Still Me, A Year Later

Godmorgon!

Jag kan vakna till skönsjungande svennefinnar och njuter av att få rosor till frukost.

Jag är ingen mästare på att ta kort, bara så att ni vet.

Åh! Äntligen 19år! Det känns som att jag varit 18 i tre år nu, inte för att jag ljög om min ålder innan men.. *höhö*. Till frukost fick jag en go' Jensén-wrap+ nybryggt kaffe, en biffig röd ros och sist men verkligen inte minst en kamera! Jag blev lite stum när jag först såg den.. jag ba har jag fått en Tess-cam? Tess är vår egna lilla paparazzi med den fetaste systemcameran ever. Sen såg jag hur liten den var för att vara just en sådan. Suprise suprise, det var en fusion av en digital och- systemcamera.. HOW COOL? That's riiiiight, suuuuper cool! Pappa A sa att detta kallades bridge. Jag tyckte det lät som att han sa bitch och tänkte att det var lite mer mig över den benämningen. Tack, kärakärakära familj! Tack för alla söta sms! Och tack Therese för grattis-kortet som dumpade ner i brevinkastet igår, jag var så nyfiken men väntade till 28/2 som jag blivit tillsagd att göra. Det blir inga mer skriverier idag, i'm off! Och om du som läser det här känner att just du vill komma och gratta mig personligen, så hänger jag på stamstället vid 20.00 innan det blir dance-time.

Dame Four - How We Roll  
Texten, kvällens kampsång.. hähä eller vad säger ni tjejer?

Piz!/ Evelina

Imon blir det PARTY !

Okej alla apor nu ska jag förklara eftersom ni inte lyssnar på mej kanske ni läser höhö äventyret med Ida är Sälen-resan vi snackat om ett bra tag nu och jag har sagt det till er alla! Ändå är det ingen av dom jag umgås med mest som har en aning hahaha det är ju positivt att höra visste väl att jag kan vara tjatig ibland men inte trodde jag att ni stängt av öronen och slutat lyssna på mej! Det gäller er alla haha menmen whatever :)

Imon är det PARTY LIKE A ROCKSTAR för Lil'E (Eve) blir 19! Därför har jag lovat mej själv att lägga mej i tid vilket betyder typ nu, hoppas jag lyckas så jag inte är för trött imon, inte för att det brukar stoppa mej! :) Ses imon mina små APOOOOR :D


Ciao, Nadia

Right Round

Godkväll

Jag kan blir rosig om kinderna och njuter av att blir klippt.

Lindsay Posers 4life, yeah! Jag saknar mannen i mitt liv .. tack för detta söta kollage!

Jag är så nöjd just nu. Håret blev bättre än förväntat och det klipptes mer än förväntat. Hela 10cm kapades av hos den framtida stjärnfrisören Alexandra. Vi kom båda överens om att jag borde besöka henne lite oftare, alltså mer än en gång om året som jag gjort hitills, sen bokade jag henne inför min första Oscarsgala. Inget vet hur jag ska hamna på den röda mattan, men om jag så ska agera paraplyhållare åt eliten.. så ska mitt hår se fab ut while doin it. Bilder på frippan poppar la upp här om nån dag, om ni har tur. Imorgon: Jag+Nadia= i jakten på dem undangömda cognac-skorna!


Jag, Maro, Annmari & Elin. [200209]

Piz!/ Evelina

Stanky Leg

Godmorgon

Jag kan bränna mina tår i solariet och njuter av att ha  kvar gammalt nagellack.



Bilder: Jak&Jil, Harper's Bazaar

Det första jag gjorde idag var att bitchslapa syster Amanda rakt i ansiktet, haha värsta jackass-moment vare. Ungen vägrade att gå upp till skolan och skolad ska hon bli! Hon blev lite (läs:mycket) irriterad men så fort  hon fått i sig flingor och kletat på mascaran var det cool mellan oss igen. Syskonkärlek. Jag gjorde ju det faktiskt utav kärlek, för hennes framtids skull.. muhaha. Well, efter mitt morgonkaffe skyndade jag mig ut i snuskregnet mot solariet. Där mötte jag upp Apan, lite "färg" fick vi la ändå? Efter 20-minutarn(som snarare kändes som 40min), skyndade jag mig ut i svalkregnet mot svalen min. Nu ska jag hoppa in i duschen, för idag ska jag och SuperFanny till frissan.. det var ett väldans tag sen jag var där sist (ajjabajja på mig & mina toppar, i know!). En page, tack!

