Just Like Me

Goddag

Jag kan stajla andras hår och njuter av att sy på knappar på kavajer.

Ja, jag lever.. det är så att cashen runnit ut luren, that's all. I'm more alive than ever höhö! För ikväll, jaa då blire partyparty. Sista dagen på år 2008, enda dagen på året man får glittra&glänsa hur mycket man behagar. Så Gott Nytt År på er, kära läsare. Ta det lugnan ikväll! *NOT* PA PA PARTYYYY LIKE A ROOOCKSTAAAAAR!

Piz!/ Evelina

Welcome To My World

Jahapp vi tar det snabbt jag har börjat på ett trevligt jobb, alla är jättesöta! Idag var jag där med panikångesten vad ska jag ha på mej?! Gulliga som dom är gav dom mej massa råd och tips och vi diskuterade en massa bra trots att dom är över 40-sträcket visste dom precis vad jag menade och vi hade delade ideér. Så när det var lugnt med folk sa dom till mej att springa iväg för att hitta något, kommer tillbaka med tre klänningar och ett halsband, eftersom jag inte hann prova tog jag allt för att ha en plan B och en plan C det låter lovande visst? Bara det att väl hemma är Plan A-klänningen alldeles för LITEN fanns ju bara en storlek kvar och jag trodde jag skulle kunde kämpa mej i den det var ju den jag ville ha! Men icke för första gången i heeeela mitt 19 åriga liv fick jag känna på hur det kändes att ha för STORA bröst hahaha jag lovar det är sant och ni som känner mej skrattar säkert! ;D Jag bara garva hahaha så klockrent, det är ju imon! Men jag ska se om jag kan byta till rätt storlek imon på dagen i Göteborg, håll tummarna för mej annars blir det plan B! Äsch då på nått sätt löser det sej, snyggast eller ej jag ska se till att ha sjukt kul imon i alla fall ! :D



Ciao, Nadia


Did You Wrong

Gomorgon

Jag kan hjula med fötterna och njuter av att klippa bort axelvaddar.


Klänningen jag spanat på kanske inte satt lika snyggt som jag hade velat, men det vackra plagget fick följa med hem ändå. Nästan så att man blev fundersam över varför det unika plagget fanns kvar, hoppas inga förbannelser vilar över det.. otur är det sista man behöver till Nyårsafton. Ett par lagomt höga (k)lackskor, en pimpad fantomenring och en väldigt plastigt svart ring till det längsta fingret på min vänstra hand hängde med 80-talsdressen hem. Klänningen hittades i butiken vid det läskiga trädet nästan mitt emot Greenwich här i stan, förlåt men jag har ingen aning om vad stället heter.. fastän jag är där ganska så ofta. Well Well, under tiden jag roffa åt mig dessa godheter gjorde Apan något liknande med hennes önskade Nyårsplagg. Hur liten är sannolikheten att jag hittar din klänning sådär när jag bara skuttar förbi skyltfönstrena vid OC-affären? Väldigt liten. Hoppas du blev lika nöjd med din oufit som den nya Lady-Gaga blev här. Idag ska håret på hjässan och över ögonen ansas/fräschas upp! Men först väntar Marlena, John och resten utav Salem-borna.






Piz!
/ Evelina

Ensam Är Stark

Eftersom jag inte får välja mina rubriker helt själv och tydligen är farligt när jag råkar ta samma så får jag ta från band som jag vad jag vet bara jag i mitt umgänge lyssnar på shalala :) No more drama lalala oh yeah hahaha ! :)



Jag får Sveriges största MEGA panik asså mina tankar vandrar så mycket så jag inte vet vad hälften av dom ska hamna, nu är inte det största problemet var vi ska vara eller jo lite, men mitt största problem är vafaaan jag ska ha på mej!? Alla verkar veta och har hittat fina skapelser allt är planerat och dom är så sjukt nöjda skitkul för er verkligen men här kommer jag med ingenting hittat eller nånting i garderoben som är tillräckligt nyårsfint jämfört med alla andra. Oh trippelDAMN alltså mitt hår kommer vara rakt plattat utsläppt, min sminkning som vanligt och sen nån klänning jag haft sjuhundrafemtitusen gånger, ja det är lite synd om mej liiiite haha. En fråga jag ställer mej är varför ska nyår vara så sjukt stort?

Min dag efter jobbet spenderades inne i stan jag har kommit på att Tre Apor är fler är Två Elefanter haha känns det igen eller? Det är pisstråkigt att gå på stan själv trots att det har sina fördelar man kan kolla vilka affärer man vill, hur länge man vill, när man vill osv utan råd och tips då. Det komiska är att jag seriöst sprang till tåget efter att ha gnällt lite på jobbet bara för att få sällskap men dom hade visst bråttom men whatever då! Jag hitta BH+trosa, en väska och två t-shirtklänningar men inget till nyåååår. Ska ge det två timmar imon efter jobbet, hoppas på nått bra alltså! :)

Ciao, Nadia

Tänk Alla Gånger

Ibland är det så synd man bygger upp för höga förhoppningar, man skapar massa glädje över det, blir lycklig och KRASCHBANGBOM så är det förstört hahaha det är så typiskt mej alltså! Damn säger jag bara, finns inte mycket mer att säga. Jo kanske att jag lärt mej en sak eller nä jag har lärt mej det innan men jag fått det konstaterat för mej att i för många fall går Pojkvännen går före Vännen/Vännerna omedvetet och utan att folk vill erkänna men jag har fått en liten miniförklaringen: Det kommer DU att förstå när du själv skaffar det Nadia lilla, hahaha ! :D Jag säger: Kommer aldrig förstå det never ever ! I hope so för min egen del hihihi :) inget ont om någon bara något trassel i min hjärna hihi.


You and Me, Me and You !

Ciao, Nadia

Juke It Baby, Juke it

Godkväll

Jag kan bli uppringd och njuter av att få in stålarna försent.

Jag lär mig, jag lär mig. Jag älskar när man riktigt känner hur skallen arbetar. Nu när jag fått någorlunda pli på hur man trixar med picsen kanske jag vågar på mig en header, fast jag hittar inte koden .. phucc. Nå väl, den hittar jag säkert när jag  börjar leta. Nu ska jag MUUUA vidare och försöka vila ögonen framför den riktiga dumburken.

Piz!/ Evelina

Gladiator

Goddag

Jag kan suga mozarella och njuter av att vässa pennor.



