Walked Outta Heaven

Goddag

Jag kan knyta klackskor och njuter av att bära på gråstenar.

chique.se, bikbok, urbanoutfitters.com, stayhard.se, colorez.se . VÅR KOM, KOM TILL GBG!

Gårkvällen var precis vad jag behövde, på alla sätt och vis höhö. Vi fick inte stå alltför lång tid i kön, eller det kändes inte som det iallafall. Annars brukar Sticky mest bara vara en kö, en lång sådan. Sedan sattes kalaset igång och partyfötterna började rycka, dansadansadansa. Kvällens entourage bestod av Fortes, Fanny, Apan och äggparet. Thanks y'all! Topfloor är alltid lika kul och alla blir alltid fetans glada, det finns ju dansgolv för alla smaker lixom. Själv hoppades jag på mer hiphop på toppen, lite fick vi ändå. Lite godingar från 80-talet. Det mättade min musikaptit. Sa jag att jag var fast med min lilla systers illa musik under flygresan till finne-land? Vi snackar Gurujosh möter PussycatDolls möter den gnälliga "If I were a boy"( if I were a hoe *remäääx*), nånståp. Jag behövde riktig musik, djn gav mig ett smakprov. Nu blir det antingen en träff med H eller skvallerblaskor och kaffe. Holla på luren, vettja.



Did you hear about the rose that grew
from a crack in the concrete?
Proving nature's law is wrong it
learned to walk with out having feet.
Funny it seems, but by keeping it's dreams,
it learned to breathe fresh air.
Long live the rose that grew from concrete
when no one else ever cared.


Piz!/ Evelina

So Fresh And So Clean Clean

Goddag

Jag kan spilla sylt och njuter av att applicera lermasker på läskiga ansikten.


Sa någon Sticky Fingers? Skrev någon om Sticky Fingers? Hell yeah! Ikväll rockar vi Topfloor.



Piz!/ Evelina

Jag kan nästan helt själv !

Okej detta är lite farligt, min kära bror hjälpte mej och visa hur jag kopplar upp mej på hemmets internet från min EGNA lilla älskade dator, så har vart fast här heeela kvällen typ med både med- och motgångar haha! Men nu börjar jag reda ut en del det är bra. Detta är H Ä R L I G T ! :D


Jag posar i Skåneland!

Imorgon är det PARTY om jag är taggad? Party like a rockstaaaar yeah! :D Ida ta med dej Jennie, pleeease :)
Ciao, Nadia

Queen Of My Turf

Godkväll

Jag kan hållakäften i mer än tre min och njuter av att äta karelisk piroger till frulle.

Borta bra men hemma bäst? Nje, vet inte riktigt om det stämmer denna gång. Faktiskt. Lika mycket som jag saknar Finland nu, lika mycket saknade jag det långa landet falukorv när jag var bortrest. Fast någon extra sauna-time fick jag inte, det fanns inga lediga tider när vi var där. Dem som bor i lägenhet, som inte har bastu kan boka dessa lika lätt som en tvättstugetid. Det var surt att komma hem till den gråvardagen, i deras huvudstad var det typ en halvmeter snö. Man blir så mycket piggare när det är ljust ute, även om inte solen skiner. På besöket hann vi träffa några släktingar, shoppa i deras gigantiska mall som kallas Jumbo(fett mordent och spejsat), besöka en högskola, äta go mat, gå runt med rosiga storsstadskinder och bara umgås. Sista kvällen kollade vi på en finsk svartvit film från 60-talet, lite svårt att förstå men gud så vackra människorna var i filmen. Jag har aldrig kollat en hel svartvit film innan, bara Charlie Chapplin klipp. Sen fick jag se bilder på mormor, ni vet hjältinnan som jag döptes efter. Eveliina Ryynänen. Visste ni att det var ren tur att jag fick det namnet? Eller ah mamma är ju ganska skicklig på allt hon gör iförsig. Men det var så att mamma och några av hennes systrar var gravida under samma period. Den förstfödde skulle få döpas till Eveliina, men alla fick söner. Inklusive mor min. Men sen kom lille rödhårige jag till världen, 1990 (hush, don't tell any1). Jag hoppas att jag på något sätt lyckas uppnå hälften utav hennes prestationer under min egen livstid, göra henne stolt.