Piz!/ Evelina

I'm so Happy !

Här sitter jag i ett tomt hus och det är hur skönt som helst faktiskt, man får njuta sålänge det varar. Idag kom lönen haha bara att njuta sålänge det varar, idag har jag shoppat jag säger det igen njuta sålänge det varar höhö! Okej nu ska jag inte tjata men hela dagen har jag sjungt och skrattat på jobbet vart toppenglad på en toppendag! Tror egentligen inte att det fanns en enda förklaring bara att jag snart ska åka bort, lönen var kommen, jag har en ny väska, en ny klänning, tänkte på sommaren, halmstad osvosvosv. För fem minuter sedan kände jag mej en aning lonely trots att jag snackat med fyra utav mina underbara vänner idag, sen började jag skriva om min fina dag och det kändes lite bättre. Jag längtar så tills vi åker bort ida och jag, jag och ida! :)


Ciao, Nadia


Do For Love

Godkväll

Jag kan äta översaltat kött och njuter av att simma i vattenpölar.


ELOHIM by Sabrina Goh

- Jag tror jag har dött och hamnat i Beyond Retro!

Mitt första besök i vårat nya vintageparadis här i Göteborg ägde rum idag, man ville ba pilla och smeka på alla vackra ting. Plocka med sig hela butiken hem. Men det fick jag INTE. Jag fick inte ens plocka med mig EN klänning hem, inte en enda av dem söta små paljettdrömmarna jag prövade passade fint på. Jobbigt att jag stod i kö till dem två(2?!) provrummen nästan helt i onödan. Sedan var det väldigt tajt med spejs och stora halsduken på, om det inte vore för allt ögongodis man var omringad utav hade jag nog svimmat av panik. Buhu. Jag som var ute efter något fint att ha på mig på min födelsedag. Som tur har jag min back up-outfit redo för vuxendiscot, djurigt värre..





Piz!/ Evelina

Bedtime!


Rihanna

Okej jag måste förbereda mej inför Eves birthday, eftersom jag öpnnar varje dag denna veckan är deal ett med mej själv att jag inte ska lägga mej försent! Annars är outfiten klar i huvudet, ska bara fundera över resten framförallt håret, men har lite planer som kanske är bra. Lön i över morgon känns skönt! Vet inte exakt vad det blir eftersom jag bara fått lönespec från mitt ena jobb men jag hoppas det är bra. :) Nu ska jag fixa lite innan det blir sängen!

See you!
Ciao, Nadia

LookUpInDaStars

Goddag

Jag kan somna i tid och njuter av att skriva listor.


Jag & söta Apan, Karstens firande [140109]

Jag stannade INTE uppe och såg galan live, hade inte ork nog. Men dagen startades med att checka in klänningarna från nattens partaj. Vem som bar vem, kan ni läsa mer om här.


            
Oscargalans vackraste blåsor gick i bleka toner, med silverinslag.
- Va vore en bal på slottet.. *suck*


Piz!
/ Evelina

Nu blir det tantfika!

Luuuuugn helg blev det ja efter förra helgens festligheter och nästa helgs kommande paaarty! I fredags  var jag ju sjuk så då blev det mest tv, te, popcorn osv. Igår köpte jag och Fanny hem Thaimat, pizza och Coca Cola och kollade på Honey det var sjukt mysigt! :) Senare kom Eve med godis och Anna var också med, vi kollade film och myste. Efter att ha fått klart för oss om snöstormen var det dax för hemgång och vi hoppades alla tre att detta skulle gå galant. Jag skulle köra och slirade större delen hem, behöll lugnet men var livrädd hahaha shit men jag klarade det även om det tog tid, men jag kan säga till alla som inte har fixat körkortet så är halkan en lätt match jämfört med vad som kan vänta haha! :D


Honey

Jaja idag blir det fika och jag ska snart brumma iväg! :)
Ciao, Nadia


Star Struck

Godkväll

Jag kan imitera Britney Spears som liten och jag njuter av tugga bläckfiskringar.

