna spelar två(TVÅ!?) gånger i Sverige samma år? Fel formulerat, hur liten är sannolikheten kanske? Väldigt liten. Jag vore en jubelidiot om jag låter dem komma undan mig en gång till, eller han. M M M MMM, Mr Skateboard P. Om jag har tur är vi nära huvudstaden när det nalkas spelning, vilket innebär att jag förhoppningsvis slipper åka ner hit innan jag tuffar upp dit igen. Kanske borde hojta på BBC-Fidde angående förnyning av garderob tills dess, gotta look fresh to death broes.


Piz!/ Evelina

Bag in da box


Såhär söt var jag när Mammis gäster dök upp i fredags, men mitt hår var ju förstört ;P

Jahapp jag hade någon slags planering idag över saker som skulle göra och jag har inte gjort en enda av dom, fy! Var sådär jobbigt seg idag faktiskt men jag har en liten bortförklaring: blev väckt ur min skönhetssömn kl. åtta (alltså alldeles för tidigt) av mitt jobb som undrade om jag ville komma in och jobba, eftersom jag halvt sov så kunde jag inte tänka och svarade ja! Fem minuter senare vaknar jag till på riktigt och inser mitt lilla misstag hahaha smart där Nadia men alldeles försent, det var ju idag jag skulle fixa alla dom där småsakerna jag inte hinner fixa resten av veckan. Tror ni att jag pallade att göra det halv nio på morgonen eller? Nepp så jag slappa till rejält innan det var dax att åka. En riktigt kass bortförklaring kanske men där var den, inte bra alltså! :)

Men hörni: Det löser sej, det gör det alltid, det kommer fixa sej tillslut! Känns det igen? Yes Timbuktu weehoo :)

B som i Bag, B som i Box, B som i BAG IN DA BOX!
Ciao, Nadia

Stunt When I See You

Goddag

Jag kan häfta och njuter av att få folk till att göra sånt dem aldrig gjort tidigare.

Me & my fakefur, lite av utstyrseln á la GP.

Jag hittade en jacka igår, hos BikBok. En svart och matt dunjacka. Enkelt, händigt och varmt! Fast köpt den har jag inte gjort än. Det får jag faktiskt ta och göra vädigt snart, it's focking freeezing mates! Eftersom Fortes var i stan redan passade jag på att träffa henne i en kvart eller så. Hon mötte upp mig vid Kompassen och hade äggparet till sällskap. Vi tjötade en kort stund innan det var dags för Fortes att ta tåget till skogen. Jag själv åkte hem till den vackra betongen för lite chillnani och glass. Nu tänker ni hmm glass så här års? Men jag äter glass när jag vill, hur jag vill, vart jag vill alltså i oktober om jag så vill. Jag blir fortfarande så där till mig när jag hör Glassbilens melodi, Hemglass heter det nu visst. Ja, klart som fan att jag sprang dit och köpte lite gottigheter! Glassen satt som håning i teet (perfekt, med andra ord) till Desperate Housewives. Hmm på tal om den serien, hade det inte varit smånajs om ett följe på fem tjejer hade klätt ut sig till dem på Halloween? Åh andra sidan måste man ju verkligen gå in för det då, med peruker n shit och vi vet ju att det kostar pengar. Pengar- we do not have *Borat-accent*. Nå, nu får jag ta och leka lite med Nobitchassness (you know what it is!) därefter bege mig till det fräna kontoret.


från Mr P.L.U.G.G - Playa Livin in the University of GothenburG.


Piz!/ Evelina

Shopping :)

 

Det här var vad som fick följa med mej hem från Lager 157 i måndags plus en parfym, ett par örhängen, två par trosor och en mascara. Är väldigt nöjd faktiskt även om det blev en del pengar, men får spara mej på den fronton resten av månaden haha :)
Tack söta Ida och hennes familj för att jag fick följa med! :) glöm inte att du lovade att ringa varje dag och säga gonatt när du är borta hahaha :D ajabaja du glömde igår, men hoppas du hade en underbar Håkankväll med din boyfriend! :) känns lite konstigt och veta att du inte är hemma i gbg faktiskt! :D

(Detta skulle då publiceras igår men ja, det gick inte riktigt som jag tänkt mej hihi)

Ciao, Nadia

Lady in pink


Ohh i like pink and i like my new watch weehoo! :D

Idag har jag sovit, ätit, vart på lite ärenden, fikat och träffat lite folk, lugna dagar behövs! :)

Ciao, Nadia

Do Dat Dere

Goddag

Jag kan sniffa Julmust och njuter av att läsa brev från främlingar.

Poppin'

Tänkte utföra ett litet experiment: går det att blogga och platta håret samtidigt?
Let's see.. idag har jag kollat på film, tv, min badrumspegel, rougepaletten. Jag har också kollat extra många gånger i kylskåpet idag utan att hitta något som fallit mig i smaken. Som om att snacks fördriver tiden? Jag känner att platttången behöver mig, måste göra henne sällskap i hallen (let's name HER Nobitchassness). Jag ska ju in till stan och leta vinterjacka med cappuchinon tillhands. Åh detta väder, mums! dagens experiment: failed.


Piz!/ Evelina

Paper Trail

Godkväll

R.I.P till er som omkom i Backabranden -98.

Jag kan äta potatisklyftor och njuter av kritisera vänners skoluppsatser.

Spana in min kofta inte det där som ser ut att vara herpes, tack.

Jag vill ju klä ut mig, det är la det enda roliga med att fira Halloween? Om jag lyckas att ta mig ut i spöke-vimlet blir det min första gång. Halloween-virgin här. Jag kommer från en familj där amerikanska traditioner inte varit någon hit, typ fuck Valentine's Day den dagen har vi 365 dagar om året! Men Halloween kan man inte säga att vi kör på varje dag, om ändå vardan vore så kul! Jag sitter nu och klurar på vad jag ska ha på mig, fastän det inte riktigt är bestämt när/var/hur/med vilka "högtiden" ska firas. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill också ha en fet ryggmassage eller en biffig kiropraktor till tjänst like nu. Det får fixas fram imorgon, dagen då bossen portat mig från kontoret. Det låter mer dramatiskt än att skriva: han gav mig ledighet.. inte sant? And we do love drama, yesssiiiir!


Make Up Fantasy Nose, för dem som ljuger.
Klicka hem Halloween-nosen här,vettja.



Piz!/ Evelina


Dead And Gone

Goddag

Jag kan riva itu viktiga papper och njuter av att skriva brev till främlingar.

En skogsälva och en förortsråtta.. eller hur var det nu?

Lördagen var superb! Det var faktiskt både en intressant och kul kväll. Att det var kallt kanske borde tilläggas, make that väldigt kallt. Brrrr! Mer detaljer får Fortes gå in på, hon kommer att skriva om ALLT. Jag kan istället ta denna bloggstund till att beskriva min söndag.. eller typ. Dagen bara var liksom, tiden bara gick utan att något vettigt gjordes. Jag trodde att jag skulle jobba men när jag väl var på plats så stämde självklart inte detta. Buhu för mig, men glädjebudskap åt Ida. Tog mig nämligen några minuter åt att babbla fram vår utekväll som hon bangat utanför hennes MC istället. Vågmästareplatsen - Hjalmarbrantningsplatsen, varför ta vagnen när våra jobb egentligen ligger 4 minuters gångsavstånd ifrån varann? Storsstads-lathet säger jag, vad säger du? Inte bara det att jag åkte till Hisingen helt i onödan, jag hade planer på att gå på symässa en stund och därefter kila förbi minneskonserten. Alltså om jag inte hade jobbat dårå, men det sket sig eftersom jag var allmänt osöt, trött och utan roligt sällskap. Ibland kan jag vara rolig att umgås med, don't get me wrong men att gå på konserter i ensamhet är inte det roligaste jag vet. Det tror jag inte iallafall? Aja nu ska jag fortsätta umgås med datorn en stund medan Romeo sexar systers nya halsduk sedan bege mig till telefonstugan.