Teboil-  bensinmack eller gratis tekok?
Kukka- penis eller blomma?

Piz!/ Evelina

I just can't get it !

Fyra timmars arbete som bestod av packa upp, larma, hänga ut non stop! Såg nån söt väska som jag ska kika på mer i morgon. Sedan blev det lite mat och jag funderade på en tripp till stan men kom på att det nog lätt kan bli dyrt, får shoppa senare! Känns lätt som för mycket pengar gått på för lite tid men jag vet ju att det är mina "räkningar" så har knappt gjort nått ännu. Köpte nytt busskort och fick reda på att det höjts efter årsskiftet DAMN något jag nästan kunnat räkna ut det händer varje år och min fråga blir alltid Hur ska man få fler människor att välja kommunalt om man höjer kostnaderna hela tiden? Det är ju inte så att man kan lita på att bussen dyker upp, det har jag lärt mej! Men jaja that's life!


Modette

Jag vill ha utgång på torsdag, mysa med flicksen, skratta, dansa, kolla på söta pojkar och ha riktigt trevligt. Alla som är med please say I do höhö! :) Allt jag kan säga är att jag behöver det, ibland går allt för fort för att man ska hänga med och det är precis vad som har inträffat!

Ciao, Nadia


Confused

Det kliar i mina fingrar, jag vill men får inte. Jag har alltid undrat varför man ibland drömmer och om det betyder nått?

Jag har ju en i svart och silver, men denna är också sjukt fin!

Jag försökte skriva något mer men det gick inte, bättre lycka nästa gång!
Ciao, Nadia

Robocop, Chistyle

Godkväll

Jag kan klia mina knäväck och njuter av att smaka tandkräm.

Bilder: Kanye's blog,Victor&Rolf SS09,LuisVuitton,Kows,Google



Piz!/ Evelina

Sweet Fourteen

Godmorgon

Jag kan skära paprika och njuter av att dricka micrad glass till frukost.

Scarlett as Marilyn.

*pustar ut* Nu har jag äntligen lite tid med min dator.. grr. Nä det är faktiskt så att jag varit upptagen, jag vet överraskande. Igår var det barnkalas i huset, eller ah fJååTiiZ-fäst som dem kallade det. Första året i mitt liv då jag inte fått leka lekledare, jag fick inte ens vistas på själva festen men allt annat var jag välkommen till att göra. T.ex. som att fixa det väldigt höljudda födelsedagsbarnets hår, tillaga maten, finputsa hemmet, gå ut med soporna.. sånt där som man i slutändan hoppas att man får belöning för. Belöningen trodde jag väl på något sätt skulle vara att få se på när barnanen roade sig, men ack nej. Sedan fick jag inte prata med dem heller, om ni bara visste hur många fjortis-kommentarer som låg och frätte på töngan. Det gjorde så ont i tungan. När jag fått nog av att vara pinsam (genom att vara mig själv) och foundationmålade läppar i överflöd rymde jag till Majorna. Där satt två blondiner gluffsandes på godsaker såsom pizza, ostbågar med ostsmak och godis. Jag som redan var mätt på tacos tackade dessvärre inte nej till godsakerna, MAAOOOTA MAAAJ! Senare kom den norrländska afrikanen och joina. Kvällen blev min belöning. Let's Dance, 80-tals pop, gamla partypics, debatter om lågkonjunkturen och klimatförändringar. There i said it, Let's Dance.. inte för att jag kollade när Blondinbella dansade (hade huvudet nere i CHICs senaste nr) men ja det blev ett Dr-Evil skratt i slutet av programmet. Muhahahahaha! Well well, idag ska jag packa min resväska för imorgon bär det av till De tusen sjöarnas land- Soumi.

Piz!/ Evelina

Sjuk no more, jag vill inte !