Foto: M.McCartney

Min bror fyllde 100/4 igår, ett kvarts sekel. Bro's gettin old. Haha nää. Men detta firades med ett resturang besök i Haga. Pasta o Vin. Dem andra drack vitt, resten drack vatten. Alla åt vi pasta och gött vare minsann! Efter middagen for födelsedagsbarnet & hans vackra halvryska vidare till party, själv åkte man iväg iklädd mjukisbrallan till Majorna. Där väntade hungriga barn på att matas med lösgodis och film fick vi till efterrätt. Sen var det hemåt som gällde, tur att vagnarna inte hade slutat gå.. bara lite förseningar, så hem kom jag iallafall genomblöt som jag var. Nu blir det stor möte med NoBitchAssness.. som jag så sött döpt plattången till, därefter fikus med fagra flickor i stan.

Vi kan det där med att beställa ute.. vi as in System Jensén:

- Ehm, jag tar en ZzuupA.. eller hur man nu uttalar det
- Yup, en soppa uppskrivet här
- Aha, det hade ju inte jag gissat på..

- Jag tar den där mascaran med färskpressad vitlök till!
- Hö? Ursäkta..
- Ja? Husets efterrätt tack :)

Piz!
/ Evelina

On my way back

I morse mådde jag inte alltför prima även om det var bättre än igår, fick i alla fall sömn innan jag fixade mackor och nyponsoppa. Sen igår kväll väldigt lite och en del idag har jag hunnit kollat på fyra av sex skivorna på säsong 1 One Tree Hill, då kan man fråga sej hur det gick till köpte den igår innan jag åkte hem. Säsong 1 och 2 bara för det var extra pris, har ju velat ha dom så länge! :)


Miranda Nalle

Eftersom jag ska jobba imon och inte känner mej helt frisk bara nästan är min taktik att inte se sjuk ut för då kanske jag inte heller känner mej sjuk hahaha get it? Jag ska fixa mej och grejer, för att känna mej piggare. Började lite idag med att gå in i duschen, tvätta håret och platta håret med en massa pauser för detta var ansträngande för lilla mej. Wellwell får se hur det går imon då! :)


Ciao, Nadia


Diva Is A Female Version Of A Hustla

Goddag

Jag kan sänka badankor och njuter av att klippa mina tumnaglar.

Detaljer från Marc Jacobs RTW Fall 09, det skriiiker 80-tal och jag blev småkär i detta mönster.

Det har inte blivit så mycket text på sistone från min sida och det beror på att jag haft för mycket tankar.. villket resulterat i överbelastning hos hjärnkontoret. Jag snackar inga småtankar nu, utan livs frågor. Reflektioner och tankar om min egen framtid. Jag vet att dem flesta som bloggar använder just skrivandet och bloggen som ett slags bollplank. Vilket kan vara bra, om det känns rätt för en. Men det kan också ha sina dålida sidor. Om alla fortsätter skriva om sådant man pratar med ens nära&kära hela tiden, slutar det väl med att vi inte längre konverserar öga-mot-öga. Vi har aldrig haft så många sätt att kommunicera med andra på som vi har i dagsläget, men ändå träffar ppl sina nära allt  för sällan. Eller ah för vissa, jag har inte riktigt kommit till den punkten .. eller är inte i närheten av att sluta umgås med mitt folk irl. Men vi vill ju inte sluta i en visuellvärld fylld av lathet. Så mina tankar, känslor och mitt sanna bevarar jag helst för dem som lever närmast inpå.. mina ehm.. bollplank! Resten av skiten får ni ta del utav, dear readers. Nu ska jag bada med ankorna i havskaret därefter bege mig till andra sidan stan. Det blir nog en förfest i Hjällbo därefter jeanskalas på Valand. Ses där ;)





Piz!/ Evelina

So Sick

Jag lever men är riktigt sjuk, det är illa! Blev hemskickad idag från jobbet och min kommentar var: Jag har aldrig sjukskrivt mej innan, det känns jättejobbigt! Haha så typiskt mej att få skuldkänslor när man inte är på topp, det är ju jag som brukar "rädda" alla andra och ta deras pass nu gör dom samma för mej men det blir krångligare. Äsch då får sluta tänka så ska vara sjuk idag och i mon sen ska jag försöka vara frisk och kry på lördag! Haha man måste ju ha mål, jobbigt att ligga hemma och vara sjuk ju! :)


Favorit i repris :)

Ida hoppas du har det underbart i London, jag saknar dej!

Fanny vi skulle ju ha en lugn och mysig helg, jag jobbar på att uppnå halva helgen!