Harry Potter & tacos var det som gällde för mig igår. Ingen vet vad som hände med att snåla med mattintaget innan nyår. Fuck that, i luuuv my nachos! Som ni ser prövar jag mig på en liten annorlunda inläggs-layout (eller vad man ska kalla det?) idag. Ska pröva på några olika nu när jag ändå håller på och lär mig dem fjuttiga b-programmen jag lyckats få tag på. Om jag har ork, fortsätter jag med detta tills jag går i blogg-pension. Hoppas att ni gillart', dear readers. Min söndag har spenderats i stan med "tvillingen" min. Innan jag mötte upp sällskapet virra jag runt bland stängda butiker, man vet ju aldrig hur öppettiderna är med 2handstores. Men alla dem jag hade planerat på att besöka var olyckligtvis stängda. Med sällskapet vände vinden och cappuchinon kom tillhands, jag hittade lite accessoarer som ska inskaffas imorgon. För imorgon blir det shoppingspree med Apan! Wihoo! Men nu blir det .. telivision!

Piz!/ Evelina

Saturday Night Live

Working ten to five, yes idag stängde jag för första gången själv det gick ganska bra tror jag. Men det var riktigt mycket folk så fick aldrig gå en rund och kika på det som är kvar på rean, funderar på att göra det INNAN jobbet imon. Se om man hittar nått intressant gärna något som passar till nyår för jag har också problem där outfiten jag skaffade i mitt huvud är jag inte helt nöjd med får se om jag ens hittar den haha :) jag har förresten hört rykten om att rean var ovanligt dålig i år jag har ju ingen aning men är nyfiken på om det stämmer! :) Får se om jag hittar det jag letar efter imon då.


Vouge väljer alltid ut skönheter till sina omslag va? :D

Jag är förresten en lycklig datorägare nu weehoo den är liten och söt, i like it ! :)
Ciao, Nadia

Made You Look

Godkväll

Jag kan trolla bättre än Harry Potter och njuter av att dricka guacamole.

Hye, boots with the fuuur (8)

Åh, är nästan svartsjuk. Ja, det är jag ju nästan. På min systers nyårs-outfit som jag trollade fram åt henne på torget. Romantiskt sött möter lite mörkt hårt goth och guld i alla dess former tillsammans med den kubanska brännan som hon lyckats inskaffa. Jag vill ju me hitta något lika snajsigt till mig själv.. får fortsätta leta imorgon. Får? MÅSTE menar jag då. Förrutom plockandet på torget har det hunnits med en pratstund med Ägget, en Harry Potter film(Ron is hawt!+ jag märkte att den bleka snubben från Twilight hoppat in i rollen som Cedric) och ett evigt sökande efter bra kollageprogram. Nu ska jag leta vidare efter det sist nämde sen blir det mer snack med producenten därefter nersövning.


Piz!/ Evelina

Troublesome

Godmorgon

Jag kan höra mina kotor ginssla och njuter av att sy för hand.

R.Cavalli kampanjpics fall/winter 08/09

Nu skuttar jag till kärringgrillen därefter blir det en runda på torget.
Tack för kaffepausen igår kväll, Tess & Ida!






Piz!/ Evelina

Got Yourself A Gun

Godkväll

Jag kan citera Ernst och njuter av att knäcka valnötter med mina bara händer.

K.Moss, Vogue China

Okej, folks here we go. Min jul spenderades på Hovfjället som sagt med hela Hysteriska 6:an på plats. Romeo den glade pisso-manen var med oss i vinterlandet också. Vi bilade oss upp i den hyrda minipimp-bussen genom några län i mer än några timmar till Gwen Stefanis album på högsta volym tills mamma inte orkade med mitt dunkadunka längre. Då blev det andra bullar, alltså finska bullar.. hon fick pli på radion och vips var det finsk julemusik som strömmade ur högtalarna. No offence, men det låter som deppig opera. Tänk att lyssna på det samtidigt som att du försöker koppla bort syrrans kraxande till Ne-yo. Well well, när vi väl kommit fram var det nära midnatt och då blev det bums i the bunkbeds. Dagen därpå blev det stadsjakt efter skidvantar vilket resulterade i mindre tid i backen men några timmar fick vi till. Jag åkte skidor och prövade mig på snowboarding. Vilket inte har någon likhet till skating ALLS.. förrutom att dem båda är gjorda av en trä planka. Pröva själva ska ni få se hur "enkelt" det är. Det tog mig en halvtimme att komma ner från barnbacken och jag var halvt handikappad samt nersvettad när jag landade på ansikte i slutet utav backen framför publiken vid värmestugan. Så om jag prövar på det igen vill jag ha sällskap helst i form av en lika tålamodslös person som jag, så skaru få se hur enkelt det är! På kvällen var vi alla så möra och när man är i det skicket blir det inte mycket man mer kan göra än att bara vara. Så då var vi, alla barnen bara var goa & möra framför den varma brasan. OM jag överkonsumerade grillade marshmallows? Ja, tro fan att jag gjorde det. M M M, gött vare! Jaha nu vare Dopparedan utan dopp i grytan. Men ett berg av köttbullar,prinskorvar och julskinka+senap det vare lovart'! Denna afton stod Ernst och Chevy Chase för underhållningen, för sköna gubbs det där. Kvällens favoritcitat må vara när Ernst prövar sin egen gjorda senap och utbrister: mm, nu känner jag hur gomskeppet galloperar. Som sagt skön snubbe det där. Efter vi tryckt i oss mer Alladin än våra halvfinska bellys tål var det slut på dagen. Juldagen firades i backan, inte i körkan. Åh va vi svischade nerför och trilla i liften. Åh va vi käkade hamburgare och blev förolämpade av skiduthyrnings gubbarna. Senare på dagen blev det byebye till snön och stugan. Hem till vackra Götet, det gråa men ack så vackra Götet. Borta bra men hemma bäst foshizzle.





Bilder tagna av broder Stoffus.

Piz!/Evelina

Thank God It's friday !

Gårdagen var lyckat trots att inte alla flickorna var på plats :) Meningen var att vi skulle börja på Chez för att sedan dansa vidare till Blvd, Trädgårn eller Sticky, men det blev inte riktigt som planerat som det lätt kan bli på Chez man vet aldrig när man kommer därifrån! :) Trevligt folk och bra musik, så det ska vara ! Vi kom därifrån vid stängning, vidare mot Burger King, jag och Ida fick varsin ros innan kvällen avslutades KUL! :)



Ciao, Nadia

Gunvor Is Back In Business

Goddag

Jag kan åka skidor och njuter av att sitta fast i trafiken.


Det blir nog så att jag åker iväg lika snabbt som jag kom, fast inte tillbaks till Hovfjället utan bara ut en sväng. Jag berättar mer om min underbara juletid i nästa inlägg. Hoppas att ni alla haft en hysteriskt rofylld jul, like me n my fam. Gotta er med lite bilder tills dess, vettja.






Stoffe, jag, Panda & Klätterapan


Piz!/Evelina




Merry Christmas To You

Idag var det jobb lite intressant faktiskt
- Nån skum pojk kom in två ggr och småprata sen fråga efter mitt nr? Hahaha what men jag hade tydligen pojkvän då ! :D
- Fick lite godis för jag satt helt ensam !
- Fyra st barn var inne och lekte
Det var typ allt, sen höjde jag musiken och rullade hem!