Idag fick jag en trevlig komplimang: Skön stil du har! :)
TACKAR det var snällt! ;D


Bara för vi kan se så söta ut! :)

Skulle skriva ett inlägg och lite roliga saker men jag måste springa till sängen är trött, hungrig, ont i mage o huvud, känner mej yr och mår illa samtidigt! Damn vad läskigt för kände inte så för tio minuter sedan, säg inte att jag ska bli sjuk igen det pallar jag inte uschusch wish me good luck! :)

Ciao, Nadia

Hungarian

Goddag

Jag kan sy in löshår på barn och njuter av att sitta med krökt rygg.


Harper's Bazaar

När lillen kommer hem från träningen ska jag fortsätta med att fläta in håret på hennes skalle, europeiskt hår. Nu kallar matbordet, klingklingeringring. Hungrig som en babian, hungrigare än en häst.

Piz!/ Evelina

Teenage Boss

Godkväll

Jag kan smuggla tugummi från Tyskland och njuter av att se på när Anna himlar.

Bilder: Urbanoutfitters,Lookbook,Vogue,Chique,Google

Nej, jag har inte viftat iväg riktigt ännu! Still here. Har bara varit trötter & upptagen med att vika tvätt, vara mentalsupport för dagens modell. DramaBaba did a grrrreat job today, SexyBaba haha. Att ni vågar, alla ni som skaffar(haffar) fram en fotograf och poserar glatt framför cameran. Jag har lixom inte tillräckligt med självfötroende till sånt, därför håller jag mest till i bakgrunden fifflandes med mina läppglans. Ibland rycker jag in när något ser knas ut, annars sitter jag & garvar. Inte för att något är roligt direkt, bara för att. Kanske för att det är fel tid punkt, man fnittrar ju alltid när man inte får just det. Åh nej, Tess bilder på mig (aka POP-EYE) räknas inte till.. inte för att du inte är en riktigt fotograf (för du är apduktig mami) utan för att det mer var något spontant. Och för att jag har biffiga triceps, gracias MrÄgg. Well nu ska jag fortsätta bygga på the jumbos med lite glass, Glassbilen var ju här igår hihi.

Piz!/ Evelina

I'm not sick anymore !

Jag vet inte om det är allt té, filmmyset, extra påklädd, skolyckan, vitamin C juicen eller något av dom andra sakerna jag gjort men jag mår bättre, jag är nästan frisk faktiskt. Känner mej piggare och kryare och det är bra, plattade tom mitt hår förut som jag inte haft ork till innan! :) Ska bara överleva alla dagarna fram till nästa fredag då jag får lite ledigt. Men jag deppar inte har lite grejer att se fram emot fredag = lön och after work så jag får träffa fler av min jobbarkompisar. Lördag = förhoppningsvis utgång, eller jag hoppas på det i alla fall :D Nu ska jag kolla klart på Legally Blonde som jag började på igår, men blev lite uppehållen då! :)


Sienna Miller

Ciao, Nadia

Oh Happy Day

LALALA åååh jag är så glad! Det som gör mej sjukt glad är känslan efter jag hittar någon jag verkligen gillar och köper det, när jag håller det i mina händer och vet att det är mitt, i påsen påväg hem och även nu av att veta att dom finns på mitt rum! Låter helt sjukt kanske men det gör mej glad pengar JAG kämpat för helt själv som jag sedan får lägga på något jag verkligen vill ha. Njutningen sitter inte i slösandet på ingenting utan på sakerna jag önskar som jag fixar själv. Nu undrar ni kanske vad som gjorde mej så lycklig den här gången: ett par skor, mörkblåa sidenpumps med en rosett framtill. En praktikant och min chef såg dom och godkände dom direkt, tack välbehövligt och snyggt! :) Så nu mina korta skönheter till vänner blir jag längre än längst på nästa party hahaha illa! Enda nackdelen hahaha nädå fin ändå får man hoppas ;D


Vogue

Nu måste jag dammsuga!
Ciao, Nadia

Fixat och klart !