Eve att tacka nej till utgång när det är ditt förslag är illa, annars är det ju alltid jag som tjatar!


Anna du var söt i lördags, men var håller du hus?!


Tess i en kartong är alltid kul, hoppas resan hem gick bra och kom snart tillbaka!


Alla andra sötnötter också I MISS YOU!!!

Ciao, Nadia

P.S Jag ska försöka bli frisk nu så fort som möjligt! Wish me good luck! :) D.S


Magnificent

Godnatt

Jag kan peka tummen upp med mitt långfinger och njuter av att klappa gräsmattor.

Detta nygjorda kollage och denna mysiga slowjam blir ett bra avslut på min onsdag.



Piz!/ Evelina

Me And My Baby Milo

Godkväll

Jag kan posera som en lemur och njuter av att se på när folk piercas.


Flickiga färger? Check! Korta kreaktioner? Check! Ypperliga mönster & detaljer? Check!

Imorgon är det CV-fabriken som gäller, dagen där på spenderas med att skicka ut skiten. Idag har det droppat ner ansökningsblanketter från hela Europa, men främst från Sverige. Jag måste ju hitta skolan som ger mig det där förberedande innan jag är helt redo för design-plugget. Mönsterkonstruktion och sömnad, ja tack!


Jag inskaffa en Bape-tisha härom dan, självklart är det apsöta Milo som golf-posar som tryck.

Piz!/ Evelina

Commence

Godkväll

Jag kan doppa pommes och njuter av att stå på sne.


WOW. Drama mama här är übertrött. För mycket prat idag, mindre action. Tjöt i betongen med skönheterna, ute i kylan. Vettefan om det är så bra att jag vistas timmar utomhus nu när jag nästan är frisk. Eller jag var frisk, tills Ida frågade om jag var förkyld. Då börja kranen rinna.. sen kom jag och tänka på att jag alltid är förkyld. Iallafall igentäppt. Det är den där tigern till husdjur vi har vaktandes här, päls+min näsa= urusel kombination. Nu förflyttar jag kranen ner i boken, kan inte sluta läsa!


Stiligt klädda herrar, men mamma MIA.. dålig stil, du kan ju så  mycket bättre än det där!

Piz!/ Evelina

So High

Goddag

Jag kan ställa om klockor och njuter av att tappa känseln i mina tår.

Flair Magazine

Flickorna på http://tyrassusans.blogg.se langar det senaste skvallret om Chris "situation".
Oj oj oj, heavy shhh! Hur ska detta tolkas mån tro?

    

Piz!/ Evelina

Personal Ass

Goddag

Jag kan trampa på kvistar och njuter av att känna varm sand mellan tårna.

Break free.
Dagens glädjebudskap: Beyond Retro öppnar i Göteborg den 20 feb!
Back 2 business.
Nu fortsätter jag  med att plåga mina russin till fingrar, diskus är tråkus.

Piz!/ Evelina

Take Off Your Socks!

Goddag

Jag kan smuggla bröd och njuter av att peta på symaskiner.

Foto: Mary McCartney

Jag sitter och sneglar/dreglar/drömmer mig bort med Style.com framför nosen. Vårsolen har vi inte fått skymten utav och redan presenteras höstens godbitar. Nej jag längtar inte dit än, låt mig få värme.. solbrända ben och några grillfester, ett dopp i havet.. efter det kanske jag är redo för kyla igen. Kanske. Probably not. Men kanske.


Piz!/ Evelina

No -More- Air

Goddag

Jag kan smörja in bäbisrumpor och njuter av att lukta på fruktskruttar.

I efterskott.. well, bättre sent än aldrig!?

Mer om Chris & Rihanna? Läs vad Pause.ses Buzz skriver om the break up. Sikken fjant han där Christopher verkar vara, om vi väljer att tro på allt svaller-skriveri dårå. Ajjabajja på dig, lille Tappahanock-pöjk! Love em', slap em' and forget them tomorrow?



Piz!/ Evelina

Hellu !

Ska strax åka till Idas jobb och lämna lite saker sen får vi se vart dagen bär. Hennes födelsedag i lördags var sjukt lyckad! God mat, trevligt sällskap, sång, dans, uppträdande osv. Som sagt sjukt bra! :)


Caroline Winberg

Ciao, Nadia

Ida är ett hjärtebarn !

