My day


Brist på bilder, så letade upp en goding på mej och Ida från Halmstad !

Har inte gjort mycket vettigt idag bara legat ut i solen, bart inne ett tag sen ut i solen igen fram och tillbaka. Rastlös person är man trots allt men lite färg hoppas jag att jag fått, ingen riktigt outfit idag så tar en bild some other day. Jaha den lediga dagen är mot sitt slut och sex dagars arbete väntar i rad, inte jättemotiverad just nu med tanke på att min mage värker asmycket men hoppas på att lite sömn ska göra det hela lite bättre. Orkar inte skriva så mycket, har inte så mycket mer att berätta om dagen förrutom att den var sjukt skön och slapp! :)

Ciao, Nadia

Leeedig!


Fredagens partypinglor :)

Ledig idag och ändå var jag uppe innan åtta, bra jobbat och helt sjukt! Men det var bilskolan som gällde, nu blir det städning sen ska jag förhoppningsvis pressa på altanen och inget regn kommer som sist men det ser ljust ut idag faktiskt! Blir i alla fall en lugn dag, kan behövas innan sex dagars jobb i rad. Två veckor till med mycket jobb sen lugnar det ner sej rejält, men vi får ta allt som det kommer. Det löser sej som allas vår kära Timbuktu sjunger, för den som är intresserad såg jag en meter i från honom på Köpenhamns flygplan påväg mot Afrika weehoo! ;D Nä nu ska jag kila!

Ciao, Nadia

Finally some freedom!

Dagens outfit:

Var såklart tvungen att inviga mitt nya linne, enkelt but I like it! :)

Det bästa med idag:
- Det gick bra på körskolan, trots att jag inte kört på en månad :)
- Det var inte så sjukligt varmt i butiken som det varit förut!
- Jag käkade glass och drack Coca Cola, MUMS!
- Stängningen gick bättre än vanligt :)
- Kvälldopp idag igen, riktigt svalkande men kallare än igår!
- Nu är jag ledig en dag, weehoo! ;D
Bättre blev det inte idag hahaha ;D

Som sagt finns inte mycket att berätta om dagen har bara vart på körskolan sen på jobbet till stängning och sen hemåt för ett kvällsdopp! Är ledig imon och det är riktigt skönt, hoppas på bra väder utan regn så jag äntligen kan steka på min altan och få en fin bränna ;D

Ciao, Nadia


We Made It

Godkväll

Jag kan dammsuga och njuter av att kolla på nygrillade flintastekar.
Fanny och jag
Fanny flinar och jag har nackspärr påväg till Varberg.

Ja, lite boring kanske att skriva om dagen eftersom Nadia fått med allt så himla väl. Fast jag kan berätta att efter stunden på stan blev jag skickad till Backaplan för att hälsa på vår gemensamma ap-kompis. Där fick jag gratis glass som jag inte fick ta med på bussen hemåt, jag som bara hade hunnit smaka daimströsslet . Dammit, det känns så i hjärtat att slänga bort  "mat"(A). Det kändes också av i kroppen eftersom glassen behöll nere den ökade kroppsvärmen. Men jag fick lite glass när jag kom hem så det är lugnt, inget att oroa sig för. Jag satte mig på balkongen här hemma när det var som varmast och lyckades somna. Jag undrar hur länge jag sov egentligen, jag kommer t.om ihåg vad jag drömde om. Jag satt på en båt när det blåste upp till storm, helt plötsligt var jag omringad av åtta smala skyhöga tromber. Jag gissar på att drömmen betyder att jag kommer bli jagad av åtta smala skyhöga män nästa gång jag åker till till stranden, det hade inte suttit fel. Jag kom precis att tänka på Josef, ni vet drömtydaren från Gamla Testamentet. Om ni tror er kunna tolka drömmen bättre, holla at me plz. Nu ska jag mingla med min bror som varit bortrest ett tag, därefter försöka packa en lätt packning. Jag kommer att försvinna bort ett par dar med familjen, så försök att inte sakna mig för mycket.



Piz! / Evelina

En chilldag på min altan blev en shoppingdag i stan ;D

Tanken var en slappardag på min altan med Eve, tänkte passa på att steka på altanen eftersom det annars bara är en massa jobb förtillfället. Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sej det hela började med moln som övergick till helt gråmulet och ösregn utan minsta ljusa spår på himlen. Vi bestämde oss för en sväng på stan och kika i affärer, när jag sitter på tåget in kommer solen och värmeböljan tillbaka man ska inte klaga, men det är min vanliga otur haha ! ;D Sen har det kommit nån mer skur idag också, men jag fick glass och shopping och det gjorde mej glad det också :) får förhoppningsvis steka lite på torsdag när jag är ledig igen. Väl hemma sen gick jag ner och tog ett kvällsdopp lite småkallt i början men det var riktigt skönt att svalka av sej och jag frös inte alls undra om det ska bli en tradition framöver efter jobbet sålänge vädret håller, vi får se men tror jag kommer tycka det är sjukt skönt efter att ha stått inomhus en hel dag utan AC. Jag klagar inte på vädret bara på att vi inte har AC på jobbet :) Här kommer i alla fall bilder från dagens outfit och shopping, enjoy! :)


Dagens outfit: Nyinköpta chinos och body från Ginatricot (även en vit tubtop)

                                         
                                                     Posa, posa :)


Dagens shopping: Blev en del affärer men fick bara hem en påse från Monki :)

     
2 st linnen och 2 st t-shirtar fick följa med hem till garderoben för 265 kr :)

Trots lite tråkigt väder i början och ingen skön solbränna är jag nöjd med dagen ändå, det har varit mys!
Ciao, Nadia

Partyt fortsatte här hemma tydligen ;D


Jag i Elins supercoola brills som jag vill ha! :)

Som att inte partyt i Tylösand räckte en kväll var jag hemma sen bar det av ut i fredags det blev lite halvt party med ett par gamla klasskamrater, okej inte halvt utan jag var bara med på förfesten. Duktig som jag är åkte jag hem någorlunda i tid för jag skulle upp och jobba dagen efter maha :) Jag träffar i alla fall Eve inne i stan och vi åker till Elin där även två andra söta donnor sitter. Jag försökte halvt vara Dj och mixa ihop nått helt knepigt med en riktigt blandning av allt, det gick väl sådär. Eve lekte stylist till Sofia med både kläder och smink, båda såg så lyckliga ut! Dom andra två bytte om och försökte komma fram till något bra, det var riktigt trevligt i alla fall! Jag hittar Elins supercoola brills som jag halvt försöker beslagta för kvällen. Efter ett tag drar vi mot bussen och stötter lite blandat med människor som är allmänt lite roliga så. Sen lekte jag Elin till hennes pojkvän i mobilen men tror inte riktigt han gick på det, jag försökte med plutten och sånt som hon tydligen kallar honom men jag får nog öva lite på det där! Hahaha ;D sen försökte jag fjäska in mej lite för att få prata med hans roliga kompis som jag hört talas om så många gånger, det gick inte heller så bra. Haha whatever det förstörde inte kvällen utan vi trippa in på Ferdinand och intog det halvtomma dansgolvet och stod och shaka ett tag innan dom andra drog vidare mot keybar och resan bar av hemåt för mej! Tack för en trevlig kväll, hade otroligt svårt att gå upp när klockan ringde dagen efter men det var det värt haha ! ;D

Ciao, Nadia

Ecstacy

Goddag

Jag kan be Vår fader dagligen och njuter av att ha skavsår.
Jag och Sandra
LÖRDAG - puppy eyes

*slurp* Jag fick nyss en iskall flaska med bubbelvatten/citronsmak levererat in på mitt rum. Vatten i olika smaker och färsk annanas är var jag har levt på idag. Annars går annanasmos, inlagd annanas, annanassaft, annanasjuice bra med. Undra om det finns något som heter pineapple soup, det hade jag velat smaka på i så fall. Ja, idag var det menat att jag skulle till stranden men jag vaknade lite för sent. Eller jag vaknade vid den tiden då alla åker till stranden, jag får panik när bussen förvandlas till en bastu fylld av skrikande ungar och översvettiga människor. Därför har jag istället legat halvt avtuppad på balkongen till största delen av dagen. Men jag älskar värmen, det gör jag absolut. Lite roligt ändå att vi får strålande väder här, nu när min syster passat på att rymma från landet. Nu måste jag hoppa in & ut från duschen därefter ska jag rymma hemifrån.