Sen har jag käkat massa mat, kollat tv och allmänt slappat !

Jag tror jag vart en snäääääll flicka för jag fick SINGSTAR, presentkort till en dator, en LÄTTläst bok, parfymkit och lite smycken :) Jag bara Mamma varför just en LÄTTLÄST bok, du vet om att jag har tagit studenten va hahaha ;D Det känns rätt bra med julefriden, dom tre första sakerna var hemifrån så kan inte vara en för illa dotter ändå! :) Mamma är så rolig och hon köpte Nintendo Wii till familjen, bara hello du har köpt Gamecube, DC gameboy plus att jag har PS2 hahaha varför köper man ett spel till då? Men jag har haft askul med bowling, tennis och boxning hela kvällen sånt spel där man spelar med kroppen istället för kontroll för den som inte vet asbra egentligen, men kommer nog ha träningsvärk imon hahaha ! ;D



Hoppas ni andra har det bra!
Ciao, Nadia

Blame It On Christmas



Jag vill inte säga det egentligen men det är snart i morgon och tiden går fööör fort TÄNK:
- December: Ett år sen vi firade nyår hos Tess, bäst nyårsaftonen jag haft !
- Januari: 11 månader sen jag hade två veckors praktik på Veckorevyn i sthlm !
- Februari: 10 månader sen vi firade Lil'Es Bday och 4 söta flickor somnade på lektionen dagen efter !
- Mars: 9 månader sen vi var i Sthlm över dagen med PS-flickorna !
- April: 8 månader sen vi var på BSB i Sthlm, en tripp på 24 h !
- Maj: 7 sedan jag sprang ut från gymnasiet !
- Juni: 6 månader sen jag var i Hbg och partade, senare en tripp till Gävle !
- Juli: 5 månader sedan vi var på Varberg och Halmstadtripp !
- Augusti: 4 månader sen jag var på Liseberg två gånger på två veckor !
- September: 3 månader sen jag tog mitt efterlängtade körkort !
- Oktober: 2 månader sen jag var på Afterskiutgång !
- November: 1 månad sen jag hade ett år kvar tills tjugo, PARTY !
- December: Tyyyp nyss var jag i Nyköping/sthlm en andra gång och jag vill åka snart igen !

Det var en del Sthlm men så är det, har kanske missat mycket stort men kom på en sak till varje månad i alla fall ! :)Tackar för det trevliga som varit men det gick för fort! :)

Ciao, Nadia

If I Ruled The World

Godmorgon

Jag kan packa fel och njuter av att vakna tidigt på morra.

K.Moss hälsar Gåååt Juuwl!

Ändrade planer folks! Vi bilar upp till Hovfjället redan idag.. väldigt snart. Jag måste hinna äta frukost och packa om mina stuff för det blev lite för mycket denna gång. Så från oss alla (hysteriska 6:an), till er alla - en riktigt God Jul! Vi drar till fjällen, fest hela kvällen (8)blalala se upp i backen för finskaattacken!

Juligast just nu: Nas ft. Lauryn Hill - If I Ruled The World


Piz!/ Evelina

Don't Matter

Gårdagen var sjukt lyckad! Malin var födelsedagsbarn som sagt och det skulle firas. Jag mötte upp Fanny i kylan och vi promenerade från tåget och fick skjuts en bit också snällt! Väl där möts vi av trevligt sällskap och lite mat MUMS :) Det blir lekar, dans, skratt, presentöppning och singstar, det spelet är för bra alltså på fester i like ! :D Vi flickor fick skjuts till Kba faktiskt haha my hoods, en sak säger jag kanske inte vill gå ut där varje vecka men det är sjukt mycket mer drag än vad jag trodde jag hade askul! Lite halvt knepigt att man känner igen en del folk där alltså inte känner men ändå vet vilka dom är, hope you get the picture? :) Sen kan jag säga att hela sällskapet var hur roliga som helst så det blir ju vad man gör det till som det så fint brukar heta, nä jag är nöjd! :) Det var sjukt jobbigt att gå upp till jobbet idag men det var värt det, så jag tackar alla för kvällen ! :)



Ciao, Nadia


Punch Drunk Love

Goddag

Jag kan trolla och njuter av att irritera människor with the picking finger.

H-U-N-K! också kallad Jamie Dornan

Klart som fan att Malin firades igår, fast vi firade henne på skilda håll. Födelsedagsbarnet+följet got stuck in the bushes, men det hindrade inte mig och Apan. Vi kalasade 101 i vårat kära Göteborg istället. Aftonen började hos dejten min, på höjden av Högsbo. Där kammade vi håret, fnittrade och skrämde småbarn. När vi pimpat oss tillräckligt bussade vi till Vasaplatsen. Vi satte oss några timmar på Chez Amis, på den söta högra sidan. Där uggla vi brevid ett par annorlunda fellas från andra sidan stan. När vi tröttnat på dessa och MrBinLadin skuttade vi mot Boulevard. Därefter skuttades det vidare till Gretas. På glamstället träffade vi på Maia&Victor, bajsnajssuprise! Vi intog dansgolven och tog emot komplimanger i par. Som ett par. Det var skojjsigt. Efter vi skakat det våra mödrar välsignat oss med blev det Donken med Danko,MyNewGayBF och den omedvetet roliga Blom. Sedan var det tillbaks till drömmarnas värld vid 04.08. Snacka om att ha möra discofossingar, mina ben värker. Så blir det när man går in för det. Så idag blir det chill med film och syskonkärlek. Hela familjen är på plats och på tisdag åker vi mot fjällen.. där Tomten bor.
Partypics kommer senare, när Apan får lust att skicka lite till mig.



Elle UK

Piz!/ Evelina

Multiply

Goddag

Jag kan göra hål i bälten och njuter av att klappa till hundnallar.

Zeee-Braaa! Barbara Martelo & ett par råcoola leggins från Gina Tricot

När säger man skärp och när säger man bälten? Har alltid undrat det. Som Ida har jag allt för många onödiga tankar om onödiga saker som jag aldrig kommer att få svar på. Fast hennes funderingar kanske är lite djupare än så, men jag vill också ha mina svar! Dem flesta får jag utav far min a.k.a Det Levande Lexikonet, den mannen tycks veta allt. Men det jag inte vågar fråga om, liksom det som är väldigt töntigt lämnar jag åt mina vänner. För ni är ju töntar. NERDs baby! Nog om det och mer om min fredagsafton. Vad hände? Inget. Hade jag kul? Ja. Åt jag för mycket apelsiner? Ja. Sen blev det någon k-rulle (läs: komedi-rulle) till det. Lagomt mysigt utan läppstift på framtänderna. Förrutom det såg jag The Day The Earth Stood Still och storyn/buskapet va ballt men filmen var lite stiff. Men vad kan man begära från ex-Matrix snubben Keanu Reeves? Inte allt för mycket skulle jag tro. Nu blir det dax-pråmenix, ikväll hoppas jag på dunder&brak!