Yes anledningen till att jag är lite off härifrån är att jag inte är nära någon dator med internet när jag har tid att blogga, men jag saknar det lite ändå. Veckan har gått ganska så fort och idag är det sötnosen IDAS födelsedag, stor flicka blir hon 20 år fattar ni?! TJUGO ÅR?! Japp det blir jag också om mindre än 9 månader haha :) GRATTIS IDA, ikväll blir det party! :D


Alla hjärtans dag

Får ta och tacka mina söta vänner för att jag har er, det känns underbart! :)
Gillar Fanny klockrena kommentar: Det är min helg att ha Nadia nu! Haha så bra!
Och Idas kommentar: Du får komma tillbaka på söndag och stanna tills jag åker till London!

Japp det var väl allt, see you later!
Ciao, Nadia

Don't Bother, Unless Ur In It 2 Win It

Godkväll

Jag kan kamma mattfransar och njuter av att bli kallad hjärtat.


Har jobbat med HTML hela denna afton, mina ögon kan inte läsa vanliga texter utan letar automatiskt fram koder för tillfället. Liksom hemliga budskap. Datanörd? Sådan far, sådan dotter! Nu blir det mer koder, fast religösa sådana.. damma precis av Dan Browns- Änglar och Demoner. 558 sidor, let's go!

Piz!/ Evelina

Consequence

Goddag

Jag kan rynka på mina läppar och njuter av att se på torra händer.

Idag har jag blivit 50-tals makad av Alexandra på Makeupstudion. Långa fransar, bred eyeliner och glamröda läppar. Annars väldigt neutralt, både rougen och ögonskuggan. Lagomt Hollywood över det hela. Me like. Tyvärr lämnade jag studion med mitt vardagsnylle, too much make up for GBGppl to handle. Ingen dokumentering på det heller, ingen camera i sikte. Så här sitter jag nu och spänner av förväntan inför morgondagen, Alla hjärtans dag. Fett taggad och redo för vad än Pennygången har att erbjuda denna gång.


Piz!/ Evelina

Shook Ones

Goddag

Jag kan klippa nackhår och njuter av att ha snaggad nacke.

Nu ska det chillas med syrrans scrambled eggs & Discovery Channel?

Piz!
/ Evelina

One Step At A Time

Godkväll

Jag kan snorkla på land och njuter av att glida på frisörstolar.


Jag lurade nog mig själv att jag var frisk, men ute var jag. Ut-omhus. Nu ska Prosit här försöka somna in till soft 90-tals RnB, no doubt att R&B var som bäst under det decceniet.

Hur ball är inte webbdesignen? Mer skojjsiga lookbooks för våren tack :
http://www.bbcicecream.com/lookbook/


Jag ser framför mig: Julia Stiles i Save the Last Dance, bumpin her ballerinahead to this beat.

Piz!/ Evelina

Last Night

Efter en massa grejs jag skulle fixa efter jobbet så åkte jag till Idas jobb, snacka i telen tills hon jobbat klart. Sen var det hem till en annan av hennes jobbar kompisar käka lasange, godis, chips, dricka coca cola och kolla två filmer: Hostel och Seven Pounds. Det var riktigt mys faktiskt och dom är roliga på ditt jobb Ida höhö! :) Sen hem till Ida och soooova! Nu sitter jag och väntar på att min bror ska hämta mej, ska nog ta en macka och lite godis sålänge! :)


Sienna Miller

Ciao, Nadia

Kid, Save All The Nonsense

Goddag

Jag kan shotta broccolimos och njuter av att lyxa till vardan med lite Bamyl.

N.Vodianova

Läste ni om C.Brown? Jag har inte blivit chockad än, vet inte riktigt om jag ska tro på det. Han verkar ju så go & rar. Men det gjorde la M.J också, höhö? Nog om sådant. Mer om mig och mitt feberfria tillstånd. Jag kan meddela att jag är på bättringsväg och mina kroppslågor sagta blåser iväg. Alltså inte livsandan, utan värmen!(don't get it twisted, folks!) Ah just det, syrran tvingade mig att dricka Bamyl här om dan. Bamyl smakar värre än hundbajs. Bamyl smakar ruttet havsvatten. Men om jag inte slörpat i mig brustabletterna hade jag förmodligen inte suttit här, utan legat till sängs med nya fräscha liggsår. Så prisa den osmaklige BAMYL!