Piz! / Evelina

Kryptonite

Godkväll

Jag kan värma vårrullar och njuter av att lyssna på böndernas punkdialekt.
DependDepend
Dåligt men bra neonlack från Depend. Köp det inte utan sno det av en kompis istället!

Det blev utgång igår iallfall fast med lite andra människor än planerat, men inget dåligt sällskap inte - Maia, Sandra, Elin och Sofia. Min telefon har ju aldrig betett sig som jag velat och går kvällen var  tydligen inte något undantag, den begick självmord innan jag hunnit möta upp mitt planerade följe. Först var det lite 90-tals pop i dem vita husen, sedan var det besök hos Golden Days(!), Gotebar och Keybar (typ fuck Keybar). På Golden Days hade jag varit innan men då endast för middag, dem hade ju ett levande dans golv! Eller ja, det var en tom hörna mer men när vi snubblade in rockades det till fullo (coz I'm the life of the party, haha!) Eftersom mina tår fortfarande saknade känseln blev det låga skor, mina judeskor. Därefter en liten drive-by till Gotebar, som var lika lugnt som ett kyrkokapell i södra Småland på en måndag. Så det blev spring tillbaka till Brunnsparken och därefter blev jag lurad till Keybar igen. Ni måste ju medge att det är sjukt underhållande att ba iaktta hur folk beter sig där, det var ju det jag gjorde iallafall för brat-dunk faller mig inte riktigt in i smaken. Jag sa hejdå till den grönögde vakten och tog vagnen hem. En intressant resa hem, blodsslagsmål och predikande om Paris Hilton. Jag var hemma någon gång vid fyra och idag blev jag väckt av lilj-tjejen som lockade med sol&bad. Det fick bli sol och bad, krabbiakttagelse med en bränd nos som bonus. Sedan for jag hem, duschade av mig för att möta upp Nadia i stan. Där det blev mysfika och Twister-jage! Om ni håller ut någon dag till kanske ni får se lite bilder från helgen, kanske. Ni förstår, bilder gör mig sällan till rätta.

- Din bahale är chock bra!


Piz! / Evelina

1 st mysfika TACK! ;D



Jag är så smart så jag har lyckats lägga mitt kamera-minne på ett ställe som jag inte hittar, måste ta tag i det ordentligt och leta har ju knappt själv kollat på bilderna. Det blev i alla fall en liten update om Halmstad. Idag har jag bara jobbat sen hem en sväng och käka för att dra vidare mot storstaden och fika med min söta väninna! Blev såklart en efterlängtad smoothie sen gick vi på äventyr på jakt efter en Twister-glass, det blev besök på ca. fem pressbyråer innan vi tillslut hitta ett ställe där det inte var slut vi tjöt, jublade, gjorde high five och vände oss mot en förvånad expedit som inte kunde hålla sej för skratt. Haha Eve trodde att vi måste ha förgyllt hennes dag, det tror jag med det är nog inte ofta man ser två så glada kunder inne på pressbyrån! ;D Vi mumsade i oss glassen innan det bar av hemåt, tack för en trevlig kväll! :)

Ciao, Nadia

Destination: Halmstad-Tylösand 20-24 juli

Hade sjukt roligt och är riktigt glad att jag tillslut hängde med, inget jag kommer ångra precis. Berättar kortfattat om min tripp, hittar inte minnet med korten från Varberg så jag börjar med Halmstad.

Söndag: Trippen fortsätter från Varberg till Tylösand, Idas supersnälla kusin körde oss TACK! Vi kommer dit (jag ser en assöt skatekille och bestämmer att åka tillbaka nästa år igen haha ;D) checkar läget och stugan byter om och sätter oss ute i solen med musik, riktigt trevligt. Campingen töms med folk och vi hoppades på mer. Ett Sthlms-gäng kommer i alla fall och parkerar en bit från våran stugan, efter ett tag blir det fotboll, makaroner+ketchup, kubb, sång och massa mysigt. Ett tag kom regnet och vi samlades i stugan, bra början i alla fall!


Jag är på topp första dagen i Halmstad :)

Måndag: SLAPPDAG, efter att ha vaknat rörde vi oss ut till gräsmattan utanför stugan och låg/satt där hela dagen och natten. Det blev kubb, gris, sola, sång, prat, makaroner och lite nytt folk! :) Det kallas SEMESTER ! ;D

Tisdag: Chilla lite i solen tills vi fick sällskap av en skåneflicka från Norrland, sen drog vi till after beachen mycket trevligt med musik och grejer. Lekte lite på stranden och hitta några småpojkar som hade nån vattenbräda och hörni gott folk for the first time in my life stod jag på en bräda, kan inte säga jag var duktig men jag är lite stolt ändå och det var roligt! ;D Det blev pizza vid stugan och alla mådde konstigt efter chocken av en riktig måltid tror jag, alla gick och la sej vid tre och jag satt uppe och skratta roligaste på länge alltså! Massa skämt och fjanterier kan inte förklara men var sjukt roligt i alla fall! Några citat: "Skål och välkomna" "Plåt-Niklas" "Skickar dej till Norge" osv, dom fanns med under hela resan men framförallt under den här kvällen och natten! :)

                  
Lite utsikt över stranden :)       Jag posar lite på stranden ;D

Onsdag: Serious talk i stugan och allt fortsätter som vanligt, på kvällen anländer fler Sthlmare. Grillning med en massa mat, massa folk, massa trevligheter, massa roligt osv min sista kväll! Ville inte det skulle vara det men tyvärr..

Torsdag: Sista timmarna och jag var ledsen över att behöva åka hem, blev en fika och lite vandring i staden innan jag och min kära skåneflicka fick gå på varsitt tåg och åka hem. Tack alla för dom underbara dagarna jag har haft sjukt roligt och vill redan tillbaka, ville ju inte ens åka. Utan tvekan ska vi tillbaka dit nästa år, vi bara måste det!! ;D


Posar lite påväg hem

Sorry om jag är kass på att förklara eller om ni inte förstår men det går knappt att beskriva,
kan bara säga UNDERBAR TRIPP och jag ska dit igen !! ;D

Ciao, Nadia

Super Human

Goddag

Jag kan klippa naglar och njuter av att vara köttet i hamburgarn på dansgolvet.
Nathalie Portman 
http://peaceandpals.blogspot.com/http://peaceandpals.blogspot.com/
http://www.urbanoutfitters.comhttp://www.urbanoutfitters.com http://www.urbanoutfitters.com Anya Hindmarch
Snyggt och bra för miljön.