Gillar vi när söta människor gör mindre söta saker som att slicka främmande människor i nyllet?
Gillar vi att bli falskt anklagade?
Gillar vi T.Is senaste platta?

- Kan jag få din msn?
- Jag vet inte hur man använder internet,tyvärr.
- Aha, hmm.. ditt nummer då?
- Tyvärr, jag äger ingen mobiltelefon.
- Aha men okej, hör av dig!
- Ehm, hur .. ehm ska jag skriva brev då eller?
- Haha Jaa, låter bra!
 *ett stort medlidande smile & två vinkar byebye*


Piz!/ Evelina

Wonderful evening :)

I´m so proud! Ingen ville gå med mej till Gamleport från början och jag kan erkänna att jag själv nog inte velat gå dit heller om det inte var för: Skate och snowboardboysen som jag hoppades skulle dyka upp. Jag hade så rätt där stod dom så gulligt på rad i regnet precis som jag hoppats på minus regnet då, det var bara att ta sej tiden att övertala resten av gänget att man bara INTE kunde missa ett sånt här tillfälle eller okej JAG kunde inte missa det! :D Som sagt jag är så glad att jag övertalade dom och jag hade en asnice kväll bara bäst så! Fick t.o.m höra av min kära bloggväninna idag att jag såg ut som ett barn at christmas när jag såg den kön, jag kan bara tänka mej det hahaha :D måste vart en rolig syn men jag var bara för glad! Bilder och sånt kommer upp imon nångång nu ska jag gulla lite med Ida, ska sova här och imon bär det av till Lager weehoo vad kul vi kommer ha! :D

Måste tillägga också att det verkar som att ni mina kära vänner hade rätt kul ändå, och var liiite glada att jag drog med er dit (A)

Ciao, Nadia

I Got 2 Get It

Godmorgon

Jag kan taffsa på 90-talisters meloner och njuter av att bjuda på cappuchino.

Elsa Hosk

Hjälp! Sitter här och väntar på att bossen ska ringa så att jag vet när jag ska komma till kontoret. Bra att jag inte hunnit få mitt schema ännu och lovat att jobba idag. Jäjä, det löseeer sig (8). Jag vill tacka Fanny (och Nisse) som gav mig några timmar @ Chez Amis. Mucho nice,gyal! Sen var det ju en fika också, den var la okej. Idag ville Fortes dra med oss ut i jakten på Sveriges hetaste sk8boy. Det ska bli både kul och intressant.

Är bortappade plånböcker dagens bästa eller värsta ursäkt?
Undra om det är sant att piloter får gratis Bentley klockor?
Varför kan inte alla pojkar ha fräscha sneakers och hade inte livet varit mycket lättare då?
Vem säger nej till någon som planerar på att klä ut(av) sig till strippa på Halloween?
så många frågor, så lite svar..

Piz!/ Evelina

Thank god it's friday!

Ibland kan jag vara en riktigt snäll dotter speciellt när min mammi fyller stort okej presenten var inte bara från mej men vill ta på mej lite ära som kom på det och skulle genomföra det med eller utan hjälp, men tack vare hjälpen fick jag följa med och mammi behövde inte bli lämnad ensam. :) Vi fick massage, bada bastu, drack te, relaxa, massagepool, värmepool, bodyscrub och sånt härligt med avslut av en god lunch! :) Sa jag inte att jag kan vara lite snäll? Hihihi såhär såg det i alla fall ut där vi var idag:



   

   

   

Inget man kommer få uppleva varje dag så det var bara att njuta, tror hon blev riktigt glad! :)
Ciao, Nadia

Bubblegum

Godkväll

Jag kan dricka litervis med Ramlösa utan att besöka toan och njuter av att andas.

Edge of Darkness - Elle UK

Hinner inte skriva mycket, skall iväg och fika. Efter det träffa Power-Fanny en stund. Sedan hem och sova i min nya superfina höst kofta. Hm ett inlägg med fyra meningar.. onödigt eller nödigt?




PIz!/ Evelina

It's fun you know



En lite rolig grej hände idag: jag var inne på youtube för att lyssna på Rihannas nya låt, så hittar jag unfaithful och tänkte gud vad längesen så lyssnar jag lite. Senare ska jag platta mitt hår och slår på radion vilken låt tror ni spelas just då? UNFAITHFUL hahaha är det inte lite sjukt ändå.

Annars så skulle jag vara jätteduktig och städa i ordning på dagen och sånt men nu sitter jag här och är fortfarande inte klar dessa bortförklaringar alltså jag måste äta, kolla snabbt på datorn, snart till jobbet osv. Jaja jag ska skärpa mej och fixa det men nu fick jag visst sysslor av mina päron. Ni förstår min kära Mammi fyller stort imon och jag ska ta med henne på hemligt uppdrag, hon är lite nervös över vad det är tror jag så för att lugna henne sa jag: du fick ju aldrig någon möhippa hahaha så bra! Men jag ska vara riktigt snäll och hon kommer nog bli glad hoppas jag! :D

Nu har jag en del att göra!
Ciao, Nadia

Delivery Man

Goddag

Jag kan citera Tyga och njuter av att sova siesta.
BISOUS
Östersjön hälsar BISOUS

Bokad like uuuuhn! Jag måste skaffa ett solkort, jag känner inte igen min bleka spegelbild. Bekanta försöker intala mig att det är så jag ser ut och jag tror inte en sekund på er. Jag är söt som solbränd, å andra sidan vem känner sig inte fräschare när man kommit i kontakt med lite uv-strålning? Mhmm! Så det ska förhoppningsvis inskaffas imorgon. Idag har jag varit på hemligt uppdrag och jiddrat med vänninor. Har jag glömt nämna min nya halsduksgrejj, en sån som inte har ett slut ni vet? Ja, iallfall den är svart och gos-luddrig. Nu ska jag bara hitta en jacka att ha till också sen är jag redo att ta mig an nordanvinden. Komsi, komsi!

Påtal om strålning, visste ni att Östersjön är det mest radioaktiva havet i världen?


Piz!/ Evelina

The Cool Kids

Godkväll

Jag kan värma lasagnette och njuter av att tappa kvitton.

Vogue Paris

Huuh! Har skopat daimglass och käkat lasagna like Garfield. Jag mår så bra! Vi var duktiga på jobbet idag vilket gjorde vår egenföretagar boss glader. Fast jag blev lite snopen när han utbrast: Vad än ni gör, starta aldrig eget. Min Tokyo-lya, min marokanska sommarstuga och RR came flashing by. Mon dieu, drömma kan man alltid. Så snart så beger jag mig till drömmarnas värld innan dess vill jag berätta att jag är ledig två dagar framöver så om du känner för att boka mitt sällskap eller dylikt gör det snarast.