Stiff-meister.


Piz!/ Evelina

Rise Up



Vilken stressig dag, alla skulle handla och i sista stunden självklart ! :)

Kvällen blev popcorn, fanta och film MUMS ! Nu somnar jag snart :)

I monkväll ska vi fira Malin PART; PARTY; PARTY ! ;D

Tack och hej, gonatt ;)
Ciao, Nadia

Like I Do

Goddag

Jag kan laga skor och njuter av att  ha läppstift på mina framtänder.

Sveta Utkina

Det var ett tag sen man hade rödmålade läppar, om man bortser från Halloween dårå. Jag kanske kör på det ikväll om jag ens kommer iväg någonstans, annars blir det dubbelt upp med partajj imorgon. Imorgon ska textil-Malin firas, wihooo! Hmm, vad jag ska ha på mig och vad vi ska köpa i present återstår att se. Nu blir det en långdusch därefter vintagewindowshopping.


Åh, det skriker old hollywood glam om TomKat, New York Times Style Magazine.

Piz!/ Evelina

On And On


Någon kallade mej fin på den här bilden hmm det finns bättre men hitta ingen nu !

Fick strosat runt lite i affärerna och få smått panik över nyår, nu kanske jag har funderat ut något fint måste bara hitta det jag har klätt upp i min hjärna. Haha så typiskt man kommer på något grymt man gillar så hittar man det inte i butikerna sen, men det händer mej inte för ofta att jag kommer på så det är bra. Sen köpte man en godispåse , träffa Eve och kolla fler affärer ! :)

Ciao, Nadia

Don't Say No, Just Say Yes

Godkväll

Jag kan pensla kyckling och njuter av att våttorka mitt golv fler än 2ggr/vecka.

Foto: Alfonso Onhur

Jag vill se filmen med Jim Carrey, Yesman. Fatta hur svårt det måste vara att säga Ja till allt i ett helt år?! Jag hade inte ens klarat en dag, så svår är jag. Nu ska jag kila iväg och drömma om gammeldagsrosa fluff-kreaktioner. Imorgon blir det kanske kalas med Bingo Rimér, i'mma make him my bitch.


Giovanna Battaglia, http://jakandjil.com/blog/


Piz!/ Evelina

031, We Go Hard

Godkväll
Tack, IT-Tomten!
Jag kan pyssla och njuter av att glänsa i paljettforal.

Agyness

Ett halvklart projekt, två kaffekoppar, ett stadsbesök med Fortes och ett mjölkigt ärende senare sitter jag här. Fett nöjd med dagen och vädret! Jag älskar ju regn, speicellt sånt där regn som egentligen inte är regn utan bara är en tung och iskall jävla dimma som piskar en nyllet när man går. Ja ni kära stadsbröder, ni förstår precis vad jag menar. Stadsbröder, jag har en annan sak att skriva om fastän det här är mer ett önske scenario än ren fakta. Tänk er: Evelina, Carolina Gynning, Professor Leif GW Persson+en live-camera, ett rum, ett dygn. Vi har absolut ingetting gemensamt? Carolina lär ut om hur man överlever i BB-huset, Leif babblar på bäst han vill.. han har ju en tendens att göra detta och lilla jag sover bort hela dygnet. Carro och Leffe måste ju vara två av Sveriges skönaste personer, sen har vi ju Filip&Fredrik .. ganska balla dem med. Carro&Leffe,  ack vilken tv-duo.


Professor "Leffe", mm den blicken!

Varning! Sätter sig lätt på skallen ..
Jay-Z ft. Santogold- Brooklyn We Go Hard


Piz!/ Evelina

No Stress



Idag har jag sovit, städat, lagat mat och sånt, blir visst en hemmafru av att vara ledig haha nää men inte helt frivilligt ! ;D Nu ska jag ut på mindre äventyr får se hur detta slutar, wish me good luck ! :)

Ciao, Nadia

Love Muffin

Goddag

Jag kan sila skogsbär och njuter av att sparka på bolllar.

Foto: Alfonso Onhur

Snälla, sluta gnälla. Sluta oroa er. Jag klarar mig fint. Just need a confidence boost and some .. booze. Nämen skämt o sido nu får det blir lite skärpning här tycker jag. Dags att leva, leva i kreativitens namn. Därför blir det pysseldag idag, inte något juligt utan ps-pyssel. Sånt vi gillar att pilla med. Så vill jag passa på att önska mig en förtidig juklapp från IT-Tomten dårå: Ge mig en chans att logga in på mitt e-mailkonto, plz?

Piz!/ Evelina

Give It To Me



Imorgon är jag friiiiiii som en fågel efter sju arbetsdagar, åkte ju direkt från Gävle och till jobbet duktig tjej! Haha :D Kvällen spenderades ju som sagt at Fannys place med tv, popcorn, kakor, chips, julmust, choklad och bäst av allt mina söta flicks! :D Weehoo !

Ciao, Nadia

Dagens Bildspel: Mitt-i-Benan




Det där är inte en sne tand utan ett Extragummi.

Piz!/ Evelina

Batwoman

Goddag

Jag kan dricka juice genom nosen och njuter av att klippa sönder tidningar.


Foto: Alfonso Onhur

Ändrade planer visst, vi ska leka hemma hos Fanny istället. Vem säger nej till värme och gott sällskap? Inte jag iallafall. Idag prövar jag mig på mittbena, wish me luck.

Piz!/ Evelina

Walking On A Dream

Godmorgon

Jag kan vika bananlådor och njuter av att sparka på smalben.

Hyoni

Kom precis hem från kärringrillen och snart vandrar jag hela två meter från datorn till tvn. Days Of Our Lifes is on. Sedan skall sängen bäddas och mitt yttre finputsas för ikväll blir det fikus runt sexy. Förresten, jag har märkt att livet är billigare när man är kort-i-rocken.. coolt va?

Piz!/ Evelina

See You In My Nightmares

Godkväll

Jag kan vara pinsam ibland och njuter av att snaska vitlökssalami.

LV, Madonna

En liten runda bland vackra historiska kläder var precis vad jag behövde, tackar mig själv för att jag bjöd med mig till Haga/Vasa en stund. Paljetter, fransar, glitter och fjädrar i överflöd. Jag gillart'. Nu blir det Bodyguard, gotta love that chickflick.

Piz!/ Evelina

Take Me There



Mina tankar har börjat vandra mot framtiden inte långt fram men ändå en bit, vad jag ska göra av mitt liv det är svårt! Jag vet väl mest vad jag inte vill kanske hahaha mitt mål just nu är väl att få prova mina egna vingar och skaffa en egen lya, ny bostad och ett helt nytt hem det låter fööör lockande alltså men det är inte lätt att hitta ska jag säga er! Men jag ska inte ge mej, jag har hittat något litet att kämpa för så det är bara att köra igång! ;D

Ingen snöresa, ingen solresa, ingen fucking resa alls? Sometimes life sucks! :D Men det löser sej, det gör det alltid ja det fixar sej! <3
Ciao, Nadia

Heartless

Goddag

Jag kan äta socker och njuter av att vika sockor.