Yes då har jag varit duktig och fixat och trixat dagen efter mina två sötnosars birthdays i februari så är jag uppsatt på bara ifall det behövs vilket isåfall skulle innebära typ fyra timmar eller inget alls istället för drygt sex timmar weehoo! Sen har jag en massa funderingar och uträkningar om boende och ska försöka samla ihop till någon tripp vart vet jag icke men nånstans vill jag! Från att det antagligen skulle bli lite jobb i januari/februari till lite lediga dagar men det ger cash och det gillar vi, synd bara att många dagar är så få timmar. Fast just nu behöver jag bli helt frisk och då är det okej! :)

Slut på struntpratet och dags för lite film innan sömnen!
Ciao, Nadia

Starter Cap|Snap Back


Piz!/ Evelina

It sucks to be sick

Nu har jag kollat på fyra avsnitt av OC, har saknat den serien vill se alla nu men hade inga fler tyvärr! Annars har jag kollat One tree hill på tv, ätit middag, ätit choklad, lyssnat musik, kollat efter lägenheter och bläddrat lite i en tidning. Nackdelen med att vara sjuk, det är sjukt tråkigt haha! Mammi kände på min panna förut hon sa jag var lite varm. Nu ska jag leta vidare efter godsaker och sätta på en film blir nog Sex and the city eller Legally blonde var längesen, men den förstnämnda blir det nog! :)


Adam Tensta

Ha en trevlig kväll!
Ciao, Nadia

Kid Kudi

Godkväll

Jag kan tacka nej till Faktum utan att få dåligt samvete och njuter av att gäspa.

If it's right then i'm already back. Åh vad jag känner mig på topp, har sökt som en hund efter trädgårdslik. Helt galet faktiskt, men antalet ska vi inte gå in på.. för då ser vi hur desperat jag egentligen är. Alltså efter cash. Nu när jag slutat för dagen, har jag redan hunnit få ett nej. Arbetsgivaren svarade kortfattat(och smärtsamt), inledde mailet med: Det är inte din dag idag, Evelina. Några timmar efter detta, alltså nyss skickade DramaBaba en lika deprimerande länk till mig but hey, nothin can bring me down today! Fast det kanske beror på att jag flyr landet om några dagar, om allt går som planerat dårå. Inte mot varmare vindar dock, men mot relaterade vindar. Jag & Mami, ska chilla med släkten i Helsinki nån dag. Jag ser  hur mycket hon längtar hem och jag saknar extra sauna-tid, så imorgon är det bokningsdag.



Piz!/ Evelina

California here I come, right back where we started from.

Okej jag är påväg åt helt fel håll känner jag! Vaknade och var täppt i näsan och helt hängig, min röst skär sej ibland och när jag väl hostar är det en del. Fy tänk att man ska vara typ sjuk på sin lediga dag, det är ganska illa! Jag som hade planerat att slappa halva dagen och sedan åka in mot staden och hitta pånågot trevligt, nu känner jag snarare att jag borde vara hemma hela dagen för att inte bli värre så jag kan jobba hela veckan. Min tur till affären var bara den allt för jobbig haha typ tio minuter dit bara! Efter att ha lagt upp en bild på Mischa blev jag sugen på OC, ska kolla in dom första avsnitten nu med choklad och ett stort glas juice (c-vitaminer är väl bra när man är sjuk?) haha jaja det märker vi! :)


The OC

Ciao, Nadia

Shuv It

Goddag

Jag kan mer än 50 ord på franska och njuter av att platta mina pollisar.


Nu har jag tagit morgonrundan, ätit frulle & läst alla bloggerskors morgoninlägg. Nu övergår jag till Metro och tv-avdelningen för dagens drama-dos. Därefter ska det kollas jobbjobbjobb, ah är det inte roligt !? Hoppas att ni läsare har något lika viktigt och skojjsigt för er idag som lilla jag. Life is GOOD. BRB!

Piz!/ Evelina

Bättre tryck än man kan tro !