Jag resumerar fre-lör med en fet lista, så får ni gissa er fram återigen .. jag är i behov av en siesta för tillfället.

Fredag:
- Stekande
- Grillad lax lax lax i stora lass lass lass!
- 20.30
- Nadia, Elin, Maro och Sofia
- Vegegatan
- Ferdinand
- Keybar
- En ljusgrönögd vakt till vår tjänst
- Mooning vid Excet
- Chez-kön
- MC, någon attackerar glasrutan ..
- Ferdinand
- Pauo
- Mannen med blixt-tröjan still needs a purse-slap
- Dj Grandpa, tack för att du spelade massa go reggeaton
- Move, Shake, Drop!
- Efterfest hos Shari med Mikrofonen, Basillen och Kötbulls-Mia
- Oliver till efterätt
- Midget Fights
- Bedövade trampdynor
- Träningsvärk i "magmusklerna"
- Beröm
- 05.30

Lördag:
- Frukost på balkongen
- Cooler Café
- Sol & bad
- Kokat dricksvatten
- Vougeposing med alger
- Glass, middag, siesta
- Utgång? med Ana & Co.

Beroendeframkallande beat:
- Nas ft. Keri Hilson - Hero
http://www.youtube.com/watch?v=EYs2-QtyhCk



Piz! / Evelina

I´m Back


Gillar dom fina bilderna jag fått av Eve, så laddar upp en till :)

Tillbaka efter en vecka, har ni saknat mej? Lite hoppas jag i alla fall jag har såklart saknat en del men måste säga att det vart en underbar vecka, kan berätta mer imon eller nått för just nu kämpar jag mot att mina ögonlock vilket jag gjort sen jag satte mej på tåget hem vid två-tiden. Ville inte åka verkligen inte för jag har haft så sjukt roligt och jag har redan bestämt att jag ska dit nästa år igen, jag bara måste! Ville inte men jobbet kallar imon så hade inget val och det är jag så ledsen över, hade gärna stannat till söndag. Tack alla för en underbar vecka först i Varberg och sen i Halmstad, jag har haft så sjukt roligt så ni fattar inte. Semester och resor i vårt kära Sverige är underskattat för det var askul! Ville ju utomlands från början men det här var asnajs, läääängtar tillbaka! :D

Nu ska jag sova lite så jag kommer upp till jobbet imon!
Ciao, Nadia

Time For Some Action

Goddag

Jag kan skada mig på gungstolar och njuter av goda sorbeter.
No one Ever Really Dies
Chad, PHARELL (my man, hawt piece of genius ass), Shae

Yay! Nu har jag äntligen använt det presentkort som jag fick i 18års present av grabbarna Mazi&Micke. Jag har väntat på N.E.R.Ds  Seeing Sounds och  för 189kr blev det mitt. Jag kom precis hem från rundan på torget som jag haft med Amanda och hennes vännina Rorro. Amanda som igår fick reda på att hon skulle flyga ner till Marmaris redan idag var superstressad och jag tyckte självklart att det var super underhållande att irritera henne just då. Muhaha, men även under press kan vi shoppa!  Vi kom hem med fyra bikinis, svarta mjukisshorts och turkiska lire till systern själv. Och självklart glömmer vi av att köpa sådant där viktigt som man ska ha med i bagaget, det får hon springa ner och köpa snabbt innan hon flyr till Turklandet. Själv ska man säga tjoho till Nadia över en fika när solen slagit sig till ro, så att hon kan berätta allt kul som hon haft för sig i Halmstad eller hitta på något annat skojj. Inann dess lite pressande på balkongen och middag.

Dagens utstyrsel Lil sis                     
väska - Glitter.
skor - från Kiel.
kjol/tubtopp,shorts - Secondhand.



Piz ! / Evelina

Throw It On Me

Goddag

Jag kan tvinga min syster till att beatboxa och njuter av att sitta i obekväma stolar.
Dagens utstyrsel
väska,bälte,jacka-Secondhand. jumpsuit-Topshop. skor-H&M. klocka-kapad av far

Igår kväll (20.30) var jag på rätt plats i rätt tid och mötte Anna. Efter snabb-mötet hade jag yttligare ett sådant fast på hemmaplan, jag sa hej till Ana, Arlinda & Rosie. Idag har jag varit med mor och far på stan, vid järntorget rättare sagt. Dem letade efter en antik ram som senare ska rama in mitt bäbisnylle, jag passade på att spana grejjs till mig själv . Det blev två klänningar, ett par högmidje-shorts, ett par clipsörhängen och ett nit-armband. Nu ska jag äta middag för jag är bajshunrig därefter hitta på något skojj.

Kjol som klänning 85krNärbild Låångklänning 85krNärbild
Shorts 55krNärbild Snäck-clips 10krNit-armband 15kr



Piz! / Evelina

Dagens Bildspel


Grått är flott
                            MorgonfejsetAmanda glassar


Piz ! / Evelina


Beat Goes On

Goddag

Jag kan hjula och njuter av att måla bokhyllor.
Gemma Ward

Fett missförstånd. Anna menade tydligen 20.30 INTE 08.30, kvällstid INTE på morgonens arsle. Dumma oss som cp-kommunicerar ! Och dumma väder som hindrar mig från att leka i skärgårn. Men men jag tog med mig algiren hem igen, sov några timmar och vaknade i tid för Våra Bästa År. Snart är det min tur att måla mina bokhyllor vita, roll on roll off. Tills dess ska jag dregla framför min flata till data skärm - elle.com



Piz! / Evelina

Work It Out

Godkväll

Jag kan dricka havsvatten och njuter av att åka båt.
Ana Beatriz Barros

Dagen har spenderats i skärgårn med mor & far, vi tog färjan vid Saltholmen till Brännö. Pappa och jag tävlade i glass-ätning mot varann tills mamma sa stopp, vi stannade och köpte glass vid varje kiosk/kafé vi promenera förbi. Vi gick i land på Brännö Rödsten för att sedan promenera genom ön för att ligga och götta oss i solen lite. När solen gick i moln gick vi mot Brännö Husvik, käkade toast och drack kaffe. När färjan kom skulle vi självklart vara först på för att få deck-platser, må säga att det var lite kyligt där uppe men så fort solen hittade fram bland molnen igen var allt perfekt. Jag satt emellan dem två som skapat mig och kollade ut över det glittrande havet medan pappa predikade om öarna för sig själv. När vi kom hem lagade dem en jätte smarrig sallad med (läs noga) couscous, kiwi, tomat, isbergssallad, rödlök och jordnötter. Till salladen var det rökt gris och nybakade baguette skivor. YUMYUM! Efter maten hade vi oss en lång siesta, sedan blev det dokumentär time. Och nu är det nana-time, eftersom jag skall möta MsÄgghuvve halv nio i stan imorgon för att lämna tillbaks vattenpipan som jag mer eller mindre bosatt mig med. Förhoppningsvis spenderas också morgondagen med mer utforskning av den vackra göteborgska skärdgårn.