Foto: Alfonso Ohnur

Dagen har spenderats med att dammsuga, våttorka och dricka kaffe. Städningen fortsätter ett tag, tills jag rymmer hemifrån eller blir medvetet kidnappad. Scandic hotell, torget eller ut på balkongen - någonstans där jag slipper se Affe micra pepparkaksdeg iallafall. Urkel.

Piz!/ Evelina

Slow Junkin'

Godkväll

Jag kan fläta min katt och njuter av att klippa sönder Amandas MyLittlePonys man.

Sveta Utkina

Jag är inget måndagsbarn. Jag är ingen homemade. Jag är inte annorlunda. Jag är speciell. Jag ska inte stanna uppe längre än till 00.00 idag. Jag ska skaffa mig en framtid. Jag måste Zzova.. ögonlocken kännZz tunga ..

Piz!/ Evelina

Just Dance

Kanye West and he's sunglasses, I LIKE LIKE LIKE !


LOOK jag kan vara lite kreativ när jag vill eller jag hoppas jag kan kalla det så, två kollage made by me! :)

Ett sätt för mej att koppla bort all stress tror jag hahaha bara leta coola pics och sätta ihop.

Ciao, Nadia

Purple Rain

Goddag

Jag kan koka vatten och njuter av att damma mitt rum.

Jag har lärt mig att respektera färgen lila. Respektera inte riktigt acceptera, men jag gör framsteg. Hoppas jag får tre tummar upp från Maia nu när jag skrivit detta! Men syrénlila kommmer jag aldrig bli vän med, usch på dig. Jag har ju som sagt kollat runt efter klänningar ett bra tag nu, men inte hittat något eftersom jag inte vet vad jag söker efter riktigt. Så därför klickade jag mig fram till dem lite dyrare sajterna för inspiration. Då jag märker att favoriterna närmar sig den lila-färgskalan, så konstigt som det låter. Saw 5 is less scarier than that shity ass colour, brukar hjärtat hojta. Men nej nej, det har flippat 180 grader. Jag kom på att jag hade några Brittany Murphy(Basillens älskling)-pics på lager, hon klär bajsbra i lila. Nu ska jag ut och andas in avgaser till ljudet av borrar, det där är njutning folks!



MINT Jodi Arnold, Hervé Léger, Camilla and Marc, Catherine Malandrino

Piz!/ Evelina

I'm Thinking About Changing My Name To E.

Godkväll

Jag kan mosa makaroner och njuter av att vakna till ljudet av en borrmaskin.


Luggen blev fail, men jag var glad som en snäll hund ändå.

Mhm, som sagt det blev inget dansande på BLVD igår! Mycket som gick emot oss, allt från tider till pengar till id-handlingar. Crazy! Det blev så att jag spenderade några timmar med att pröva kläder från min egna garderob i hopp om att hitta något jag saknat istället. Ett par skor hittades, mina grå ankelboots i mocka behöver användas lite oftare. Så om ni är lika fattiga like moi, fynda i er egen lilla garderob/hög/hylla.. man tager vad man haver. Efter jag gjort detta var det menat att jag skulle träffa Harry en stund. Men så blev det inte, jag parkerad mig istället framför systerns dator för att spana efter nyårskläder. Det är snart. Ingen vet vad jag ska göra eller hålla hus på Nyårsafton men oavsett vart/vad så ska jag se vrålsnygg ut! När jag suttit där ett tag och tappat känseln i stjärten tog jag bussen till Apan. Chillade där i några timmar, därefter back to bed. Min söndag, knockar resten utav helgen. Den var perfekt. Fastän den startade lite för tidigt kanske. Simning, relaxing, bastande, speedo-guys, en annorlunda lucia-uppvisning, two hot korv, ansiktsmask och en middag på det. Tack till alla involverade, t.om. ni hängpattar i bubbelpoolen .. you totally made my day! haha. Nu ska jag störas av inkommande telefonsamtal som jag förmodligen kommer att avvisa.. omedvetet, så bjuder jag på några bilder från Nyköping!

[ in the shower ]
- Jag ser ju typ ut som såna du vet.. ehm.. såna håriga som inte bryr sig om sitt yttre.. vad kallas dem.. hmm
- Va?
- Du vet dem med hår under armarna? Kallas dem inte moderater?
- Va? Vänta lite.. HAHAHA menar du feminister kanske?
- Ja, så va det dem kallade sig!
- Men det är inte riktigt det dem står för.. vissa utav dem  är la hairy, men det är la du me. Jag kallar mig feminist och kolla på mig..
- MHM..
- HAHA fast det var nära.. men du borde nog plugga på orden lite grann tycker jag.




Ett klick så får du en närmare titt.

Piz!/ E.

You Boys, Can Boogie Too

Godnatt

Jag kan suga juleskum och njuter av att gå runt i nerkissade skor.

Elle Magazine

Jag ville bara önska er en trevlig Lucia* innan jag deckar, så HAPPY LUCIA y'all! Ska nämligen upp ganska tidigt imorgon, upp och simma på morgonens arsle!

*
Lucia firas den 13 december och markerar tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Innan den gregorianska kalendern infördes under 1700-talet inföll lucia samtidigt som vintersolståndet på norra halvklotet. Traditionen har genomgått flera olika faser av tillägg, och det var först under det tidiga 1900-talet som den blev allmänt spridd i Sverige.
Traditionen som förekommer i Sverige (se även Sveriges Lucia) har spritt sig från Västergötland och Värmland till hela Sverige och under 1900-talet också till andra områden såsom finlandssvenska områden i Finland, som Åland, och i viss mån även till Danmark, Norge, samt bland svenskättade i USA. Lucia är ett sicilianskt namn som betyder den ljusa och kommer av latinets lux, lucis, som betyder ljus.
I Italien firas Lucia genom att barnen lämnar över mat till Lucia och till den "flygande åsnan" som hjälper henne att ge presenter. Om de råkar se henne kommer hon enligt sägnen att kasta aska i deras ögon, så att de blir tillfälligt blinda.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lucia


Piz!/ Evelina

En rosa tråd :)

Idag har jag kollat igenom bilderna från Nyköping/Sthlm åhh vad kul vi hade det nästan så man längtar tillbaka! Orkar inte välja ut några av dom, för det brukar sluta med att jag måste ta bort ändå så jag kör ett säkert kort pics på mej hahaha :D En bild från varje partydag typ och jag upptäcken en rosa tråd :) Lady in Blue eller Lady in Pink, det är mina färger det! :D




Kvällen slutade lugnt eftersom planerna kraschades, men godis och cola är ju inte fel! :)
Ciao, Nadia

Circus

Godkväll

Jag kan repa skivan och njuter av att hosta mariekex.