Okej lördagskvällen började med att jag åkte med Malin hem och fick god mat osv, senare hämtade vi Fanny, Annika och en dansk haha :) Jag och Malin fixade oss sakta men säkert och dom andra kollade på eller så. Sen började vi spela, lärde mej ett nytt spel där man blåser på kortleken haha det får jag köra med flickorna några gånger! :) Vi fick såklart springa till tåget, det är likadant varje gång buss, spårvagn eller tåg kvittar man får alltid springa! :D När vi klev av tåget snöade det och lilla Nadia blev lycklig även om hon visste att allt skulle försvinna för snart. Vakten påpekade högt att alla under 35 kunde ta fram sina leg haha kul att inte möta en gnällig vakt :D Därinne stötte jag på brudarna som ska lämna landet, andra classmates från högstadiet, en jobbarkompis, en praoelev från jobbet och en massa annat folk riktigt trevligt! Hörde att det aldrig vart sånt drag där men musiken var bra, roligt folk och partynivån var hög, det kunde man kanske inte tro om mina hoods! :) Hade en jättetrevlig kväll, tacktack! :)


Mischa Barton

Ciao, Nadia

Blame It

Godmorgon

Jag kan klappa getter och njuter av att se på Annas stall-doppade skor.

Nu springer jag iväg, bokstavligt talat.. hurtigt värre, i knoooow!



Piz!/ Evelina

ManWomanBoogie

Godkväll

Jag kan öppna pennfack och njuter av att se på när andra flickor snubblar.

Hårinpackning, ansiktsbehandling, oljebad & litervis med Lipton.. sunday=spaday. Nu väntar syster Affe på sitt sällskap, filmtajm vettö!



Piz!/ Evelina

What A World

Godkväll

Jag kan fiska krabbor och njuter av att peela bort min epidermis.



Foto: JeanYves Lemoigne



Piz!/ Evelina

Because It's worth it

Trött är det minsta jag är ojojoj men det är värt det lätt! Vilket drag det var igår, träffa massa man inte träffat på för länge och hade sjukt skoj! Kan berätta mer senare nu ska jag jobba! :)


Ice Cream

Ha en bra dag! :)
Ciao, Nadia

Bride Wars

Godkväll

Jag kan göra surgubbar surare och njuter av att övderdosera maträtter med Sabal.

H.Slimane, Vogue Paris

Tänkte skutta iväg & kolla på film, kom på att det är här man gör det. Så snart blir det Bride Wars för min del. Idag fick jag uppleva något jag aldrig upplevt innan men lär göra igen, Kvibergsmarknad. Ja, det är en upplevlse.. om man bortser från asstaffset var det en blast. Tack till Anna för att du har knasiga familjemedlemmar med sinne för business, annars hade jag aldrig hamnat på stället. Kan ni skryta om att ni varit på ett ställe där affärsidén går ut på att sälja ägg och datorer? Det kan jag hähä! Goa muffins till frulle fanns det med. "Baxade telifåner", guccibälten, underhållande lajvmänniskor.. Kvibergsmarknad is the shh. Nu får jag sätta på filmen, hoppas på fler filmer innan jag slocknar för kvällen. Trött blir man tydligen om man går upp för tidigt. Förresten sågs My Bestfriend's Girlfriend igår, den får 4/5 Toast! (Y)

Piz!/ Evelina

Lördagskväll bjuder på trevligheter! :)

Jobb jobb jobb, sen blir det vidare till Malin där även Fanny kommer dyka upp sedan utgång i min och Malins hemtrakter! det är ju avskedsparty idag, kommer nog bli trevligt! det är ju som min kära vän Ida säger Det blir vad man gör det till ! :)


Surfa ser inte fel ut men nog sjukt svårt!

Ha en trevlig kväll!
Ciao, Nadia

Sweet Dreams


Från Vogue

Yes då var jobbet avklarat sen tog jag mej en tripp till Ida på Donkan fick lite mat i magen och trevligt sällskap, tacktack! Sen bar det av hemåt, en lugn kväll bra då kan jag ta igen det imon plus extra timmars sömn om jag nu lyckas komma i sängs i tid då haha men det ska la gå är ganska så trötter! :) Imon får jag skjuts av Mammi också hon vägrar visst använda den andra bilen av någon okänd anledning och eftersom den andra bilen tydligen är för dyr för att råka krascha med får inte jag använda den, get the picture? Hahaha okej jag är inte bäst på att köra, men en krasch skulle inte behöva betyda att det var mitt fel finns ju en hel del idioter på vägarna menmen så är det! Nä nu ska jag fixa min lunch sen somna till någon film!