Piz! / Evelina

Careless Whispers

Godkväll

Jag kan bada i bubbelfontäner och njuter av att gå i genomblöta sneakers.
Adriana Lima

Pusmountain eller Varberg, kalla den vad du vill men en go stad förblir den ändå. Campingshelgen på Kärleksparken i Varberg var godis för själen, mindre gott för det yttre but hey vi vara glada ändå. Vädret var under dags tid på vår sida, solsken men under nätterna var det kallare med ösösösregn. Inget regn utan svensksommar, eller var säger ni? Jag som hade bestämt mig för att packa lite smart, vad tar inte mindre plats än klänningar? Ja, det var typ det enda jag hade med mig vilket visade sig vara ett av dem mindre smarta valen jag gjort i mitt liv. Första kvällen satte vi upp det smarta partytältet och tälten vi skulle sova i. Efter det var gjort satt vi ute i det goa vädret och chilla, senare åkte vi in till stan och käkade, tog ett dopp i fontänen därefter back to the camp för att fortsätta kalasandet. Vid ungefär 03.00 bestämde jag mig för att nana till den evigtstörande musiken (trance och dålig hårdrock), lite vila blev det men inte någon skönhetssöm direkt. Dem flesta av vårat följe sov inte änns den natten, evigt festande foshizzle. Jag var vaknade upp vid åtta tiden men somnade några timmar för att senare inleda lördagen med en promenad, en hamburgare och en böghög i vår älskade Kärlekspark. Denna dag åkte Tess ner för att hålla oss sällskap, vi blev en till i gänget. Om jag minns rätt kom snuskvädret i samband med solnergången, men det hindrade inte oss från att traska in till stan för dagens pizza. Vi spenderade halva kvällen i en husbil, den andra halvan ute dansades i regnet. Sådan udda frihetskänsla att dansa i regnet, man tappar allt omkring sig och bara hittar på sin egna sexiga dans. Som Katt Williams brukar göra på klubben när han är bäng. På Lördagen gick jag och la mig tidigare än dagen innan, helt slut. Vårat tält var väl inpaketerat i persenner och vi stod också denna natt under partytältet. Idag blev jag väckt alldeles för tidigt med kaoshår och ryggont, jag skulle ta mig hem och dem andra flicksen skulle förflytta festen till Halmstad. Det blev lite komplikationer med hemvägen och mitt humör hjälpte inte till, men det slutade gott med skjuts av Daniel(TACK!) som körde en stor omväg bara för att han är så snäll. Jag kom ju faktiskt hem, nu sitter jag här efter en lååång vilopaus och äter torkade katrinplommon. Nu blir det filmtajm med min mami därefter mer vila. Nadia får stå för dem charmerande bilderna !

Nicole RichieNicole RichieRachel BilsonLauren ConradRachel Bilson
Hej, jag vill ha en stor solgul väska.



Piz ! / Evelina

In The Air Tonight

Godnatt

Jag kan skriva med mina tår och njuter av att ha träningsvärk.
Vouge Uk

Kom precis hem från yttligare en trevlig afton som spenderades i  Borås. Det blev massa E.M.D. och bugg ! Vi fick dessutom för oss att hitta på en egen dans på banan, etttvåtrefyra etttvåtre remäääx ! Det var också underhållande, för oss och våra åskådare. För er som undrar åkte jag inte till Borås för att höra på artisterna denna gång, det var mer en fröjd för ögat. DANNY, m m m ! - han som annars fick ett tugummi i huvudet när en utav den lugnare sångerna spelades, han rynkade lite på pannan och hoppades på att ingen skulle märka något. Nog om pojkbandet, imon drar vi till Varberg för att bli uppraggade på Raggarfestivalen. Jag berättar lite mer om weekend-trippen när jag kommer hem, önska mig gott väder och snygga kläder !



Piz ! / Evelina

Time to leave a couple days

Det blir jobb i morgon i vilket fall, så blir nionde dagen i rad duktigt Nadia! Sedan bär det av mot Varberg hela helgen och vidare mot Halmstad på söndag, kommer hem nångång i mitten på nästa vecka. Japp man får passa på när man är ledig, hoppas min huvudvärk försvinner och att solen lyser över oss men inget regn tack så är jag nöjd! :)


Ännu en bild som min kära bloggväninna skickat till mej :)

Ha det så underbart allihop och sakna mej inte för mycket! Eller jo det är okej hahaha ;D
Ciao, Nadia

Good night !


En bild som min kära bloggväninna skickat till mej, kreativ och färgglad! :)

Asså dessa jobbkvällar rinner iväg och jag förstår inte hur, är så sjukt trött och mitt huvud värker. Sista och åttonde dagen i rad i morgon jag måste säga att jag känner mej duktig! Trött men duktig, idag bytte jag kalsongerna till badkläder som jag stod och larma hela dagen plus vid kassan också. Det är skönt när man väl kommer in i det hela då känns det inte lika jobbigt, vädret hjälper mej lite också eftersom jag känner att jag inte missar så mycket. Men nog om jobbsnacket :)

I helgen blir det en favorit i repris och det är Varberg som lockar med flicksen, trots trötthet och huvudvärk kan jag inte låta bli att längta lite. Hoppas på lite fint väder men hörrni vad som än händer så blir det vad man gör det till och jag tror det blir riktigt bra!

Nä i morgon efter jobbet får jag se till att friskna till ordentligt, inte bli sjuk nu!

I Must Love Drama

Godkväll

Jag kan cykla utan att ha en cykel tillhands och njuter av att dricka iskallt vatten.
Lovisa Burfitt

Finns inte mycket att berätta om igår eller denna dag, eftersom jag inte alls har haft för mig något speciellt. Jag har bara varit, liksom. Jag mår toppen som på snoppen, vill jag säga fastän kroppen inte håller med mig. Kroppen klagar på rygg, feber och halsont. Men men mitt sinne håller mig igång, tack du/ni ! Imon begär jag action, jag ska till Borås och spana eyecandy. Innan Drama Mama går iväg för att jobba på sitt tillfrisknande vill jag fråga mig själv : Är jag ensam om att tänka på hur samhället reflekteras i modet? Allt från färger till skärningarn och modeller. Det är lite 40-tals anda, då också krig och politik speglades klart i modet. Jag är helt såld på stjärnmönstrade saker just nu, i kläder och accessoarer. Jean-Charles de Castelbajac och Chanel demonsterar det jag menar, så väl :

JCDC höst/vinter 08JCDC höst/vinter 08Chanel 08
Och jag försöker inte påstå något, tar inte parti i det som händer just nu, inte här iallafall.



Piz ! / Evelina

Fina skor, jobb och funderingar :)


Jag tänker fortfarande på dom här, för varje gång jag ser dom blir dom snyggare!