Charmtrollet André 3000, Mr West och Fonzforth i samma välinövade koreografi,
låten är ju inte en hit med videon is the shit:
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1594608&vid=258598


Piz!/ Evelina

This is me :)

Hittade nån sida jag hade sparat och försökte göra mej själv, jag vet inte är det likt? Haha :D


www.sp-studio.de

Annars har inte mycket hänt idag jag har vart på vandring, blandat saft, pratat i telefon och gjort små godispåsar ibland är det lugnt att jobba alltså fast kanske liiite långtråkigt när man är själv :)

Ciao, Nadia

Heard Em' Say

Goddag

Jag kan öppna dörrar för främlingar och njuter av att blogga näck.
Vogue Nippon - 05
Bohemian Rhapsody, Vogue Nippon - 05

Nä nu ljög jag, jag njuter inte av att blogga näck men ibland händer det ändå. Nä gud jag har blivit mytoman, jag hatar att vara naken. Kläder is the shit! Idag skall det plockas på stan och i sällskap har jag min Drama Baba. En fika ska la också hinnas med innan jobbet tycker jag. Nä nu får jag allt ta en uppiggande dusch i vårat piggelingröna badrum för sedan skall det göras lunch till my mini me. Hoppas på att jag får umgås med John & Marlena en stund med.

Vogue Nippon - 05Vogue Nippon - 05

- Under håll mig, tell me a joke!
- Jag ska berätta en saga. Det var en gång en anka. Den lilla ankan levde för det mesta i sin egna lilla värld. En gång när ankan gick runt och tänkte massa omsammanhängande tankar trillade hon plötsligt. AJ!! skrek ankan. Ve och fasa, i ankans öga satt dt nu en pinne! Då kom ett får förbi precis när ankan tänkte dra ut hela pinnen ur ögat. STOPP! skrek fåret, sådär kan du inte göra, hela ögat kommer åka med! Så tog fåret försiktigt och lirkade smidigt ur pinnen ur ögat på ankan. Åh tack fåret! skrek ankan lyckligt, jag är dig för evigt tacksam! Ja det är du sa fåret, men du bör inte gå runt och vara så virrig. Bara chilla gunilla så fixar det sig! sa fåret. Sedan den dagen har fåret varit ankans one and only god!

Stans längsta sms? Skriv en fabel bok istället, bää-bro.

Piz!/ Evelina

Live Your Life

Remember my big question? Lugg eller inte lugg, jag tror att jag har
bestämt mej nu för ingen lugg. Har börjat kännas bra utan lugg och
att slippa ge den all uppmärksamhet som den kräver haha, kanske
ångrar mej igen men exakt just nu och idag känns det bäst utan.
Här kommer lite pics på luggen för att minnas (jag vet att dom inte är
gamla ;D) även när jag ser bilderna känns det bäst utan. But who
knows imorgon är en ny dag och kanske nya tankar hahaha ! ENJOY :D



Det här var allt jag fått ut från idag, har kämpat till och från med
ett inlägg sen jag kom hem vid fem men datorn var inte min vän
idag, tillslut fick jag som jag ville hoppas det går lättare imon!

Ciao, Nadia

Appetite

Goddag

Jag kan borsta mitt tandkött och njuter av att ha bälten tryckandes mot revbenen.
Photographer: Yelena Yemchuk  Model: Iselin Steiro
Bohemian Rhapsody, Vogue Nippon - 05

Jag undrar i fall resultatet blir annorlunda beroende på vilken ordning man applicerar tandkrämen och fuktar bortsen på.. hm. Jag undrar vad +44-tel numret vill mig. Jag undrar vad för kul jag kommer att ha för mig den kommande helgen. Jag undrar ifall ni tycker jag tänker för mycket, alltså på helt irrelevanta saker som hur många dumleklubbor det får plats i en damssugarpåse. Nu ska jag städa, laga mata, googla mig själv och därefter åka till kontoret för att hälsa på Marie(bossens guldfisk som någon råkade mata igår).

Photographer: Yelena Yemchuk  Model: Iselin Steiro


Piz!/ Evelina

Partygirls


Bara för att den är så söt och vi också !

Kvällen blev lugnare än förväntat men det behövs kanske ibland tv, dator, musik
och en tidning. Sen var jag ju taxi också för jag är så snäll och gullig haha :) Kvällen
var likadan igår också plus 1.5 l Coca Cola och en pizza MUMS! Jag vet att jag är nyttig,
men det var ju så gott ! :D Yeahyeah nu ska jag försöka få lite skönhetssömn innan min
klocka ringer fööör tidigt imorgon.

Ciao, Nadia

Single Ladies, Put A Ring On It

Godkväll

Jag kan erbjuda gratis matttvätt på vardagar och njuter av att sitta på blöta tak.

http://www.pause.se/author/karoline/
Numéro 97, kapad av Karoline Andersson.

Klockan är senare och i'm hollerin'. Mamma ville visst inte att jag skulle färga pälsen på hjässan, det gjorde en annan kanske duktigare familjemedlem iställlet. Jag har nu varit hemma i cirkus en timme och är lika seg som en sengångare*. Jag behöver föda och sömn, ladda om för tisdagen 211008. Innan dess kan jag ju upplysa er om att jag är en jävel på kundbokning.

*Sengångare (Folivora) är nattaktiva däggdjur som lever långt in i Amazonas regnskogar. Sengångaren rör sig mycket långsamt och har även extremt dålig syn och hörsel. Däremot har sengångaren utrustats med ett relativt bra luktsinne, vilket hjälper den att kunna lukta sig till ruttna grenar och inte ramla ner.

http://www.pause.se/author/karoline/http://www.pause.se/author/karoline/

Katt Willimas on DMX ("why r you hollerin'?!"):
http://www.youtube.com/watch?v=PufU0HehXLU


Piz!/ Evelina

Right now


Hemma hos Frida i lördags hitta jag en keps som jag var tvungen att posa med!

Idag blev det sovmorgon och det var riktigt skönt och behövligt! Det var vid elva som
jag tvingade mej själv att gå upp och svara i telefonen som hade ringt ett x antal ggr,
jag klagar inte var bara för trött för att orka gå upp och svara haha :D Annars ser dagen
rätt lugn ut och kvällen likaså, hoppas att nått trevligt händer senare som jag kan roa
mej med innan jag ska vara taxi åt mina päron! Ja det var väl allt just nu :)

Ciao, Nadia

What up, What's happenin'

Goddag

Jag kan halsa Läkerol och njuter av att färga andras hår.
http://ohjoy.blogs.com/my_weblog
Windy Wendy

Vad händer, vad har hänt? Just nu är det blåsigt på Västkusten främst i dess hjärta Västra Frölunda, så stormigt att det knakar i fönstrena. Idag har inte mycket hänt, jag har varit ute med mor en sväng och spenderat resten av dagen med att platta mitt hår. Softat med andra ord, nu ska jag kamma mammas hår och sedan bege mig till Vågmästareplatsen. I'll holla l8er!