*Bamyl koffein är ett läkemedel som lindrar smärta och sänker feber.
*Jag vet inte hur hundbajs smakar egentligen, men vi vet ju alla hur det luktar.

Piz!/ Evelina

Måndag :)


Weehoo GG startade igår och Eve som tjuvkollat har lovat en grym säsong med mycket drama, can't wait! ;D

Lördagen blev en konstig dag, hmm har inte mycket ord för det egentligen men tusen tankar! Kvällen var jag i alla fall hemma på familjemiddag, gick och la mej elva fick sova tre timmar i en säng tills jag blev väckt och fick lägga mej på soffan när resten av huset bestämt sej för att knyta sej.

Söndag blev lugn start, sedan panikpackning på 10 minuter typ haha sprang till bussen med två mindre väskor och en påse hade glömt lite och tagit med lite onödigt. Men min söta mini-dator och plattången var med i alla fall! Väl på jobbet valde jag ut en bag (har saknat en sådan i min garderob länge) som allt fick plats i men som inte var allt för stor. Efter jobbet mötte jag upp Ida vi köpte pizza och åkte till hennes jobbarkompis och myste till film Hairspray och Förtrollad blev det. Senare hem till Ida och tjöta en massa innan vi bestämde att det var dax för sängen.

Idag sprang jag på ärenden innan jobbet och efter ska jag hem till Ida igen om jag inte ska med henne på träningen, hon hade inte bestämt sej ännu. Men det märker vi! :)

Ciao, Nadia

Public Display of Affection

Goddag

Jag kan använda balsam och njuter av att riva mig på nålar.


Foto: Jimmy Backius

I'm hangin' in there. Mina fötter är iskalla likaså är toppen på min nos men resten utav kroppen kokar. Jag känner mig skörare/svagare än ett spädbarn. Det är först nu, efter två dygn i koma som jag vågat mig upp. Munnen vill ha käk, men det finns inget ork. Måste vila, måste bli frisk.



Piz!/ Evelina

Friday Night

Yes i fredags åt jag och Fanny middag på Chez, Eve var med men åt inte. Då kom jag på något: vad hände med att flickorna skulle äta middag en gång i månaden efter lön? Okej vi var på bio i veckan det kanske blev istället för middag, men hoppas ni inte glömt detta! :)

Jag och Fanny la upp en annan deal party MINST en gång i veckan hahaha bara för det är så kul, nästa vecka blir ju stort party med 20 årsfirande weeeeeeehooooooooo! :D


Gwen Estefani

Annars så var fredagen trevlig party på Chez sen så lyckades Eve helt otroligt lura oss till Razzia, det trodde jag aldrig att jag skulle gå till. Hiphop och Rnb brukar funka för mej men jag var lite besviken på musiken inte så bra som jag hade hoppats! Sen skulle vi möta upp Ida och hennes apdonkangäng, vi kom lagom till när en av dom stod och dansa i trappan för att sedan bli utslängd haha bra där! :)

Sen blev det hemgång!
Ciao, Nadia

Wu Ooh

Godmorgon

Jag kan leka poet och njuter av att går runt i cirklar.


Ätit? Ja. Powerwalkat? Ja. Skrivit? I'm on it! Klätt på mig? Nej.
Förväntar mig inte respons eftersom våra kära läsare är shyfolks. Jag klandrar er inte, jag är själv en smygläsare. Men här har ni något som hamnade på pappret igår. En dikt tror jag inte att det är, ett citat kanske? Ett citat från den vänstra hjärtkammaren.

when it was time to lay out the cards,
i've always showed u my queen of hearts
but u prefered the queen of spades,
and told me we were better off apart
but then u came around, when the ace were at stakes
tellin me what u've done was some few mistakes
tellin me what u've done was all wrong
and that I was the major pot all along
well i'm tellin u know, it's to little to late
and the price u were runnin for are forever gone.

Piz!/ Evelina

Black, White and Pink

Eves tidigare inlägg om GRATIS tandvård, inte för mej jag är för gammal DAMN IT! Jag ska gå dit var sjätte vecka och kika plus fixa och sen betala. Ska hela min lön gå på det snyyyyft! Gratis tandvård är bra för måste man inte gå så skiter man i det för man inte vill lägga pengarna. Oh shit nu fick jag ångest igen gaaaaaah mina pengar!! Jag vet mitt lilla ytliga problem..