Idag provjobbade man på det nya jobbet allt gick väl bra och tiden flög iväg, kan inte säga att jag kan allt men rent allmänt kändes det bra där. Det var roligt och tiden gick fort, rätt lugnt jobb men blev inte rastlös. Men man får ge det ett tag innan man säger för mycket haha fick lite tider också, men jag hoppas på mer, mer och mer annars måste jag bara ta mej i kragen och hitta nått jag klarar mej på. Men jag tror och hoppas att jag ska klara mej på dom här två extrajobben ett tag i alla fall. Btw har blivit lite dåligt med outfits-bilder nu men kände att jag ville variera lite kan ju bli tjatigt haha ! :D

En liten sak undrar jag, man ser att det finns en del läsare och några kommentarer... Men helt ärligt jag blir så nyfiken vilka är ni som läser och vad tycker ni? :) Vänner, nån som glidit förbi, grannen osv ja vem är du som läser? :) Skulle vara så roligt att veta, kan gissa att några av vännerna läser men jag vet inte helt säkert och inte heller helt säkert vilka. Var inte blyga, ge gärna en kommentar jag lovar att det uppskattas :) Som sagt skulle vara roligt att veta, även min bloggväninna har sagt det samma till mej :)

Ciao, Nadia

A Millie

Godkväll

Jag kan klippa luggar och njuter av att rulla i gräsmattor.
Annmari Benedek-min supermodela vän

Soft schema -
Lördag: 1 st cappuchino på Tintin, 2 st drive bys vid PC och MC i Backa med Nadia.
Söndag: Vattenpipa
Måndag: Vattenpipa
Tisdag: Chill-nani, Chill-nana  haha
Onsdag: boka mig
Torsdag: T-kväll i Borås ?
Fredag - Söndag: VARBERG 08

Fortes gjorde det officiellt, jag är en teaser. Innan jag återgår till mitt fullspäckade schema vill jag ge Stefan ett stort grattis som kommit in Apoterkarlinjen, 1990 power ! 
Jag bloggar mer imon då mina fingrar förhoppningsvis är på ett mer alert humör.

Annmari Benedek-min supermodela vän
Är det jakten som lockar?



Piz ! / Evelina

En regnig lördagkväll

Efter en jobbdag i lördags åkte jag hem käka och fixa mej lite sen åkte jag in mot stan för att träffa Eve. Vi började med att fika på Tintin, det var riktigt mysigt sålänge vi var inne i värmen. Eve tvingade mej nämligen att sitta ute i tio minuter i regnet för att hon "tyckte det var varmt" haha tur att jag inte frös ihjäl plus att jag hatar regn trots att jag hade tak för huvudet. Efter lite prat om allt möjligt drog vi oss sakta mot PC där kvällens festgäng höll till, vi lyckades fastna vid en viss 7eleven i regnet till toner av:

Listen to your heart
when he's calling for you.
Listen to your heart
there's nothing else you can do.
I don't know where you're going
and I don't know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.


Hahaha ja det var riktigt komiskt, nästan som ett film-moment sådär :) tillslut kom vi i alla fall fram till PC och träffa på Anna så stod vi och tjöta ett tag. Sedan vidare mot Idas jobb för ännu en drive by, där satt vi en stund innan det var daxs att åka hem för att nana sött! (A)


And this was the outfit :)

Måste säga att jag och Eve var riktigt duktiga som inte följde med på party utan hade en lugn helg det behöver man ibland tro det eller ej, men kan även säga att jag inte pallat med mej själv på jobbet om jag hade partat i helgen. Åtta dagar i rad tar på en kan jag, men kommer kännas skönt när lönen kommer då får man en liten känsla att det var värt det men just nu känner jag bara min rygg som värker, mina ögonlock som känns tunga och en känsla av matthet i hela kroppen. Tre dagar kvar, men det löser sej som kära Timbuktu sjunger och det gör det, för i morgon har jag sovmorgon och börjar inte förren 14, det känns underbart! Då ska jag till mitt nya jobb och lära mej allt, så wish me good luck!

Ciao, Nadia


"This my cool but I can´t take it off"

I torsdags bar det av med buss till Borås för att checka Adam Tensta, det var jag och flickorna som var på vift. Måste säga att livespelningar är bra på det sättet att man alltid kommer i stämmning även om just din låt inte spelas så känns det grymt ändå. Sen kan jag på att jag nog lyssnar för sällan på Mr.Tensta, för låtar som jag aldrig hört var riktigt bra! Låten som jag har till rubrik fick avsluta spelningen, tyvärr fick jag och Anna rusa nästan mitt i eller okej mot slutet. Men jag kan inte säga annat än att det var lyckat ändå. Det bar av hem till Anna som var mitt hem för kvällen haha, tack så mycket! Inte lätt för lilla mej när mina bussar är så knepiga, speciellt på vardagar men det brukar lösa sej ändå :)


"This is who whe are not who we suppsed to be" Bilden är lite halvt suddig :(



Jag vet att jag ligger lite efter i uppdateringen, men när tekniken krånglar finns det inte så mycket annat att göra. Annars kan jag meddela att dom dagarna är mer intressanta än nu, har jobbat min fjärde dag av åtta i rad hälften kvar. Så det sker inte så mycket intressant nu, men det kommer :)

Ciao, Nadia

När tekniken strejkar blir jag trött

Okej turen har inte vart på min sida om jag ska vara ärlig: I torsdagskväll/natt skulle jag skriva ett litet inlägg från Annas (nya?!) laptop som valde att strejka, efter att jag hade skrivit en bit la musen av och kära Anna visste inte vad felet var. Igår kväll valde jag att göra ett nytt försök hemma vid våran datorn, då börjar våran dator strejka och hänger sej så mammi stängde av den och jag fick inte försätta. Nu sitter jag här igen tredja gången gillt och hoppas att inget börjar strejka så jag äntligen kan få skriva lite :)


Jag på Chez i onsdags i min blommiga tunika/klänning från Ginatricot :)

Det var i alla fall trevligt i onsdags trots att en del inte kan hålla tiden *hosthost*, så ni fick bara lite tid med mej men hoppas ni också hade trevligt ändå. Anna och jag hade det roligt i alla fall, jag kom på att jag saknat dej en del vi får ses massa nu! :)

Nu snart bär det av mot staden och träffa Eve, blir någon fika som vanligt mysigt!
Ciao, Nadia

Anti Matter

Goddag

Jag kan mata getter och njuter av att gå in i osynliga dörrar.
Mary-Kate OlsenM-K Olsen,Elle juni 08

Skall strax springa hemifrån men innan dess lite bloggande om dagen. Jag vaknade vid tolv tiden och åkte hemifrån vid kvart över ett för att möta upp Maia och Ida för frukost på Fröken Olhsson. Det fick bli en stor cappuchino och en halv gratinerad panini med limekyckling till mig. Det blev lite ta-igen-tid och framtissnack. Vi får absolut inte vänta länge tills nästa gång vi fikar alla tre. Därefter var det buss för Maia och mig till Frölunda, Ida åkte till jobbet. Ikväll blir det förmodlingen hemmafest bortom intet, bachata-kalas i Backa eller chill-kalas i Kärra annars PC. Om du har efterfest på någons balkong, ta upp luren och slå en signal eller två vettja !



Piz ! / Evelina

Lanvin, höst/vinter 08


Det känns ganska deppigt att redan prata om det mörka halvårets mode, men dessa svarta skönheter i glittrande detaljer och futuriska silhuetter från Lanvin måste visas upp.
Alber Elbaz !
Lanvin höst/vinter 08Lanvin höst/vinter 08

Piz ! / Evelina

Karmakontot

Goddag

Du är inte självsäker. Du är inte arrogant. Du är hybris. Du kommer aldrig att lyckas få någon att tycka om dig så mycket som du tycker om dig själv. Du, om någon vet att jag inte tar skit från någon -  just därför är du numera raderad. Jag raderar dig från mitt minne och allt som i slutet leder dig tillbaka till mig. Ha d !

Jag kan tugga isbitar och njuter av att slå mig på samma ställe två gånger.
Okänd eller Ökänd ?
Nadia lyckades dokumentera mig och mitt skeptiskta ögonbryn á la John !