Okänd

Jag har varit hemma ett tag, taget har spenderats med att leta Jay-Z tracks på nätet, Blueprint 3 släpptes la idag? Om ni hittat något gottigt, så får ni lov att dela med er! Hoppas ni kollade in länken som jag la upp tidigare idag, sjukt bra Jay-Z imitation! It's ya boy, hähä! Jag nämde fikastunden i förra inlägget också, den var väldans trevlig den ja'. Karin hade en snygg chokladmustasch, Ägget hade en fin ryskismössis, Fortes var blå & uppvaktad, AnnMari - crank dat pimple for me, Maro var solbränd och jag var.. glad.



Hmm.. mjau Brit, you copycat!

Piz!/ Evelina

RACS, Rappers Against Child Support

Goddag

Jag kan vistas i dagsljus utan smink och njuter av att konversera med fagra surfers.


från BikBoks denim-kampanj

Välkommen till Hälsoklubben liksom, jag har börjat promenera dagligen och ehm.. that's it. Småsmygande framsteg iallafall. Jag vet att ni är ivriga om besluten om Malta. Om jag hade vetat allt, hade jag skrivit om det. Men sanningen är att jag inte hört av från the office manager på cirkus två veckor. Börjar bli nervis här. Och nu när EOB Trading lagts ner, behöver jag jobbet på Malta mer än någosin. Ge mig sol, ge mig cash. Ge mig MALTESERS! Så nu vet ni hur det ligger till förtillfället och jag lovar att hålla er mer uppdaterade om just detta. Lovar! Jag vill berätta om min nya vardags-fördrift också. Att hustla fjortisar. Jag menar inte att hustla dem på chipspåsar, som vissa andra rövare*host*MrMiari*host*. Utan småsaker som att äta från deras chokladkalendrar och lura dem att 007 heter Bond James. Systern min tror seriöst att han heter Bond James efter jag berättat att han säger my name is James, Bond James like Evelina, Jensén Evelina. El stupido. HaaaHaaa *the Nelson way*. Ikväll blir det fikus med några gamla godingar från PS, halsbrännan skriker redan efter kaffe.



Nyårsdresses? Alla hittar du hos Gina Tricot, elegant & plånboksvänligt- just the way we like it!

B A N A N A S !
Aries Spears on Def Jam:
http://www.youtube.com/watch?v=5-e1oBnmEd8

Piz!/ Evelina

In The Air

I Gävle fick jag en försenad födelsedagspresent av mina söta släktingar, lite svår att skicka kanske :) Det gulliga var att dom vet hur mycket jag gillar choklad, en gång när jag var där så blev jag helt fast vid en chokladtvål dom hade mums! :)

Så fick ett eget chokladpaket med:
- Chokladbok, med massa recept och sånt
- Chokladglögg
- Chokladtvål
- Chokladkräm
- Chokladpraliner
Weehoo det var roligt! :D



Julfesten igår var för lugn enligt min mening men det var trevligt ändå, kom hem i bra tid men ändå låg man och smsa halva natten bra jobbat där hahaha men det gör inget när man har långsovmorgon till fyra idag även om jag inte utnyttjade det så vad det sköööönt! Ikväll blir det fika med några från PS, det ser jag fram emot! :)

Ciao, Nadia

Might Trick Me Once, But I Won't Let You Trick Me Twice

Goddag

Jag kan överkonsumera jordnötter och njuter av att skrapa bort mitt nagellack.

A murded model. Renee, ANTM cycle 8

Idag har jag tagit en långpromenad med Apan i djurparken. Vi köpte oss varsin varmchoklad, besökte både sälarna och valparna på Plekta. Jag behövde frisk luft och det fick jag. Apan behövde ett par lyssnande öron och det fick hon. A win-2-win situation. Nu mer frukt, Robert Curry och lur-talking.

Piz!/ Evelina

So what

So, So what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Uhh Check my flow Uohhh


Vet inte om allt kommer gå i rosa men dessa sakerna vill jag ha :)

Efter att ha kommit upp ur sängen, fått mat i magen och fixat mej en massa så känns allt lite bättre. Men som sagt efter helgen är jag sjukt sugen på någon tripp igen spelar nästan ingen roll vart, så om nån av mina söta flicks eller någon annan söt person känner likadant CALL ME hahaha :D

Ikväll blir det julbord med jobbet, hoppas det blir kul! :)
Ciao, Nadia


Weekend i 08



Yes helgen som varit innebar nya äventyr för mej fast med mina flicks denna gången, jag ser att Eve har berättat om Nyköping och hon verkar ha fått med allt det viktiga. Kan ärligt säga att jag väntar på nästa Nyköping/Sthlm helg det här var ju den andra och jag har haft sjukt roligt på båda, gillar när vi flicks är ute på äventyr för vi har så sjukt roligt jag menar tänk även Varberg och Halmstad också! :D

Lördag:
- Vi gick på tåget mot 08 i siiiista sekunden kan man säga utan mat i magen ajabaja!
- Blev ståplatser men vi tappa inte humöret, för vi drog en maaassa skämt och garva ikapp typ :)
- Väl framme blev det efterlängtad mat DONKAN såklart sen gjorde vi oss lite hemma i våran mysiga rum.
- Partyt drog igång halvt och vi fixa oss innan vi letade oss mot Gamla Stan och Pans :)
- På menyn stod drinkar för 54 kr, Pineapple thaanks MUMS var det och en jordgubbsdrink också nått nytt! :)
- Efter att jag varit slarvig men fixat det ramlar min väska på baren och utflygande kommer kameran rätt ner i golvet KRASCH! OMGOMGOMG jag börjar nästan lipa jag har pajjat den sju månader bara ju :( söta vännerna ber mej tänka på det imon och tröstar, så det är bara att fortsätta festen!
- Jag slutar på donkan vid slussen och hittar dom andra innan det blir färd hemåt och sova.

Söndag:
- Första tanken: min fucking kamera vad har jag gjort? Sen skrattar jag åt det fast om jag ville lipa!
- Tess lämnar sin madrass och efter ett långt tag blir det subway, first time och det var sjukt gott! :)
- Efter att ha utforskat staden lite och jag fått gå runt och drömma på Urban Outfitters så blev det slappt.
- Snack och skratt om framförallt helgen, Jenni kommer på besök innan vi går ut och ska käka middag :)
- Robyn sitter ett par bord bort på restaurangen upptäcker Ida, sen får vi äntligen pasta som inte är nudlar haha :D
- Efter detta trevliga möte blir det på återseende till Tess och Jenni och See you later till Ida :)
- Kvar är jag och Fanny som bestämt oss för en "Bio-dejt" och jag börjar skämta om att jag ska ragga på bion typ ofta :D
- Till höger om mej sätter sej två sjukt trevliga pojkar som vi skrattar med under filmen, så kul när dom sa dom gick fel!
- Efter bion blir det att vi drar med dom ut :) Men vad är oddsen att man drar vidare med ett par okänd biokillar haha ! :D
- Efter att vakten förstört våran kväll av verkligen no reason, går vi runt och letar efter ett ställe som är öppet längre än till ett, allt vi hitta var ställen med gräns 23-24 år när hoppet är borta kommer vi en på nån lyxig variant och för äldre.
- Jag menar handkräm och tops på toan? Helluu haha aja det funkade bra för oss, även om cidern smakade gammal och avslagen med konstig eftersmak någon sort jag aldrig provat förr!
- Efter stängning handla vi Cola och kakor och fortsatte pratstunden hos oss, deras tåg börja inte gå förren vid fem ju!
- Sen sova i typ 3 timmar.