Piz!/ Evelina

Don´t forget



Helgen blev lyckad som jag hoppats på och nu har det skrivits lite om den men måste nämna några fler saker:

Detta är lite av vad vi har lärt oss från helgen:
- Det är svårt att imponera på en tjej genom att spilla rödvin på dej själv HAHA :D
- Inte tro att människor inte kan ändras, båda blev nog lite chockade :)
- Inte bestämma saker du inte håller, okej det var inte så allvarliga saker men ändå :)
- Tro inte att all tur håller i sej, hihihi :)
- Försök inte fånga fallande löv på morgonkvisten i högklackat för att du hört att det betyder tur ;D
- Ser du din sista spårvagn spring för livet även om du har haft på dej klackarna i drygt nio timmar :)
- Man ska känna sej välkommen och du kollar upp och ser skor hänga i ledningarna, jag såg sju par man tackar :D
- Kom alltid ihåg vägen du gick ifall du behöver gå tillbaka :D

Nu har vi nog nämnt det mesta från helgen, det är inte meningen man ska fatta hela min lista men ni som var med lär förstå en del av det hahaha :D

Tack för mej och godnatt!
Ciao, Nadia


Je M'appelle Moustache

Godkväll

Jag kan spränga ballonger och njuter av krama nallebjörnar.
Jourdan Dunn
You owe it to yourself. Set the world on fire

Kalaset hos Frida igår var mucho najs. Ett kök fullt av esteter och ett upptaget vardagsrum med apor. Pajer och gottigheter i överflöd samt gott sällskap, vad kan gå fel? Inget. Min outfit hade ett fel, det störde mig hela kvällen. Jag hade leggins, gömde mina ben. Fy för kyla! Annars var lördagen felfri. Eller vad säger du, Fortes? Idag har jag vandrat runt i affärer på stan med tvillingen, besökt mitt nya jobb och kollat på när A slickat sig själv i armhålan. Se upp småpojkar, nu när ni vet vart den tungan varit. Imorgon blir det möten och jobb. Om ni har tur får ni kanske se bilder från helgen, snart.

- Grabbar som strippar på barer & framfusiga fransmän i Nordstan, vad tycker vi om dem egentligen?

Piz!/ Evelina

Friday

Tack för en sjukt trevlig partyhelg, nu får vi sikta in oss på min födelsedagshelg weehoo haha ! :D Lite pics från fredagen:

         

              

Ni har ju blivit lite uppdaterade av Eve så behöver nog inte skriva så mycket mer! :)
Ciao, Nadia

She Got Her Own

Goddag

Jag kan väldigt få svenska hits och njuter av att bli brännmärkt.
Som på rosa moln

Överraskad blev hon och tårtan den var god. Medan flickorna skutta runt i vår lägenhet, FF i en timme. Wohoo! Drömde jag bort mig med Alice i Underlandet och försökte njuta av lite smörsång genom halva Idol, both sucked big time. Senare blev det dags för mig att påbörja kvällens stylingprocedur. När jag blivit något nöjd med min outfit tog jag vagnen in för att möta trollen som suttit och väntat på MIG(ni vet att det är sant, mitt kära följe) heela kvällen @ P.C. Självklart glömmer jag mitt leg och blir tvungen att åka hem igen. Tack till Maria & min pappa som hjälpte till och gjorde detta hinder smidigare. Kvällen på Trädgårn' var i stora drag trevlig och mer trevlig, trevligare för somliga *N, host*. Hem kom jag vid halv fyra och upp nästa morgon skulle jag vid halv åtta. Fast mycket snooozing(?) och snabbare tempo än vanligt på morgonen gav mig yttligare en timmes sömn. Arbetsintervjun gick bra, tack för att ni önskade mig lycka till. Skall till EOB Trading redan imorgon för att pröva på mina kommande arbetsuppgifter. Nu ska jag klappa på mitt yttre inför Fridas kalas, kan ju iallfall vara med en liten stund.


Piz!/ Evelina

Set The Mood Right

Godkväll

Jag kan få sms vid fel tillfällen och njuter av att lukta mjölk ikäften.
Oh oh
David-David

Ville bara säga hej och hejdå. Hej. Nu ska syrran överraskas med chocobananacake i svart/vitt tema. Sedan flyr jag till Trädgårn'.Hejdå.

- Oh mate,who's callin from London?

Piz!/ Evelina

skulle publiceras 171008.

Oh girls just want to have fun

    
Weehoo gillar min rosa mössa!

Äntligen en ledig helg och det får väl firas lite va!? Utgång ikväll nu när Tess har
hittat ner till härliga Göteborg igen och annat gulligt folk ska med såklart! Eftersom
Frida fyller år idag GRATTIS får jag säga så ska vi fira henne imon med middag
hemma hos henne och sen utgång tror jag, riktigt mysigt! Känns som att det här
kommer bli en kanonhelg och jag ska ta vara på det inget jobb, inga tider att passa
osv bara ha sjukt skoj weeeehooo ! ;D

Ciao, Nadia

The Man Who Can't Be Moved

Godmorgon

Jag kan fråga smarta frågor och njuter av att se mina vänner lyckliga.
M-K.Olsen
Elle UK sept 08

Gött änna! En god frukost och soligt väder, vilket sätt att få starta dagen på! Klantiga jag behöver en kalender, i need one bad. Jag kommer ihåg saker som jag vill att dem ska kommas ihåg inte som dem borde. Ganska jobbigt med tanke på att min vilja sällan stämmer överens med verkligheten och det som är realistiskt. Att jag kan skriva något så pessimistiskt en sådan vacker morra? Nu ska vi vara framtidstrogna och tänka framåt denna kväll. Antar att det blir en lugn kväll since i'm broke. Imorogn ska Frida firas, då vill ju jag vara med. Jag vill, jag vill, jag vill! Nu ska jag klättra in i duschen som bor i vårat nu halvmålat badrum.

- Jag vill skaka jelly med fiskbullarna, tonight!


Piz!/ Evelina

Helsinki Looks

hel lookshel looks
hel lookshel looks
Mors landsmän kan visst klä sig ballare än dem bastubadande bönder dem egentligen är. -
http://hel-looks.com/


Piz!/ Evelina

What Dem Dudes Like

Godddag

Jag kan smälta plast i köket och njuter av att få disktrasor kastade i nyllet.
AMANDA
Födelsedagsvalpen

Nu är jag allt värd lite bloggtime, jag som städat & haft mig idag. Dagen började med frukost på sängen 05:45 till lillasyster Amanda som blir 17 år idag! GRATTIS sis! Jobbigt att du allt kommer ligga ett och ett halvt år efter hela ditt liv, oavsett hur många år du fyller. Haa Haa, jag älskar dig ändå min Panda. Vad mer? Jo jag fick alldeles nyss ett telefon samtal.. Okänd. Men duktiga jag svara och sedär nu är en jobbintervju inbokad 11.00 på lördag. Tiden flyr i skrivandet ser jag nu, men mellan frukosten och telefonsamtalet städade jag, rensade buskbrynen och matade hyn me peeling. En annan grejj, om du någon gång städar köket någorlunda utförligt, se då till att inte placera saker gjorda i plast nära spisplattorna. Ingen bra idé, speciellt inte för dunderklumpar. Nu tillbaks till dvdn  "Inte utan min dotter", som verkar väldigt bra för att vara så gammal.

Tylldrömmar
Som på tyll-moln


Piz!
/ Evelina

Good girl haha :D


Så fin så och precis i mina färger, vill ha! :)

Duktiga jag har vart uppe ett tag och städat
och grejat, ska fixa lite ärenden nu sen till
jobbet haha hemmafru nästa? Haha näädå! :)

Nu måste jag rusa, ha en bra dag! :)
Ciao, Nadia

Announcement

Godkväll

Jag kan dricka diskmedel och njuter att dega i turkost vatten.
Mallis

Jag vet fortfarande inte om det var fel eller helt rätt av mig att skicka in jobbansökningar angående utomlandstjänster. I guess I was caugth up in the moment. Jag skyller på Apollo och min pappa. Att tvinga stackars arbetslösa mig till att dregla mig bort mot varma vindar. Ja ja, gjort är gjort. Förresten jag kollade en stund på Grey's Anatomy idag som jag inte längre följer, serien släcker inte drama-törsten. Hade sett en massa hångelsnuttar på reklamen, klart att jag missar varenda liten tungscen.Surt. Okej, doktorerna är dreamy n steamy men det där extra finns bara inte.

luv me luv me luv me
Snälla, håll ditt saliv borta från min kappsäck!
kavaj,väska-2hand. jeans-Vero Moda. sneakers-från Kiel. klocka,halsduk-pappsens.
armlösskjorta-Lindex. armband- 2hand&Glitter. örhängen-H&M

Jag kan inte få nog av den, den har allt- perfektion! Common n Pharell=never wrong collab:
http://www.mtv.com/overdrive/?id=1518072&vid=286026

Piz!/ Evelina

Back in the days

Kolla vad jag hittade när jag rensade lite naaaw vilken liten flicka va?! :)


Jag fick knäppa en bild för att scannern inte är inkopplad så datumet stämmer inte!