Adam Tensta, det var faktiskt synd att borås-publiken kom igång vid sista låten som spelades -My Cool, såklart. Själv stod man och shejka lite till allt som spelades, jag kom ju efterallt dit för att höra honom inte SE honom. Det brukar vara så för oss som är korta-i-rocken, om man har tur får man en skymt av artisten eller så har man otur och är fast bakom en stjärt/rygg/bakhuvud under hela uppträndandet. Gissa om jag hade otur igår! Efter vi lyssnat klart på han som bangar systemet, sprang Nadia & Anna till bussen och resten av oss fortsatte kvällen med pizza, pissande, pussande och dansande till kvällens dansband. Nizeguys hette dem och jag flörtade/glodde till mig ett leende av den sliskigt söta gitarristen Markus. Yay! Sedan blev det en något lugnare bussfärd hem till Göteborg, där det hade regnat med. Vi hade tur i oturen med vädret, det regnade i Borås men bara sådant där snuskigt duggregn. Påtal om bussar, jag hade två heta disskusioner med två av kvällens busschafförer igår. Hur har dem ork till att vara ovänliga? Ingen vet.
Om idag finns det inte mycket att berätta, jag har varit på ett möte, cruisat med Idas mormor i bilen, kollat på film med två av mina kära familjemedlemmar, sminkat min mamma och köpt mat.
Nu ska jag fortsätta att läsa om Gabrielle Bonheurs (Coco Chanels) otroligt fascinerande liv och framgång, eller fika om någon bjuder med mig !



Piz! / Evelina

Kill Joy

Goddag

Jag kan åka skidor och njuter av att använda nysliptna knivar.
Kanye West
TheLuisVuittonDon och Xet, snubbar titta och lär !

Igår blev det lite ta-igen-tid med Hero över en ramlösa och lite springande på torget efter rätt ansiktsmasker under dagtid. Senare skulle vi dansat på Tisdagsklubben med dem äldre bruttorna, men jag valde att dra mig ur för mitt självförtroendes skull, å andra sidan gillar jag ju att bli nekad på krogen p.g.a av mitt 13åriag utseende men men. Mamma är inte helt glad i mina nattliga äventyr och därför ville hon att jag skulle vara hemma för kvällen men riktigt så blev det inte. Men nästan, precis när kvällens rulle tagit slut fick jag ett nödsamtal ifrån Majorna. Jag bestämde mig för att hoppa i min adidas och åka iväg för att joina dessa ungmöer. Bra bestämt, där bjöds det på vatten(?), osttortillas till 8mile, spökhistorier och gott sällskap. Efter spökandet försökte vi sova ut, 04.00-10.30 var mitt skift eftersom jag tidigt skulle möta upp med min syster för att hämta Super Habibi i det regniga Partille. Rushrush med croissant+latte till frukost på bussen, därefter åkte vi hem till vår älskade förort Frölunda. Vi satte oss under skolgårdens tak och rökte vattenpipa i några minuter innan Amanda rullade iväg med sin rullväska. Själv skuttade jag hem i längtan om kvällen på Chez Amis(daah!?) som jag fortfarande sitter och längtar till. Oh just dt , blev ett litet stopp hos kärringrillen också. Och ja, vi förtortsungar får lov att solarium för dem flesta utav oss har inte råd att skaffa oss en riktigt bränna utomlands sådeså. Nu ska jag mata mina naglar med nagellolja/filning sedan skall jag kamma mig inför kvällen och lämna min gråa sillaburk.

- Om ni vill ta fast mig eller bara "råka" springa på mig, så vet ni vart jag hittas ! ;)

Är inte Teyana Taylor tuff ?
Teyana Taylor
Där är ju Richie Rich med i ett hörn, han håller hårt i sin klänning !



Piz ! / Evelina

Dagens skratt

Drömde massa sjuka mardrömmar i natt och vakna vid halv sju försökte somna om men gav upp vid tio, fixa lite mat och läste lite i nya VR. Efter ett litet tag förflyttade jag mej till soffan och hitta Date Movie på någon kanal, sån rolig parodi-film som man kan skratta till. Det var kul! Sen försökte jag mej på lite teori men gav upp det ganska snabbt för VR igen haha :) Fixa lite lunch och hitta Big Mommas House 2 på någon annan kanal, det var den jag såg med Sarah på bio fast den var mycket bättre då! Minns att vi garva som faan till den filmen, gud vad kul vi hade det vi måste gå på bio igen! :)

Det här var dagens underhållning:




Två helsköna komedifilmer, perfekt för en lugn dag med tråkigt väder som idag! ;D
Ciao, Nadia

At work again?


Det fick bli min kära H&M-klänning köpt för längesen men fortfarande lika omtyckt !

En seg början på dagen med en sen frukost och inga planer inför dagen med det tråkiga vädret, när jag satt och försökte klura ut det fick jag ett samtal från jobbet. Det var bara att hoppa in i duschen, fixa sej snabbt och ta nästa buss. Några timmar blev det i alla fall, är ledig i morgon sen jobbar jag från torsdag till måndag så det blir lite ändå. Har inte så mycket mer att berätta från den här dagen har bara jobbat :) duktig flicka!

Jag har inte vart i nån affär och kollat mest bara gått förbi affärer i cirka två veckor, jag vill inte riskera att hitta något jag inte kommer få ur min hjärna när jag upptäckt att det är slut när jag får min lön. Det är spara och snåla den här månaden haha har lyckats rätt bra hittills för att vara jag och har inte mycket val än att lyckas resten av biten. Flicks försök boka in sånna här myskvällar lite tidigare så jag hinner vara med, jag vill jag vill JAG VILL! :D Hoppas ni har det mysigt utan mej då :)

Det var väl allt jag hade på hjärtat nu haha ! :)
Ciao, Nadia

Dum Didi Dum

Godkväll

Jag kan springa i regnet och njuter av att väcka folk som sover sött.
Den andra halvan försvann

Snart är det läggdags men innan dess lite uppdatering om dagen som gått. Om jag minns rätt började jag dagen med att tvätta nyllet vid havltolv tiden inför solningen med Ida som blev dit körd av hennes NYA personliga chafför. Därefter gick jag hemåt, förbi den snuskiga rastningsplatsen som alltid och hoppa in i duschen. Efter mina tre-steg  fick det bli lite Våra Bästa År, strax där på klädde jag på mig för att träffa Nadia på stan. Det blev smoothie drickande och kyckling-från-havet i nygräddad baguette hos Tintin. Efter fikat, plockade vi pengar vid Sju-eleven och väntade in 16 bussen för att åka till Idas boning för lite filmtittande med henne och Fanny. Halva filmen var ball, Bertil var ball. Men det ballaste av allt och alla var när Nadia väcktes utav mitt personliga alarm (i form av en ylande jäspning). Sedan for jag och mitt följe hem i det uppfriskande vädret. Här sitter jag nu efter att ha blivit dissad av Hero och skriver av mig eftersom dagens SACT episod tagit slut. Hoppas också på en soligare dag imon fylld med viktiga ärenden som väntar på att bli utförda.