Sov så sött!
Ciao, Nadia

Ge mej en Coca Cola nu tack !

Jag följde mitt lilla schema galant men fixade ingen skjuts så nu ligger skiten i förrådet tills päronen åker dit nästa gång! En annan intressant sak jag trodde man kunde klaga på för stökigt, för mycket skit i rummen, för dålig ordning, för smutsigt osv men nu kom nått nytt att man kan slänga FÖR MYCKET skit det var tydligen vad jag gjorde. Hahaha jag som trodde att jag skulle på beröm för att jag tagit tag i det utan tjat och verkligen går in för det men inga guldstjärnor här inte dom delas sällan ut hahaha! :) Det är det jag vill ha tror jag en klapp på axeln, ett gott ord eller något som får mej att känna mej duktig så att jag inte bara själv tycker så eller nått! :D


Coca Cola är aldrig fel :)

Nu åker jag till jobbet!
Ciao, Nadia

Lite duktig ändå :)

Okej jag erkänner fick inte mycket städat igår som jag tänkt men lite i alla fall, sen har jag tagit igen resten nu har redan hunnit rensa ut mina två skåp! Det är inte fint ännu men all skit är borta, sen ska jag fixa i ordning allt bara jag blir av med skiten först. Har lite kvar att gå igenom sen kan jag fixa allt som jag vill ha det. Min sovmorgon blev till tio typ men eftersom jag inte gick och la mej allt för sent igår fick jag en del timmars sömn. Nu på schemat står det duschning och sedan dammsuga hela huset så mor min förhoppningsvis blir nöjd hahaha! :) Jag är smart som duschar när jag är ensam hemma då kan ingen klaga på att det blir för länge, sen när någon dyker upp får jag fjäska skjuts till sopptippen! :)


Sarah Jessica Parker

Jag kom fram till att jag får vara HELT ledig fem dagar i hela januari, men blir inte heltidstimmar för det vissa dagar jobbar jag kanske fyra timmar bara men jag är nöjd. Jag måste jobba MYCKET för att få pengar till allt jag vill hitta på. En nackdel är att jag jobbar under två födelsedagshelger i februari, har jag tur kan jag fixa lite mindre jobb under den första men den andra är värre. Wellwell det löser sej väl alltid! :)

Ciao, Nadia

The Renaissance

Godkväll

Jag kan skriva med tuschpennor och njuter av att klippa sönder leggins.


Vogue

SMURF, Fortes! Höhö. Nu är jag klar. Hur mycket som ska slängas räknar jag ihop senare, först ska dem andra gamarna i huset rota igenom högen. Smyckena ska vi inte ens gå in på, en fet klump av krims&krams. Scarfernas plats löste jag genom att knyta upp dem alla på en galge, färgkordinerat såklart. Bältena rullades ihop och las fint i en gammal skolåda som jag passande skrivit BÄLTEN! med spritpenna på. Om jag är nöjd? Ja! Men fråga mig det om en vecka, då lär allt vara tillbaks i  "ordning&reda"(läs:oreda). Nu behöver jag sömn, för mycket nytta gör nämligen min blonda skalle trötter.





Piz!/ Evelina

Jag kan faktiskt om jag vill! :)

Jag slösade sjukt mycket tid på åkandet till och från skolan, jag fixade tre år, jag sprang ut med massa glädje, jag klarade körtkortet, ja jag kan faktiskt om jag vill haha! :) I två kvällar i rad efter att ha spenderat nio timmar på jobbet har jag rensat och städat i min garderob, bland allt mitt smink, smycken och kastat en massa tidningar! Ja ska rensa ut all skit och jag hoppas att jag håller det och fixar detta ska fortsätta snart med skrivbordslådor och skåpet, imon efter en välbehövd sovmorgon ska jag åka till återvinningen och bli av med skiten. Två anledningar: 1. Det behövdes ! 2. Det blir lättare den dagen jag flyttar haha ! :) Jag tror seriöst det kan vara det sistnämnda som ger mej orken att städa istället för sova haha men så är det, jag kan jag kan jag kan men som sagt bara om jag vill! ;D Jag får tacka Ida min söta apväninna som fick mej att börja med garderoben vi hade sällskap i luren och städade ihop haha fast hon hamna lite vid datorn också hade jag med gjort om den inte vart upptagen! :)


Hittade en fin bild när jag sökte på google men vet inte hur haha, I like i alla fall! :)

Slut på pepp-inlägget och fortsättning av städandet! :D
Ciao, Nadia

As Far As I See

Goddag

Jag kan simma på land och njuter av att dricka beska vätskor.