Tänk när man var en sån liten Baby-girl då hade man inte mycket bekymmer som,
jobb och planering över ens liv, nä allt bara flöt på och man lekte bara i sin egna lilla
värld. Nu är jag stor och har kommit på vissa planer men har bara lite svårt att få det
som jag vill att det ska bli men en dag faller väl allt på plats. Hahaha okej nu ska jag
inte vara för seriös det är inte likt mej, men tankarna har vart här idag om framtiden.
Men jag gör som förrut tar en dag i taget på mitt egna lilla sätt, bäst så hihi! ;D

Ciao, Nadia

Universal Mind Control

Goddag

Jag kan hacka i sten och njuter av att kolla semsterresor.
Innocence Abroad
Innocence Abroad
Innocence Abroad - Vogue 08

Hade planer på att träffa Ikram, den där skönheten ni säkert hört talas om. Men vädret hindrar oss, ibland är jag rädd för regn. Speciellt när man är paraplylös och är bästis med plattången. Istället fortsätter jag mitt uppdrag som jag fick från min far några dagar sen: hitta en resa för fyra vuxna och en valp, destination: Fjärran. Nu kallar middagsbordet.

Piz!/ Evelina

Go on girl

Från igår påväg till jobbet:


Yes idag har det regnat HELA dagen, jag har
velat fram och tillbaka om jag ska våga mej in
till Kba en stund men kommit fram till ett nej varje
gång! Nu har jag inget val längre om mindre än
1 timme måste jag bege mej för jag ska ju ha
barnkalas!

Annars har jag lagt ansiktsmask, gjort kroppspeeling,
tagit ett avkopplande bad, suttit vid datorn, lyssnat
musik och rensat lite i mitt rum det är ju alltid nått! :)

Ciao, Nadia


Para pa pa

Godkväll

Jag kan dregla tandkrämssörja och njuter när det kliar i ögonen så förbaskat gott.
Innocence Abroad
Innocence Abroad - Vogue 08

Istället för kolla visingar har jag klickat mig runt och läst modebloggar världen över, så inspirerande. Nu håller apan på och skicka gamla pics på oss alla, från tiden då jag hade lååångt hår. Undra hur jag ska gå tillväga med frippan nu när det korta börjat växa som ogräs, jag får la önska mig en jämn & fin fransysk page i julklapp!

Oh!Oh!
Vogue T-Shirt
Mums för tishan!

Piz!/ Evelina

Music makes you lose control

Blev inte så mycket på stan för vi var en aning sega men vi tog några pics i alla fall.
Kvällen blir lugn ja och snart börjar Desperate Housewives weehoo :D

    

Resten vet ni nu från tidigare inlägg :) FETT BRA! Hahaha från Se upp för dårarna :D
Ciao, Nadia

Rockstar

Goddag

Jag kan få duvor till att stöna som ankor och njuter av att äta H2O.
fashiontoast.comfashiontoast.comfashiontoast.com
Fashiontoast

Wiiie. Dagen har varit "fett bra" med undebart väder. Så länge det är sol ute har jag absolut inget emot hösten. Så länge jag får dela min stora säng med skogsmänniskor med jämna mellan rum, så länge jag får dricka varma 7-11 drycker på bussen, så länge jag får shoppa födelsedagspresenter på stan iklädd slagslösa kavajer ja då har jag absolut inget emot hösten. Som tur fick jag och skogsmänniskan sova ganska gott i natt alltså slippa bli stördA utav grannar som leker parningslekar. Som pandor under parningsperioden, då hanen förvandlas från en fredlig bambuätare till en pontionell mördare. Vi får hoppas på att dem jag delar vägg med har torka så att jag slipper bli väckt av pandaläten och får somna in i tystnad ett tag framöver. I feel you, Fanny! Det blev förseningar i dagens morgonritual även om vi vakna tidigare än planerat, vilket ledde till att vi inte hann gå till min tapet-shop (gratis planscher). En liten titt på Carlings hann vi med iallafall, där vi simmade runt i ett hav av vackert mönstrade hoodtröjor. Efter skogsälvan åkt iväg for jag ensam till Arbetsförmedlingen igen. Ja, jag har fått ett jobb men mitt första "gig" har jag däremot inte fått än. No job=no cash. Jag hittade en massa gottigheter och har redan fått ett gensvar på en av mina ansökningar. Låter inte ett telefonförsäljarjobb på Malta lite lockande ändå? Jag blev dessutom kontaktad av några vänninor som ville shoppa presenter till det kommande födelsedagbarnet. I'm on! Kvickt tog jag mig från där jag befann mig till det ställe jag blivit ombedd att inom fem minuter befinna mig på. Inhandligen var ganska kvick den med och hon kommer att älska det som plockades med hem. När jag kom hem åt jag stans största och förmodligen godaste portion av spagetti&köttfärssås. Därefter en siesta och nu uppe igen för att kolla Desperate Housewives. Nu ska jag kolla lite visningar online, ett senare inlägg skall nog hinnas med.

fashiontoast.com
fashiontoast.com


Piz!/ Evelina

No More Drama

Still at Eves place! Det var meningen att klockan skulle ringa ungefär nu, men istället så är vi redan uppe med mat i magen och halvt fixade. Jag skyller på Eves telefon och nån okänd människa som ville ha tag på henne kl nio?! Och efter det var det kört för mej att försöka somna om, men jag fick ju skönhetssömn till kl tolv igår så man ska väl inte klaga haha :)

Två till pics från igår:
  

Planerna för dagen: mot staden och ta fler gratistidningar med fina affischer så Eve kan tapetsera sin vägg! Sedan skall jag hemåt och fixa lite innan det blir barnkalas på jobbet. Kvällen är inte ännu planerad men gissar att den blir lugn haha :D

Ciao, Nadia

Do We Look Like We Sell Drugs?!

Förorternas Fina Frölunda, yesiiiiiiir!

Modesagan
Nadia    Evelina

Nu tar vi paus till imorgon, vi är upptagna med att tillfredställa varandra med humor & kakor at Eves place. Vi har idag bl.a sovit, plattat håret och blivit bjudna på finsk fisk. Nu fortsätter vi i samma lugna anda!

Ciao and Piz ! Nadia & Evelina

Popstar

Goddag

Jag kan gnissla tänder och njuter av att sitta på stolar utan ryggstöd.
Oj, en EvelinaEn dagens uystyrsel
En utstyrsel från 111008, stadsbesök.
jacka-H&M(Amandas). t-shirt-BikBok. leggins-H&M. halsduk-Indiska.
klocka- Ur&Penn. väska-2hand. skor-Converse.