                          Rihanna Rockar "Rödamattan":
  Rihanna
               RihannaRihannaRihanna
   RihannaRihannaRihannaRihanna
              RihannaRihannaRihanna



Piz !
/ Evelina

Lugnet har visst lagt sej över mitt liv :)

Igår var en riktigt lugn dag och kväll: Jag blev väckt strax före lunch och klädde snabbt på mej för att sedan njuta av en brunch med familjen (min kära bror och hans flickvän var även på besök), tanken slog mej att det är sällan någon gör dagens första måltid till mej och det var gott. Dagen fortsatte lika lugnt med lite musik, lite dator, lite spel, lite sex-and-the-city, lite godis, lite magont, lite städning, lite slappt ja som sagt lite av varje i ett lugnt tempo. Sedan var det dax för middag och min kära bror flyttade matsalsbordet och stolarna med hjälp av mej genom att dra i hela mattan haha det var rätt kul! Allt för att han skulle få se Tennis-turneringen. Efter middag och en massa prat om allt mellan himmel och jord lockade tv:n och datorn, ja annars hände väl inte så mycket.


Har inte tagit någon bild igår eller idag så får bli den här från en varm utekväll under tidiga sommaren :)

Den här dagen började lika lugnt vaknade lite innan lunch (när man är ledig får man sådana vanor haha ;D) åt en sen frukost och satte mej på altanen med körkortsboken för att få lite färg, men gav upp efter en molnig timme solen är inte på min sida alltså! :) Sen satte jag mej inne med boken och halvkollade nån knäpp svensk-film och jag kan erkänna att jag inte brukar fastna för svenska filmer så mycket menmen. Sedan bar det av mot staden och träffa Eve i ösregn kom vi tillslut fram till fikastället och fick oss varsin smoothie med en halv tonfisk-baguette MUMS! Det bar av på halv filmkväll hos Ida och jag somna till filmen och fick en hysterisk väckning ur min skönhetssömn utav Eve, tack det var snällt haha! ;D Det bar av hemåt i regn och kyla, dax att börja använda jackan igen det känns lite trist men vi får hoppas att värmen kommer tillbaka snart :)

Nu ska jag krypa ner i min varma säng och nana, sov sött allihop!
Ciao, Nadia

How We Roll

Godkväll

Jag kan sjunga och njuter av att spela spel.
Okänd eller Ökänd?
Någon sjunger (ylar) och försöker underhålla till BSB-musik!

Dagen har varit fullspäckad utav småtrevliga händelser men tyvärr får jag inte eller vill inte rättare sagt gå in på närmare detaljer. Bara för att jag har respekt för naturen ! Jag har lekt busy gyal och sprungit på möten, druckit för mycket kaffe. Jag kan inte alltid hinna med allt, även om jag så gärna vill. Jag har saknat dig min hjältinna och därför bokar jag här med dig två dagar framöver, tack! Aja nu får jag lov att bege mig in mardrömmarnas värld, Keyshia Cole lurar oftast dit mig vid den här tiden med hennes smörsånger.

EvaTonyEvaEvaTony Parker&Eva Longoria-Parker
Eva goes morgonfejs, Tony goes EUW, Eva goes gorgeous, Tony goes: - Duktig Flicka !



Piz ! / Evelina

Min helg var bara bra !

Jaha då var den här helgen slut, men det dröjer ett par dagar innan jag börjar jobba det känns skönt. Helgen har bestått av solning, mörka moln, chill i vimmlet istället för fika, skön tjejkväll med kubb, musik, trevligt folk osv. Kan säga att det känns ganska lyckat ändå, både mys och lite party! :)


Solen lyste över altanen här hemma i fredags och jag var lycklig för jag skulle få lite färg, men ack så fel jag fick. Min kära bloggväninna lurade ut mej till Askims klippor där vädret såg ut som ovan. Haha det var lite trevligare än att vara hemma helt själv men det blev ju inte så mycket färg. :)


På fredagskvällen drog jag in mot stan för att träffa Eve igen, vi bangade den inplanerade fikan och drog ut i vimmlet en sväng det var roligt. För den som undrar kostar det inte numera ynka 20 kr att gå in på Chez Amis utan dom har höjt det till det dubbla, men äsch då även som nybakad student med halvt jobb är det svårt att klaga. Man får erkänna att det är smart gjort från deras sida :) Det var trevligt ändå!


Efter en lugn dag med sol, slapp, städ osv bar det av till storstaden. Hos värdinnan var det ett trevligt flickgäng som sjöng, dansa, spela kubb och hade allmänt trevligt! Det blev utgång och det började riktigt bra, trevligt folk, bra musik som det ska vara. Efter en liten måltid på donkan bar det av hemåt i natten efter en skön kväll, man ska inte klaga! :)

Yes så har min helg sett ut, hoppas ni har haft det lika trevligt som jag!
Det var allt just nu :)
Ciao, Nadia

I'm Shinin

Godnatt

Jag kan läsa konstböcker och njuter av att bli nekad på krogen.
från shirtstore.se
Urrrbody in the club get tipsy ! (var tvungen att inleda inlägget med just det citatet, man undrar varför)
Jag sitter här vid computan, kom precis hem från en udda utgångs-kväll med skogsmänniskorna. Och kvällen innan dess, blir det iförrgår? Ah den kvällen var också väldigt udda och jag blev ett flertal gånger kallad konstig. Konstigt nog. Jag har under helgens gång befunnit mig på , fikaställen och Chez Amis såklart. Jag har hällt i mig litervis med vätska och ätit mina älskade riskakor. Lite bränna blev det också, jag har lyckats få gladiator-streck på fossingarna (So, not sexy!). Nu är det nana-time, ha dt gött allesammans !

Eva Longoria (Parker) Vanessa Hudgens, Dustin Ex ! :O
Jag gillar stuket och jag gillar det mycket !



Piz ! / Evelina

Shopping hurts

Javisst kan en del shopping ge smärta då menar jag inte bara i ekonomin utan även bokstavligt. Igår fick jag min efterlängtade smoothie fast från Café Tintin och jag kan säga att Condeco numera fått konkurrans för den var riktigt god! Tillbaka till det jag började skriva om: ett par nya skor är alltid fina, snygga, underbara osv men det gör så ont! Jag hatar skavsår och jag brukar vanligtvis plåstra om mej innan jag får några skavsår för att slippa det, men den här gången kom jag inte undan. Har haft skorna en gång innan och då kände jag inget men redan innan jag hunnit in till stan kände jag smärta igår haha det är sant! Min tröstande tanke var: tur att jag inte valde dom en utekväll för då skulle det vart surt att sitta på en stol hela kvällen och se alla andra dansa loss på dansgolvet! Nä jag känner att dom skorna inte är redo för dansgolvet än men snart kanske måste bara värma upp dom först haha ! ;D


Här ser ni anledningen till att jag har sju plåster på mina fötter!

Ska man vara fin får man minsann lida pin heter det och jag tvivlar inte på att det är sant! Haha :D
Nu ska jag ta bort mina plåster och lägga mej i solen, har redan missat två soldagar, så har lite att ta igen :)

Ciao, Nadia

Let It Go

Godkväll

Jag kan sparka på tomburkar och njuter av att vara solbränd.
Carolina Winberg


Tänkte bara skriva shululu till er som sitter framför datorn och läser detta inlägg, ut med er i solen (jag befaller). Drick kalla frapinos, smoothies och ät glass i stora lass lass lass. Som jag, som spenderat dagen med att steka på Fiskebäcks klippor i den heta solen. Frapino har jag också druckit, den godaste just nu är Espresso Houses Frapino Mocha. Snuskigt läskande. Och snart har jag en sådan i handen om kvällen går som planerat, eller nja skulle egentligen till Borås för att se Amanda Jenssen spela live men jag hamnade lite efter i schemat så det blir möte med Nadia i stan om nån timme istället. Vi båda två hade lite otur med klockan, men men det är inte så pjåkigt det här heller ... eller Nadia? Efterallt, du får ju faktiskt din efterlängtade smoothie redan ikväll !