Måndag:
- Vaknar upp ur drömmen av att det bankar på dörren, efter massa snack och uppdateringar packar vi fortfortfort!
- Checkar ut lite efter elva som är bestämt egentligen, lämnar packningen i nått rum och sen Subway haha :)
- Efter lite mat i magen lunkar jag med all packning mot tåget, efter att ha missuppfattat nån skylt får jag springa och hinner preeeecis i tid, sen bar det av mot Gävle :)

Tack söta flicks för helgen! :D
Ciao, Nadia

Don't Phunk With Her Heart

Goddag

Jag kan tugga socker och njuter av att stänga balkongsdörrar.

Caridee & Amanda, America's Next Top Model

Vad föredrar ni: att äta vit puder snö eller gul lite isigare snö? Hmm jag föredrar nog slushpuppy med lemonsmak framför snömaskar i magen. Well well, nu när tvätten är vikt och det blivit lite undanplockat här hemma får jag allt ta att unna mig själv en dusch.. eller vad säger ni? Oh jo, next stop: swhowertime.

Piz!/ Evelina

Click, Click, Click

Godmorgon

Jag kan blunda och njuter av att dra bort prislappar från nyinköpta plagg.

Velvet Magazine

Gårdagen var.. udda. Det finns inget ord som beskriver dagen bättre än så. Bossen kallade till möte, samma tid som passet skulle börja.. that's odd. Anledningen till detta: meddela oss att företaget skulle läggas ner och förklara för oss små att vi numera var arbetslösa.. that's odd. Jag och ex-arbetskollegan Carro bestämde oss  strax därefter för att fira det hela över lite varm vätska i den kyliga parken, Brunnsparken. Mitt uppe i vår deeptalk och disstalk, hoppade det fram en helt klart äldre man. Han presenterade sig som Ali, a student from Somalia, 25 years old (more like 40,though). Han började rå-ragga på Carro medan jag mest satt och stirrade på. Han hade inte så mycket att säga heller, stod bara och flinade. Av ca. 2min/10min möjliga sa han något. Av det lilla han sa fick vi fram att han var här "to make a story", så vi hänvisade honom till Palace(a.k.a Jurassic Park) .. since he CLEARLY was here to make a story. That's odd! Vem säger det? Hur skumt låter det inte om han säger just makin a story i var och varannan mening. Hmm, undra vad han hittar på för historia för sina landsbröder back home. Uuuuh, i had a threesome with 2 young swedish girls in a dark park .. Caroline & Sarah. Nåja, efter vi blivit halvt påhoppade for jag några hållplatser bort för att ge bort en förtidig julklapp, helt i onödan. Fick ju inget tillbaks, ingetting. Eller ah, ett hej och ett hejdå. Jag förstod verkligen inte, jag förstår fortfarande inte. Att någon med manus i hand kan glömma bort allt som varit så viktigt att få sagt. That is odd. Denna dag har varit lite mer av det normala slaget, chill. Drama Baba åker till Stockholm idag, tror jag. Och hon tog inte med sig Seeing Sounds eftersom hon var förlamad igår och vägrade en trip mot stan, mot mig. Att du halsa så mycket skumpa för att få slippa Läderlappen? Dumma dig. Se nu till att rocka loss till dem underbara, hälsa nördarna från mig. Nu ska jag få fatt på Malta-människorna och få pli på mitt liv.. fast först väntar en fet frukost.


 

Kraven var simpla, jag begärde en smutta ärlighet.. för omväxlingens skull. Men, ack nej.

Piz!/ Evelina

Every Chance I Get

Godkväll

Jag kan sjunga bättre än Emma Bunton och njuter av att doppa frallor i sås.


Vogue UK

Att sova ut ordentligt är underskattat. I'm just sayin. Yup, jag är tillbaks i vårat älskade Göteborg.. medan dem andra gyalsen fortsätter Sverigeturnén mot 08. Här lyder en resumé av tors-lörd:

Torsdag:
- vaknar på morgonens arsle för att träffa Ikram, köpa snacks och ta mig in till Nisseterminalen i god tid.
- jag märker att jag bokat fel, lätt felcklickat så här över nätet. Norrköping?! WTF?! Nej! Nyköping var det ju?
- jag löser det själv, panikslagen tio minuter innan avgång. Strike. Samma SWEbus , bara att köpa tillägg från Norr till Ny.
- andas ut och börjar monsterfärden mot absoluta slutdestination: Stigtomta.
- på bussen sitter jag i min ensamhet och knaprar på mina nötter till takten av New Kids On The Block- Klick,Klick,Klick.
- jag överlever, knappt.
- när jag anländer till pluggisens förtjusande lya bjuds det på både kramar och thaimat i sällskap av fagra flicks.
- party-proceduren påbörjas med skal-putsning & saftkalas till Spice Girls och dem oerhört hatade Gyllene(bajs)tider.
- lite halka får vi också stå ut med, eller ah iallafall jag. Att jag alltid måste demonstrera vad jag går för, halkar för.
- välkommen till Rockbaren!
- chillchillchill till misslyckade kareokeframträdanden, okej Tess & Fanny var dem enda duktiga. *host*
- cabride tillbaks till Bärbovägen a.k.a "Barbrovägen" som chaffisen kallade hållplatsen.
- sluta tjuvring på dörren, låt oss sova på vår uppblåsbaramadrass!