Jag har ingen kommentar angående BlondinBellas avslut/pause som bloggerska, just nu sitter jag bara mest och flinar som en liten svenne Nelson. Vi får helt enkelt vänta och se när glädjeropen utbrister. Ett fall för överklassen, betyder mer läsare åt oss dödliga. Nog om sådant bajs, JAG ÄR NAKEN. Eller, det känns så iallfall. Dem tog bort min metalltråd på insidan av nedre tandraden idag för att om några dagar sätta en ny och helare sådan. Det känns nästan som när man tog bort rälsen fast inte lika hajpat, man var inte bara överlycklig åt resultatet utan nu kunde man slicka sig på tänderna också! Så nu har jag något att göra dem närmaste förmiddagarna, slicka mina tänder rena. Nu ska jag kolla Våra Bästa År därefter vänta in Fortes som ska mögla hemma hos mig en stund. Ni har väl inte missat att Britney's Womanizer nu övergått från audio till video?

http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M 

It´s working! :D

Lite pics från igår:

         

Ja nu hoppas jag att bloggen är med mej och att jag kan publicera detta!
Idag hade jag lite sovmorgon skulle upp halv tio men vakna såklart åtta,
av nån sjuk anledning så kan detta hända. But hey det är inte hela världen
för imon är jag fri som en fågel och det ska bli lite skönt faktiskt.
Efter allt barnskrik, sång, lek osv blev det en lugn kväll ja hela helgen var för
ovanlighetens skull lugn, yeah jag vilade till nästa helg hehe :)

Ciao, Nadia

It Was Written

Godkväll

Jag kan tydligen baka marDrömmar och njuter av att spraya parfym i munnen.
V.BeckhamV.Beckham
Dem flesta har väl sett bilderna på den senaste klack-trenden, men ändå. Aj!

Idag har vi här hemma chillat till max, jag & Amanda har legat i pj's hela dagen och bara glott. Lite bakning hann vi med också, fastän jag var den enda som stoppade degen i ugnen. Att äta muffinsdeg var för mig något helt nytt, men inte för min syster inte. Nu ska det fortsättas att glo, kanske film någon istället för Eva&Adam-serien. Eva&Adam, vi har inte kunnat slita blicken från dem turturduvorna idag! Om någon dator blir tillgänglig så skall det nog hinnas med ett roligare inlägg redan ikväll. Annars, upp tidigt till Odontologen imorgon,gaah!


Piz!/Evelina

It´s not working

Jahapp idag så vägrar bloggen samarbeta så den vill inte ladda upp alla mina
bilder, plus att allt det jag skrivit raderades DAMN! För trött för sånt här, en bild
från gårdagen i alla fall den kvällen blev lugn och lyckad trots allt! :)



Ciao, Nadia 

Stillmatic

Godkväll

Jag kan hålla hemligheter och njuter av att stänga ute Romeo på balkongen.
OkändOkänd
En utsyrsel från 021008, kakkväll i Högsbohöjd.

Jag är besviken. På mig själv. Jag som trodde jag var en sådan där förortsråtta som hade tur i oturen men ack nej. Bevis på att jag har tur i oturen -06: Otur, jag får en pinne i ögat. Tur, den hamnar en halv centimeter bort från att göra mig blind. Bevis på att jag numera har otur i oturen -08: Otur, jag hamnar i en återvändsgränd vid Frölunda Torgs-nybygge. Otur, när jag väl hittat rätt väg tillbaks tar jag första klivet rakt i en stor vattenpöl. I en sjö, med mina chucks som ni alla användare vet är tygskor och dessutom har två lufthål på den inre skokanten. Not so hot and wet.* Annars? Cappuchino är NU officiellt min främste livskamrat. Du sviker mig aldrig min käre, du är med mig både i dem bättre och dem sämre tiderna. (.. through sickness n healt, yädi yädi yädi yädi)

*citat: 112-Hot and Wet, i negativ betoning.


Piz!/ Evelina

My question in this moment


Snodde en söt bild från facebook, haha ser lite busiga ut där på Liseberg!

Jag kollar på bilder fram och tillbaka och min eviga fråga är: ska jag ha lugg
eller inte?!
Damn ena dagen vill jag andra inte och jag vill inte boka tid förren
jag har en liten aning. Nu tänker ni åh vilket stort problem Nadia ingen bryr sej!
Joho jag gör det, det är mitt dilemma i livet just nu hahaha ! :) Jag vet faktiskt inte
vad jag annars ska fundera över resten med jobb och sånt är mest ta dagen som
den kommer, det är för stora grejer för min hjärna just nu vill inte ens fundera på
det för där har jag inte ens alternativen ännu! Sådeså hmm lugg eller inte? DAMN!

Nu ska jag se till att käka lite och försöka få nån kontakt med Eve! :)
Ciao, Nadia

Illmatic

Goddag

Jag kan piffa upp människors frisyrer med söta flätor och njuter av att lukta klorin.
Nasir Jones
Nasty N.

Så fel, B2K försöker göra comeback utan Omarion.Haha pinsamt värre*suck*
Nå, undra vad som hänt sen sist. Inte mycket faktiskt, det har varit en lugn kväll-natt-dag. Ikväll blir det en tripp till stan, det ska bli kul att få glamma upp sig extra inför aftonen. Även om det kanske bli fika, måste man alltid vara på sin vakt höhö.
Oj, väldans vad jag låter hungrig, har inte ätit på en vecka ju. Lammkött en gång i veckan eller två får duga om man inte har det serverat dagligen, menat med om man måste ut på jakt för att få sitt byte. Jaja, enough said. Nu ska jag fortsätta kolla gamla filmer och störas av signalen som börjar gå på mina nerver. Tre utjötade tracks av tre möjliga som tävlar i hoppet om att få vara min ringsignal. Om du råkar ha en usb-sladd för Samsungtelefoner, kontaka mig snarast my saver.


Naja Conrad-hansenNaja Conrad-hansenNaja Conrad-hansen
Naja Conrad-Hansen


Piz!/ Evelina

I min (gyllene) tröja haha :)

                   

Yes idag fick jag inviga min nya tröja, kunde inte hålla mej. Är så nöjd så ! :)

Ikväll blev det Idol och Shall we dance, just nu håller båda på så ska kila!
Ciao, Nadia

Shoes, shoes, shoes :)

När jag och Eve var på stan sist tog vi med oss nån gratis tidning hem från Weekday,
med den fick vi den här fina bilden som båda fastna för. Jag gillar att det är så mycket
färger, fint fint fint! :)



Annars har jag vart på jobbet i tio och en halv timme, duktigt!
Men blev inte mycket mer än så, ska bara ta det riktigt lungt ikväll!

Ciao, Nadia

Let Me Get This Right

Godkväll

Jag kan simma på rygg och njuter av att få vip-rabatt på MC.
Vogue Nippon mars 02

En långsam simtur, en ceasarsallad och en peeling senare sitter jag här utmattad. Jag är så himlans trött, uuh va jobbigt och äta sallad tänker ni nu. Men jag tror faktiskt att det är simmningen och raggningsreplikerna á la 80tal som gjort mig seg som en råtta. Fast istället för att decka just nu (just här) väntar jag några timmar och fördriver tiden med pinsamheter på tv4.

[Jag & en överexalterad gubbe med fetaste godispåsen i handen, kanske en granne @ hissen]
- Partaj ikväll eller? ;D
- Nej,har simmat .. det blir nog lugnt.
- Jahaa jaa, men men hemmakväll kan ju vara skojj med!
- Mm,okej. Hejdå.


Piz!/ Evelina

Fuckin' Posers

Godmorgon

Jag kan vänta hem småglin och njuter av att gnaga på nygräddade minibaguetter.
Spongebob BapestasBape G-Shock
Detta kit i harmoni med ett vitt baslinne och ett par slitna jeans. från Bape, Bape+G-shock.