Imorgon kvälls outfit kommer gå i färgerna ovan svart, vit och rosa med silversmycken, jag vet blir ofta så men nu har jag rotat fram lite plagg jag inte använt på ett tag. Hoppas jag blir en lika snygg eller snyggare pingla än min bild i huvudet haha :D Jag har bestämt att imon ska jag vara snygg men ändå inte frysa asset av mej, får se om kombinationen funkar med tanke på plaggen i min garderob! :D

Vart jag ska? Chez Amis med Evo och Fanny än sålänge, slå en pling om nån mer vill med! :D

Nu måste jag skynda innan min mammi får för sej att stänga av internet idag igen, illaaaaa och jag blev icke glader då!

Ciao, Nadia

I Don't Bruise Easily

Godkväll

Jag kan slicka rent mina tänder och njuter av att bli utskälld av reception-kärrings.


Illustration: Nikki Farquharson

Idag vaknade jag klockan 9.00 och var lycklig. Lycklig och trötter. Att en timme tidigare än vanligtvis kan kännas så.. plågsamt. Upp&hoppa skulle jag, tandläkaren ville ju fixa något i käften min. Så nu lär jag inte besöka dem på ett bra tag, alla snusktrådar sitter på plats. Jag som trodde att man inte behövde tråden-på-insidan resten av sitt liv utan bara något år. Fast jag behåller min så länge jag kan, vill ju inte att sne-smaljet ska gro tillbaks nu när jag pinats med räls n stuff. Sedan kom jag och tänka på en sak, när jag låg där med gomen upp mot taket.. är det inte lite konstigt att vi får gratis tandvård? Alltså jag klagar inte, men borde inte vi lägga dem degen på något som är .. jag vet inte.. mindre ytligt? Att vi regelbundet går till tandläkaren, för att få våra colgate-smajl justerade medan folk utan för våra gränser inte ens att har råd till vanlig läkarvård. Fast å andra sidan har väl inte silverrävarna här någon vip på den fronten heller, men vi passar la på att putsa på gratis när ungdomen fortfarande spirar. Vår svenne-bubbla, gotta love it. Just smile and wave boys, just smile and wave. Förresten, på tal om ingetting.. jag lagade mat idag. Asså god mat. Inte kokt kött som ni klagade på utan köttfärssås & spagetti. Ja, jag både bakar, städar OCH lagar mat. Desperat hemmafru, you already know what it is. Och innan jag for till Backaplan hittade jag ett halsband för 2,50. Haha. Egentligen kostade det 5kr, men det var tydligen REA. Highfääve. Lagomt rockigt sådär, såg mer ut som en cykelkedja.. typ.




Piz!/ Evelina

You're Completely Bankrupt, Knowledge Wise.


Goddag

Jag kan baka kladdkaka och njuter av att suga brustabletter.

Lady GaGa & N.Richie

Ett par brills med en blandning utav dessa två modeller fick följa med mig hem från H&M i tisdags. 69 kronor fick jag betala,så solen: come out, come out.. wherever you are! så att jag inte köpt dem helt förgäves. Nu, matlagning och ams.

Piz!/ Evelina

Cry Me A River And Jump In It

Goddag

Jag kan smsa och njuter av att torka bord.


Kuliga kulörer. Bilder: H&M, Icecream, Jak&Jil

I stjärnorna lyser taket? Eller hur var det nu, Fanny? Well, igår blev det som sagt en tripp till biosalongen. Vi gäspade/lipade?/skrattade/fnittrade till filmen I taket lyser stjärnorna. Jag brukar inte vara en sucker för svenskt direkt.. men det fick det bli. Jag är så glad att jag följde med. Om ni inte har läst filmen/boken, uppmanar jag er omedelbart till att springa och göra det. Även om jag råkar ha uttorkade tårkanaler betyder inte det att jag inte berördes lika mycket. För berörd, det blev jag. En sådan film som får en att tänka, våga och leva lite mer än vad man redan gör. För det är skillnad på att leva och att LEVA. Liksom att inte bara sitta och drömma sig bort, hoppas. Kolla mot stjärnorna och hoppas på att du en gång når upp dit. Utan ta tag i saker, gör din dröm till din vardag! Det är att LEVA. Right? Men är det så lätt? Här sitter jag och predikar om något som jag förtillfället inte alls praktiserar. Ibland behöver man en spark i röva, tack filmen.. det gav du mig.