S.Blomqvist

Cirkus fyra timmars tjöt om allt mellan himmel och jord med IkkeDikkeDamm (som Amina kallar henne) inleddes dagen med. Solen bjöd på sken och skönheten bjöd på kaffe, danke där. Sedan dess har jag suttit och letat jobbannonser, några ansökningar har jag fått iväg med. Alldeles nyss tog jag ledigt från mitt jobb(att söka jobb), för att spana lite vårstuff. Ge mig, ge mig, ge mig! För att göra plats för något nytt i min garderob måste denne rensas, överfylld är den men ändå känns det som att jag bär samma kläder var eviga dag. Mor min har också nämnt att det sett bedrövligt ut x antal gånger+ Apan kunde ju, då kan jag med! Fast jag hoppas på bättre resultat än ditt, come on en påse?! (6) Så nu blire rensning, exakt nu. Snubblar säkert förbi här ganska snart, om jag känner mig uttråkad eller så.


Piz!/ Evelina

-



Min väns kampanj weehoo ! :D

Lalala yes she's my friend Annmari UNTZUNTZUNTZ ! :D Vilken duktig flicka ! :)


Jag har gjort kollaget själv men bilderna finns på

http://www.tigerofsweden.com/site/

Ciao, Nadia


Mother Chucker!

Goddag

Jag kan läsa "Hänt i väskan" som C.P säger och njuter av att trampa i lera.

Foto: Jimmy Backius

Sitter här och väntar på att tvätten ska bli klar, blir så exalterad när det är vikningsdax.. kan knappt bärga mig! Tiden fördriver jag med skönläsning i form av Metro och dagens mazarin med smak av citron. Min allra första gång! Alltså inte att läsa dagens nyheter utan att äta den där halvgoda citronmazarinen. Nedanför har ni en söt förmiddagstune.



Piz!/ Evelina

Gone With The Will

Godkväll

Jag kan fylla på koppar och njuter av att toasta med våffeljärnet.


Såg precis klart Gossip Girl avsnitt 15 av säsong 2, för er som inte kommit så långt än säger jag: smarrigheter väntar. Jag är tjej och jag får lov att älska serien. Fast det är inte helt överraskande att jag fastnat så för thedramashow, jag var besatt av O.C och GG är ju som O.C fast iklädd en vinterkappa. Samma Josh Schwartz ligger bakom hit-serierna, holla! Nu ska DramaMama dricka te och tjöta bort natten med MSN.


Logan Marshall Green "Trey" & Ed Westwick "Chuck" - pretty badboys.

Piz!/ Evelina

I Don't Want To Be


Bara för att Lucas och Peyton är så söta ihop i One Tree Hill !

Om jag hade haft alla säsongerna i den serien, en STOR skål popcorn och en MASSA Coca Cola så hade jag vart sjukt nöjd alltså! Åh en dag ska jag ha ett sånt maraton faktiskt, fatta sicken slappis-dag GÖTT! :D Fast blir säkert en slapp kväll nu i alla fall, fick fler tider idag också så det är nästan att man längtar till lönen i februari istället haha! Jag måste lägga upp nån slags budget och räkna ut mina "fasta" utgifter när lönespecifikationen kommer så jag vet vad jag kan lägga undan till en resa och till ett flytta hemifrån konto, yäs nu ska jag vara en duktig flicka! Vet inte om jag nämnt det förr men har ju använt en del av mina studentpengar till söta tallrikar och skålar jag är på gång jag är taggad jag är laddad lalala ! Slut på struntpratet :D

Ciao, Nadia

Still Are Less

Goddag

Jag kan läsa uppåner och njuter av att ha brus-hörlurar.