Jag vill ha min egna dator NU, jag orkar inte förflytta mig från data till data för att det inte passar andra när jag vill blogga. Den är på lagning för er kottar som har missat det och en annan sak som kanske glömt nämnas är att pappa fixade tillbaks allt innehåll på min hårddisk. När man skickar in datorer på lagning resnar dem oftast bort hela skiten, men jag fick behålla min skit.Yay! Det var egentligen menat att yttligare en uppdatering skulle ske sent igår kväll när jag kommit hem från Idas fästning men som sagt jag hade ingenstans att sitta. Jag ville skriva och ge smicker till Nabila. Nabila hade sin egen spalt i Metro igår där hon skrev om hiphop och kvinnnodiskriminering. Jag tycker själv att det är jobbigt att försvara dagens hiphop (speciellt som flicka) men hon gjorde ett ganska bra försök. Hon skrev typ det är inte bara där vi dissas och menar då på att alla utomstående (ni som lyssnar på klassiskt) bara vill ha en syndabock och skyller därför allt på dem stackars männen i baggyjeans. Hon skriver att dem som tycker illa om denna kultur är dem som tror att den föddes i samband med 50cents första singel. Tragiskt y'all! Det är sant att fabriken spottar ut mycket onödigt som nämnt, men det goda som kommer ut ge det en chans. Hiphopen har återuppstått, tro inget annat. More power to her, Nabila. Nu ska jag fortsätta med att vänta in minstingen, sedan springer jag & simmar. Förresten Anna, håll din buske för dig själv.

[Jag & Ana @ bänken]
- Men vadå va, haru vart kär? :o Eh, i vem?!
- Haha, du vet?
- Öh, nej? i VEM?
- Men du vet när vi var små..
- Vem?
- Vasile
- Oh, Rumänen?
- Ja, varje gång jag fick en krona sprang jag till Minis
- Jaa, han jobbade la där, just det!
- Hahaha mm


Piz!/ Evelina

LMBPD

Goddag

Jag kan steka skrynkliga pannkakor och njuter av att stressa.
http://fashionpics.blogg.se/http://fashionpics.blogg.se/http://fashionpics.blogg.se/http://fashionpics.blogg.se/http://fashionpics.blogg.se/
Vogue Nippon

Denna kyliga höstdag har spenderats med tvättande,städande och några timmars sittande ute på en bänk. Den bänken, blir bara trevlig när just ni sitter brevid och ger mig kroppsvärme i mina övertajta jeans. Åh, jag älskar er så! Glöm aldrig det. Jag har dessutom hunnit med några tjaffs med minisystern om asbolut ingenting, vi bör nog spara på våra röster till något viktigare än gapskrik. Typ till att sjunga visor tillsammans? Visor om syskonkärlek och turkosa persikor.
Nu ska jag skutta tillbaks till verkligheten, syns där!


Piz!/ Evelina

Finally it´s mine !



Efter jobbet var jag och hämtade ut den här efterlängtade tröjan,
(lite dålig bildskärpa men det var den finaste på tröjan) fick hem
den för ett tag sen men var inte nöjd med storleken. Funderade
riktigt länge på en svart/guld först men tvekade sen såg jag den
överallt, tills jag hitta i silver då kunde jag inte stå emot jag tror
det var menat så haha ! ;D Yes jag är mer för silver faktiskt :)

Nu måste jag städa lite!
Ciao, Nadia

This is a few things of what I want :)

Oh shiet dom här linnena hoppas jag finna i min garderob inom en snar framtid, så fina!



Nu blir det sova, ska upp tidigt imon!
Ciao, Nadia


Bluebell is calling for smoothie :)

Hellu!
Bara för att jag är så snäll och gullig så jobbade jag idag på min lediga dag
för att en liten bebis var sjuk. Sjukt lugn dag det var riktigt gött så när jag kom
hem belönade jag mej själv med middag och smoothie till efterrätt, MUMS!
Undra om Eve blev lite avundsjuk nu för den var riktigt smarrig haha ! ;D



                             

Ciao, Nadia

Minglar i Vimlet . BLVD 041008

BLVD
En Carl-Oscar, En Drama Baba & något som liknar en efterbliven spetskläddsmurf.
Förresten jag lutar mig, är kort men "inte" såå kort.

Piz!/ Evelina


Kidnapping Your Love

Godkväll

Jag kan köpa gratis vatten och njuter av att spilla kaffe.
GG-nized?
Skoluniformish? diadem&matchande tygväska,kofta-Myrorna. body-Gina Tricot (syrrans)

Fick precis dissen av Ms Marocco, vi får allt ta att ses imorgon! Har massa gossip från helgen som måste vidare. Innan Tikkis berättade om benanaisesåsens b-day var jag på fikastund med Fanny och Ida. Dem smaska på grillad kyckling n potatis medan jag sippade på min stora kopp cappuchino. Nu ska jag fortsätta snacka me mannen som siktar mot stjärnorna. Att Emilio och crewn spelar in med bigballer Bobby Valentino samt skinnyass Trey Songz har jag inte riktigt kunna smälta än.

- I do not pick fights, they pick me.. okey?

Piz!/ Evelina

Chucky Chucks

Godkväll

Jag kan rysa åt köttätande växter och njuter av att dricka currysås.
julian, santogold, MMM pharell

Jag och min bloggpartner vet ni var på stadspromenad idag, men vad ni inte vet är att jag plockade med mig stuff hem från Myrorna. Vadå? Imorgon sker invigningen. Ses då! Tills dess ska ni ha laddat ner och sett på filmen The Ruins. Jag har fortfarande rysningar i kroppa och jag såg den för någon timme sedan.

en glad asiatliknande svenne
Stackars världen om jag hade haft tre kloner, ni klarar knappt av en.
mössa,jacka,linne-H&M. väska-Glitter.tidning-kapad från Weekday.

Timeless fashion?
Par nr två, absolut inte det sista paret om jag för bestämma över plånkan.
skor-Converse,i present.

Piz!/ Evelina

I like the blue

Var uppe för tidigt i morse för att det var brandövning på jobbet, man kommer inte undan ens när man är ledig haha! Sen åkte jag in mot staden för att träffa Eve och kolla runt lite i affärer, riktigt trevligt. Här kommer lite bilder, vågar inte lägga ut några på Eve eftersom hon inte blev allt för glad sist jag gjorde det hihi :)




                     

Mums min mössa, i like it a lot! Haha :D
Ciao, Nadia


Mr Wildy

Goddag

Jag kan baka Mormors drömmar och njuter att ramla ut i regnet.
http://carolinelundh.blogg.se
Coco street

Lördagen var lyckad! Efter Nadia rymt hemmåt begav sig dem roliga människorna till Boulevard. Där dansade vi, gick på toan med främmande flickor, blev tillsagda av vakten ett antal gånger eftersom vi alltid ska stå och dansa på dem mest olägliga ställena.Vi lurade lajvs, villket var skitskojj. Vi satt och tracka människor med udda sms i kylan på deras nya terass. Vi samtala med deras gardobiärer, vi träffade den bortglömde brodern från The Jonas Brothers som var fulare än den äldste, vilket uppmana till bortadoptering vid tidig ålder. Han hade håret, skjortan, charmen but god didn't bless him with the looks. Hans sidekick var inte någon fröjd för ögat heller, vanligtvis brukar man skaffa sig snyggare accessoarer för att skina upp men men, poorguy. Mhm, det är därför jag alltid ser till att vara omringad av snygga människor 24/7. Yes bitch, I'm evil-ina. Kvällen slutade med att jag snubblade ut i regnet från Blvd och skrapa upp mitt knä. Kanske var det ett straff, kanske var det ett tecken eller en välsignelse. Jag tror på det sist nämde, jag har bara inte lyckats klura ut vad som är så positivt med att ha blåslagna knän ännu. What, kvällen låter inte alls lyckad? Haha, det var den ju faktiskt. Att se det positiva i det negativa kanske är min grejj. Ja, som att det var gött att bara ligga och lata exakt hela dagen efter. Igår var jag och syster hemma heela dagen för att baka kakor till tvtittandet. Gossip Girl, lovelovelove.
Nu ska jag få syster valpen lycklig, hon är sjuk och snusksnorar.