Fredag:
- nudlar och koncentrerad aplesinjuice till frukost. Mums ja!
- sedan blir det en dusch och påklädning inför trippen till stan.
- vi strussar, strussar & strussar.
- dem shoppar, jag kollar på och passar på att pröva ett gran-grönt partyfodral på H&M.
- vi bilar "hemåt" för att käka pizza.
- jag får en deja vu och börjar fundera över hur förvånad man egentligen hade blivit om pizzabagarn INTE varit törk?
- vi går loss @ Tess crib och kammar luggen några extra gånger innan vi beger oss till Club Tellus.
- innan både jag och Swing Fly (från Sthlm Teddybears) gör entré på scenen,får jag mig en liten chat med denne.
- jag blir en av 4 utvalda fruntimmer till en dance-off innan celebriterna och Dj Quality river haket.
- jag vinner inte ett presentkort på 1000kr i valfri shop i Nyköping eftersom jag inte ålar mig i otakt till musiken.
- jag känner mig helt plötsligt som en presidentkandidat då främmande människor börjar stiga fram och skaka min hand till frasen: I was voting for you.
- Fortes försvinner
- folk försvinner
- vi separerar, men i slutändan får vi med oss 4/5 chicks möjliga. Det går an tycker vi.
- "skyskraporna" kör oss hem igen.
- kall pizza, mums ja!
- vi störs återigen av detta mystiska ringande på dörren, men denna gång överraskas vi av grannen & hans bästis Spikey
- fetthajja, blir återigen en it-fras. Inte för att jag kommer ihåg att den någosin varit det men så säger Kortdeala-brosen har jag hört
- vi blir lämnade ifred och får sova i några timmar.

Lördag:
- vi skippar secondhandshoppingen och frukosten för att få sömn.
- bilar oss in mot stationerna, jag till bussen min, dem andra till tåget deras.
- Ipoden tar självmord.
- and mami right here get stucked with barnaskrik och omänskligt högljudda andetag från mannen i sitsen brevid.
- jag kommer hem, får frukost vid 18.40. YUMYUMYUM. Kyckling muhaha.
- jag deckar och bangar utegång för filmen The Orphanage som jag fortfarande inte kollat klart på, scaryshitman!
- jag bloggar och blir dissad av den där som bor innanför vallgraven. Phucc ju, bätch!
- Klart och jag är slut. Bilder kommer inom snar framtid.


Jag känner att jag har lite för många bollar i luften just nu, bokstavligt talat.

Piz!
/ Evelina

Destination: "New Market"

Godkväll

Jag kan packa lätt och njuter av att sniffa fläskfilé.


Säger inte vart dem är ifrån, eller hur snälligt. Till nyår kanske?

Oj oj oj. Så mycket har hänt sedan sist men tiden är så snar, jag måste fortsätta sy upp morgodagens afton-klänning innan jag somnar ikväll. Palla göra sådant på morgonen liksom! Drama med EOB Trading OCH Malta, jag berättar mer om det i nästa inlägg. För idag är det lyckans dag. Nämligen så att jag haffat en äkta (läs:äkta) skinnjacka för bara 100 kr, jag ni läste rätt. Sinnessjukt, ibland kan man ju inte göra något annat än att bara älska secondhand. Sen hittade jag ett par boots på rean för bara 419kr exakt. Och sen tog jag fast ett par vantar också, since the kurd har kapat mina gamla.. dessa för 79kr. Jag menar en jacka, ett par skor och & ett par vantar för bara hmm.. ehm.. låt mig räkna på det.. 598kr? GALET. Jag är så nöjd. Nej förlåt jag är JÄTTE nöjd, för att jag har så underbara vänner också. Så goda människor. My ass heller att man blir som man umgås (6). Hallå, en lovade att stalka Pharells & hans bästisar i Stockholm för att få mitt album signerat, en lånar ut sin Ipod i tre långa tysta dagar och en tar mina pass när jag reser bort till NYKÖPING. Tess, here i come! Eller ah.. dem andra kommer också fast med tåget, så jag skriver la HERE WE COME!!


 
Vogue UK

Piz!/ Evelina

Hot N Cold



Imon bär det av Nadia ska på en mindre Sverigeturne hahaha destination Nyköping, Stockholm och slutligen Gävle. Flicksen vi kommer ha riktigt roligt och trots lite strul på vägen har vi löst att och vi fin en grymt tripp trots allt! Förra gången var bra men nu ska det bli bättre weehoo! :D

Nu måste jag packa klart och sen sova! Ha det underbart, är tillbaka i Gbg om en vecka! :)
Ciao, Nadia


A Moment Like This

Godkväll

Jag kan sjunga hälften så bra som Leona Lewis och njuter av att svälja äpplekärnor.

K.Moss

Äntligen! Har försökt logga in på bloggen sedan klockan 11 imorse, så äntligen. Nu har jag glömt vad som var så viktig att skriva om på morgonens arsle, självklart. Dagens dag har spenderats med bloggerskan nedanför här, tack right back at ya bro. Imorgon blir det ett besök hos kärringgrillen, stövel-shopping med min älskade mor, jobb och lite packning ska packas ner inför Nyköping. Can't wait, Tess!




Piz!/ Evelina

Min mobil är tillbaka finally! :D

I morse vaknade jag 8 minuter innan butiken öppnar och fick hjärtslag ohshiiit har kl. ringt?! 2 sekunder senare kommer jag på att jag var ledig idag och ska inte öppna förren imon hahaha bra där! Så jag hoppas att jag vaknar i tid då, jag kunde i alla fall inte somna om huvudet dunkade, näsan var igentäppt och jag hostade massor välkommen slaskiga vinter! :D Nu ska jag käka lite och senare blir det tv förhoppningsvis! :)
Förresten så tog jag med Eve på tripp hämta min mobil weehoo, käka mat, handla lite, hälsa på Ida och sen hem, tack!

Ciao, Nadia

M as in Mmm

Godkväll

Jag kan skriva mitt namn baklänges och njuter av att bli kallad för Evelina den fina.

Nedanför ser ni C.Winbergs senaste snusk-photo-session i Vogue.

Mmm, mumsar på pepparkakor. Dagen har varit ganska chill, t.o.m mötet med bossen var chill *pustar ut*. Vaknade upp hemma, som vanligt .. helt öde. Inte en människa var hemma och det kändes ganska tomt. Så där gick jag runt halvt näck innan Våra Bästa År och utförde slavsysslor. Nej jag såg inte ut som coke-hoesen i American Gangster, för jag vet att det var den bilden som poppade upp i skallen din när du läste meningen innan denna. Inte så vulgärt. Jag bara sprang runt och putsade lite på hemmet. Freeedoooom!*mel gibson-scream*. Efter besöket hos Salemborna klädde jag på mig, kom på att det finns något som heter grannar. Grannar som lyckas tjuvtitta genom våra fönster även om vi bor så högt som på 8:de våning. Sedan for jag till kontoret för möte, där alla skulle vara närvarande. 50% av the staff var på plats, gissa om bossen blev grinig. Ja, ni gissade rätt. Men det var lungan för alla, ingen blev kickad som tur va. Mhmm, där sitter du och läser det här, medan jag tänker så att det gnisslar i hamsterhjulet. Hjälp! Har en partyoutfit redo för Nyköping och en hel kvar alltså. Nu fortsätter jag mitt klurande till sängs, till hands har jag mina vita blad. Inte för att jag behöver skissa upp en outfit(gawd no), men nu när kreativiten ändå ska fram kan jag ju lika gärna passa på att låta den flöda lite extra.



Bild nr6, mannen goes: Mon dieu, du har missat ett håstrå!

Piz!/ Evelina

RSS 2.0