Piz!/ Evelina

Filmtajm

Jag ska på bio med fyra små apor lalala ! :D



Ciao, Nadia

Respiration

Goddag

Jag kan se söt ut i svettiga kläder och njuter av att vrida om nycklar i passande hål.


Ärligt jag har inte ens någon hemma nyckel, för det bor så mycket folk i denna lägenhet att den aldrig får stå tom. Nästan. Fast det går liksom i skift. Mamma jobbar både dag & natt, pappa jobbar dag+helg, Amanda är nog aldrig hemma.. antingen är hon i skolan, i "kyrkan" eller på någon hemmafest runt 7/8ans ändhållplats (inte denna sidan utav stan), Affe är i skolan därefter hemma eller i Heidhallen, jag agerar hemmafru under dagstid annars dricker jag kaffe utomhus eller ränner på krogen. Jag har ingen hemmanyckel för att jag inte behöver en. Det kan ju också bero på att dem slutat kopiera upp nycklar till mig eftersom jag råkat slarva bort några stycken(läs: varenda jävel). Jag skrev la om att jag skulle träna igår? And I did! Jag känner mig så där lagomt nöjd med min självdisciplin när jag lyckas tvinga mig själv till att motionera 30 min varje morra samt träna på gym cirkus 2 ggr/vecka. Go eve, go eve, go eve! Nu ska jag söka lite jobbs, åh nej för er som undrar så har jag inte kallats till någon intervju än. Kinda sucks, but hey jag ger inte upp. Sen hjälper det ju inte att arbetslösheten ökat liiiite sen årsskiftet, vi är många svennar som sitter i samma båt since många företag lagts ner eller tvingats kicka folk.


Piz!/ Evelina

Arab Money

Godkväll

Jag kan ha sönder PET-flaskor och njuter av att träna rumpmusklerna.



Vogue Paris 09, Laralaralara.

Jag var och tränade igår. På ett gym (mygawd, ja). Imorgon försöker jag mig på omgång nummer två i svettsalen. Fastän min kropp fortfarande är helt mör. Den har ont, men eftersom man vet varför blir det en.. skön pina? Pain is love, like Ja says. Förresten var den tecknade Bolt väldans go, men piraten säger ladda.. töm inte plånkan för den vita valpen.






Piz!/ Evelina

Back on track


Torsdag: Ännu en underbar utgång med flicksen och Annas skånska pojk!

Fredag: Vaknade hos Ida, åt frukost och fixade oss så åkte jag med henne till jobbet. efter ett tag mötte jag upp Robin som jag skulle passa tills Ida slutade hahaha! Vi lekte lite på stan och han fick följa med in i gaaaanska många affärer och tyckte det var rätt komiskt att jag bara gick därifrån med två saker: ett par svarta converse (sånna med tunnare sula) och ett linne med döskallar på. Sen gick vi till Idas jobb bra där! Och satt där i två timmar, innan det bar av hemåt för mej! :)

Lördag: Jobb, en ringde och sjukanmälde sej och jag jobbade nästan för två jag var heeeeeelt slut sen! Blev ju fika senare på kvällen, behövde en lugn kväll! :)

Söndag: Jobb!

Ciao, Nadia

Make A Statement

Godkväll

Jag kan använda min hjärna och njuter av att vifta med vita flaggor.

Min söta finlands tisha och syrrans palestinasjal, fresh cool young Lu med på ett hörn också.

Jag glömde helt bort att berätta om tjej(?)fajten på Sticky. Haha. Förlåt om någon kom till skada, men om du ger dig på mitt umgänge får du allt vara beredd på smisk. Vem som delar ut dasket beror helt på vem som är först till kvarn. En blåhaka, en scratched överarm och en nerblötad outfit blev resultatet. Fast det är okej, vi fick score på annat håll.. right? (6). Ikväll blev det däremot lugnare- en fikus med fina flickor hos TinTin, tre tummar upp för ställets kaffe. Efter slurpandet, begav vi oss hem. Hem till sängs? Nje, blir nog en film för min del innan jag kryper ner i det varma. Bolt?! Yesssiiiiir, den ska ses. I said i'm a nerd but i ain't a punk!

Piz!/ Evelina

RSS 2.0