xoxo/ Evelina

Weekend


Gårdagen på chez :)

Fredag:
Efter jobbet fick jag skynda till tåget där jag skulle träffa Anna, Jennie, Eve och Fanny vidare to my place för lite tacos och film. Och jag fatta inte mycket av filmen och den var inte så bra, men resten var riktigt mys. Något jag hoppas vi gör om snart! Sen var jag snäll flicka och körde dom till tåget också weehoo :D

Lördag:
Work all day, hem och fixa mej, middag med familjen (bror och hans flickvän var här på besök) Mums kyckling sen paj med vaniljsås. Efter den förfesten hahaha droppade dom av mej i staden där jag skulle träffa mitt sällskap, chez blev det ja känns som det var ett litet tag sen i alla fall! Efter om och hem slutade även kvällen där för mej och när hela sällskapet drog vidare eller hem så var jag duktig igen köpte mej en cheeseburgare och åkte hem haha :D Lyckat i alla fall!

Söndag:
Work, work, work! Jag kom upp ur sängen, fixa mej, hann med bussen och åkte mot jobbet än sålänge såg morgonen ljus ut. Bara ett litet fel jag satte mej längst bak i tåget precis INNAN hållplatsen alltså hela tåget står på hållplatsen utan sista vagnen dörrarna öppnas jag kollar ut över bron dörrarna stängs och åker till nästa. FATTAR NI? Jag är sämst på att förklara men jag skulle fått hoppa av på bron innan perrongen och gå på spåret till hållplatsen, vavava? Helt sjukt chaffören måste haft bråttom och missat att alla ska få gå av så jag fick snällt åka till nästa hållplats för att vänta på tåget tillbaka med ca fem andra pers, eftersom vi inte valde bron! Resten av dagen gick bra och jag kollade på Gossip Girl weehoo äntligen något att följa igen! :)

Tack för en bra helg alla som var med! :)
Ciao, Nadia

Mrs. Officer

Godkväll

Jag kan locka luggar och njuter av att glo tv med min mor.
Skåpluder
Bild från Sthlm innan BSB-konserten. Här undersökes utbudet på sovplatser.

Yes box! Drama Mama ska ut och shejka bakhyllan ikväll med lockat hår. Om inte mitt hår är så fint som jag tror att det är, har jag bränt min hals med locktången helt i onödan. Det svider och is/vatten lindrar inte smärtan det minsta. Men inget kan få mitt partymode att dämpas, oh no! Vi ska ut idag, mitt lilla fejs & jag! Nu ska jag tillbaka till skuggpaletten, sitt inte framför computan ut med er folks.


Piz!/Evelina

Liten och tråkig uppdatering

Ikväll kommer några söta flickor hem till mej för att käka tacos och kolla film, Mums och mys!

Weehoo vi ska ha så roligt så, Ida jag lovar att sakna dej lite så får du vara med nästa gång :)

Nu hinner jag inte skriva mer.
Ciao, Nadia

Boogie Man

Goddag

Jag kan säga hej till främlingar och njuter av att leta förlovningsringar med Hero.
Miss Swan
Låt mig presentera min vän, Miss Swan .. Tou Tou Tou Tou :-*

Igår kväll tog jag bussen upp till Högsbohöjd till apvänninan. Där tittade vi youtube-klipp och terroriserade grannar med Tou Tou Tou Tou Tou. Vi roade oss till Monsters.Inc på svenska, med knasiga sverige-dialekter i mångfald. Därefter hem till John Blund. Vid tolvtiden idag träffade jag Bighead en stund innan hon åkte iväg till jobbet. Vi spenderade vår stund med att gå runt på torget och dricka cappuchino. Eller ja, jag drack cappuchino iallafall. Jag har lärt mig att om man är tillräckligt kort får man gå in med kaffedrycken i alla butiker utan att bli tillsagd.
Ikväll blir det förhoppningsvis tacos/film/vattten-kväll hos Fortes, yay!

Stella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/S
Stella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/SStella McCartney ready-to-wear 09 S/S
Go ahead and drool, Stella McCartneys ready-to-wear 09 S/S kollektion som visades igår i Paris.


Piz!/ Evelina

And I'll See You Tonight, Though We've Never Met

Goddag

Jag kan blanda pineapplejuice och njuter av att slå tårna i dörrkarmar.
Elsa Hosk
Ms Hosk, min mamma undrar hur bekvämt det där plagget egentligen är?

Åh idag träffade jag dem mysklädda skönheter Ilona och Ikram för en liten pratstund vid torget. Senare kom den skönsjungande Rosie och gjorde oss sällskap. Det var trevligt att prata om vad som hänt och vad som komma skall. Skratt blev det också, speciellt när vi debatterade om mustaschen och dess (skönhets?!)syfte. Efter jag fryst stjärten av mig skyndade jag mig hem och tinade upp den med cheese n noodlesoup with a pineapplejuice on the side(8)*REMÄÄX*. Jag har minsann hunnit med nytta också, jag städade lite här hemma och vek kilovis med tvätt. Nu ska jag hitta på något roligare att syssla med, för att kolla visningar från Paris Fashionweek och läsa modebloggar är tydligen inte tillräckligt intelektuellt. (säger Omeletten som precis lärt sig ett tufft ord)

- Att dyka upp i någons tankar omedvetet så som i en dröm är en komplimang i dess renaste form. (dem orden hittade jag i hjärnkontoret precis, jag kan spela poet. Beat that huh!)


Piz!/ Evelina

Barry Bonds

Godkväll

Jag kan bubbla jacuzzi med grandmas och njuter av att basta med bikini.
Una rockstar?  Una rockstar?  Una rockstar?
jacka-stulen, linne-Monki,j eans+diadem-H&M,skor-Amandas Converese

Så sant Fortes, tack för stadspromenaden och 22kr-cappuchinon som satt gött. Efter våra vägar separerats åkte jag till simhallen, säger inte vilken (kanske får oväntat besök, nästa gång jag är där då haha). Man vill inte springa på fel människor i bikini, inte jag iallafall. Där simmade jag i min ensamhet tillsammans med 50 st okända varelser. Varelser vars kondition sög lika mycket som min egen. Sen fick jag återuppväcka mina kareliska rötter och bada bastu medan en massa gnällkärringar stirrade sönder mig. Jag vill inte vara näck i bastun, jag föddes inte naken så det är inte naturligt för mig! Jag föddes med röd päls på kroppa,ja !*skogs accent* Jag är helt mör, mina muskler har inte till vana att arbeta så där märker jag nu några timmar senare. Men snart blir det vila, serrö!


Piz!/ Evelina

In the city :)




                     
       Haha man behöver inte alltid prova kläder i ett provrum ;D

Tack Eve för en trevlig tur i stan!

Sen var jag med Mammi på invigning på hennes jobb, trevligt med mat och dryck! :)
Haha och en bowlingrunda, ingen fattar hur hon lyckades slå mej jag var kanske snäll ;D

Ciao, Nadia

RSS 2.0