Carolina Winberg - rökning dödar!
- (Fanny kläcker en bärs och tänder en cigg på stranden.)
- Men Fanny då, sikka vanor du har fått ?!
- Meh, Ja!  Det är ju faktiskt semester !

LMBPD, miss you all like crazy !

Piz !
/ Evelina

Jag vill ha en stor Smoothie TACK !

Okej jag kände mej tvungen att ta tag i det direkt och ta bort det förra inlägget, det verkas som att det har missuppfattats(det handlade om flera personer inte specifikt just en person) och det tycker jag är väldigt tråkigt. Men helt ärligt så blir det nästan alltid så i skriftlig form på msn, sms, bloggar osv det missuppfattas väldigt enkelt. Det var inget skitsnack om dej det var bara ett virrvarr av känslor om allt, vet inte hur jag ska förklara. Men kan ju säga att jag senast igår satt och sa att jag tycker det är så roligt att vi kommit varandra närmare och att vi nu även umgås utan dom andra, klart jag inte ville göra dej ledsen då (A)


En sådan här kommer jag längta efter idag, MUMS !

Ciao, Nadia

I've Got Five On it

Godnatt

Jag kan tala sanning och njuter av att få mina ögonbryn klappade.
Project Runway säsong 4

Jag är tillbaka, lite senare än vanligtvis kanske men jag är för trött för att sova just nu. Ehm, vet inte riktigt vad det finns att skriva om idag faktiskt eftersom jag till största del sovit, solat och ätit frukt.
Eller jo Hero Wanted och Project Runway fick stå för kvällens underhållning. Hero Wanted är en film som jag plocka fram på Amandas dator som visade sig vara vääldigt bra och hemsk (me like). Åh, Sarah Jessica Parker var med i veckans avsnitt av Project Runway 4, deltagarna fick jobba i par och designa en outfit av två plagg för en liten slant som senare fick chansen att säljas ute i butik för hennes klädmärke. Jag vill inte favorisera någon i tävlingen riktigt ännu, känner att man ännu inte riktigt fått smaka på vad varje designer står för. Alla är väldans duktiga på att arbeta med maskinen och dem har väldigt olika stilar allihop. 
Jag hörde att det skulle bli gött väder imon så förhoppningsvis blir det en hel dag utomhus, har saknat solen alltså den riktiga solen inte den inomhus i samband med kärringgrillen. Det var precis så att man hunnit bli riktigt less på GBG-vädret sen vänder det och blir glassigt som idag, snälla solen stanna kvar ett tag nu.

För er läsare som känner mig väl - ni vet vad jag tycker om Marissa! Men det är hat mot Marissa inte Mischa Barton som person i verklighet, efter allt det var ju bara skådespeleri (ja jag syftar påO.C) men hon har koll. Modekoll och jag gillar hennes små klänningar som passar hennes låånga ben samt eleganta kvälls-look. Här har ni fyra smak prov :

Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton Mischa Barton



Piz ! / Evelina

Sunshine

Idag sken solen över oss och vi kände lite extra värme, jag borde kanske tagit vara på det och jobbat på en snygg bränna men ack och nej så blev det inte. Jag har suttit inne hela dagen i princip kan tyckas vara helt sjukt och bortkastad tid men det sistnämnda kan jag försvara mej mot i alla fall för jag har vart på körskolan, måste erkänna att jag blir lite stolt över mej själv hur duktigt det var. Bestämde mej igår för att åka in och kämpa och trots det fina vädret vek jag mej inte, det kallar jag duktigt! :) Ibland måste man få ge lite extra credit till sej själv när man känner att livet rullar på som man vill och saker och ting går som man önskar. Nämen hör ni gott folk så glad jag är förtillfället, kan bara hoppas på att det håller i sej och då menar jag även med dom saker och ting som jag så gärna önskar. Ledsen måste vara lite hemlighetsfull ett tag för jag har lärt mej att när man ger människor i ens omgivning förhoppningar och pratar lite extra om något då kommer pressen att prestera till det yttersta för att uppnå förhoppningarna och det brukar då sluta med att allt skiter sej och det ska inte få hända nu. Lova mej bara gott folk att ni håller era tummar för mej så lovar jag att berätta för er vad jag pratar om en vacker dag längre fram mihihi :)


Enkel outfit med H&M-shorts, Monki-linne och Ginatricot-solglasögon :)

Låt solen fortsätta att skina över oss och låt sommarvärmen stanna ett långt tag, det är vad jag hoppas i alla fall !
Ciao, Nadia

Dumb It Down

Goddag

Jag kan vissla och njuter av att frysa.
Lupe Fiasco

Här sitter jag i handduk efter morra-duschen och matar min själ med Lupe Fiasco musik. Det var menat att jag skulle skriva ett snabbt inlägg igår innan det bar av till spelningen på Brew House men tiden var inte riktigt på min sida. Nu får jag la smisk av Nadia. Men men jag tror att det var min lilla panik som gjorde hela dagen så stressig, det var egentligen inte stressigt utan det var jag som inte hade planerat dagen fullt ut. Jag visste inte att jag skulle få värsta kreativitets-torkan mitt upp i letandet på stan efter kvällens utstyrsel. Som följe till fika och shoppingen hade jag Ida, Therese och Fanny. Det slutade med att jag köpte en topp med neon stjärnor på från BikBok för 99kr som jag inte hade på mig. Yay ! Därefter var det rushrush hem för att smeta på mitt ansikte och klä mig i småblommigt n highheels. Valet av utstyrsel som jag senare på kvällen ångra eftersom vi var vid Brew House vid 8ish och det visade sig vara förseningar i allt. Insläppet skulle ske vid kl. 21.00 och vi stod i bara ben utomhus när solen gått ner till tio typ då dem äntligen lät oss in i värmen.
Sedan fick vi yttligare stå och vänta lite tack inomhus denna gång, en timme eller så. MEN det var så värt det. Efter det eviga förspelandet, kom han. Oh gawd, liksom LUPE. En utav mina favorit artister ever. Mhm,galet. Det var ös, hoppande, dansande, lite lipande från min systers sida, sjungande och gungande. Spelningen hade allt. Lupe och bandet, sångarna var alla så sjukt duktiga live. Varje ord kändes, det är så det ska vara. Annars är hans flow GALET, hur en sådan liten person kan få med så många ord i ett andetag är ju galet det med. Lyckat värre och bilder från kvällen kommer senare när jag lyckats kapa dem från kvällens fotograf Lynn. Nu ska jag klä på mig för dagen och köpa riskakor inför filmkvällen hos Fanny i Majorna.

Ni måste ta er dyrbara tid till att  lyssna på en annat hiphop-fynd, Emilio och gubbarna. Malmoe-pojken som snart (snart!) tar världen med storm med hans musik, Emilio vi ses på toppen.
- http://www.emilio.nu/
- http://www.2fresh.se/


Piz ! / Evelina

RSS 2.0