Yes, jag har löst mysteriet! Det tog mig tid innan jag förstod att dem två damerna inte var samma person. Carmen som synts överallt, är mycket riktigt rätt en topmodell. Men Kahlen, som medverkade i ANTM blev aldrig så framgångsrik inom modellyrket som hon lovats. Kahlen har jobbat som bartender sedan hon knockades ut från cycle 4 i finalen mot Naima och har planer på att öppna en egen liten bar. Dem är aplika till det yttre, don't you think?



Piz!/ Evelina

808s & Heartbreaks

Godkväll

Jag kan teckna mitt namn på teckenspråk och njuter av att dra på mig stövlar.

Vi hittade det vi sökte och lite mer än vad vi var ute efter. Nej, inget är inhandlat ännu men det kommer. Pyret i familjen önskar sig låååångt hår inför kommande födelsedag. Hela fjorton år blir hon, maaajjjj gawwwd. Den åldern, be för oss runt om henne. Hon är redan en liten rebell, en väldigt högljudd sådan.. men nu matchar siffrorna beteendet. Nu ska jag haffa John Blund, hoppas att han inte har något emot det. Förresten, anledningen till att jag inte svarar när "Dolt nummer" ringer förklarar sexige Shia LaBeouf i filmen Eagle Eye.

Piz!/ Evelina

Det Är Så Jag Rullar !


Eva Longoria

Idag var det inte en enda unge att se efter så där satt jag i min ensamhet till lite musik drack varm choklad, åt godis och kollade runt på nätet. Yes så blir det ibland, men jag behövde som sagt en sån dag för att orka har nämligen räknat ut att jag ska jobba VARJE dag den här veckan! Fast jag klagar inte bara konstaterar det, jag menar fem timmar idag, fyra timmar imon och två och en halv timme på fredag är lätta dagar resten får jag kämpa mej igenom! :)

Nu är mitt hår fint igen också och lagom till lönen rullar in ska jag bestämma hur mitt hår ska se ut framöver för något ska jag allt göra! Sen satt jag och funderade över tatueringar idag också nu tror jag att jag vet nått, måste bara hitta någon bra som kan hjälpa mej med den. Hahaha kommer bli kul om jag gör det, jag lovar min Mammi kommer sätta kaffet i halsen sen kanske man kommer få höra ett par decibel också men vad gör det om hundra år? Haha det är det bästa med att vara över 18 sånna saker väljer man själv! :D

Nu ska jag kolla lägenheter igen och dröma mej bort, mitt fucking papper har inte kommit än blä!
Ciao, Nadia

I Need Some Sleep !

Jag trodde jag skulle klara mej på ca. 10 timmars sömn och kunna gå upp kl. TIO men jag hade fel riktigt fel, jag fick tvinga mej själv upp ur sängen kl. tio över tolv och fixa mej på lite drygt tjugo minuter. Nä gå upp för att platta håret funkade visst inte, man måste ta vara på den sömnen man får, tror seriöst inte jag skulle pallat den här veckan utan den sömnen!


Kate Moss

Nepp blev visst ingen bio idag så jag ska strax ta mej en sjukt varm dusch för jag fryser, sen ska jag försöka mej på mitt hår och se om jag lyckas bättre den här tiden på dygnet! ;D

Ciao, Nadia

C.Buddz

Goddag

Jag kan citera Mischa Barton och njuter av att koka gröt.


Ge mig vår, varmare väder, lättare kläder och en cappuchino på det.. att ta med,tack.
Nu krålar jag mig till stan för att leta(och hitta) hår till min syster, smell ya l8er.



Foto: Chadwick Tyler

Piz!/ Evelina

I'm Back

Evelina har ju berättat om partyt igår och jag tycker också att det var lyckat! Men kom fram till att salsa nog inte riktigt är min grej, och när en hel salsa-klass plus massa andra verkade kunna allt så försökte jag hålla mej borta från dansgolvet så mycket som möjligt hahaha! :) Men det var massa trevligt folk så jag hade det kul ändå, sen avslutades kvällen på Burger King innan jag och Ida sprang till bussen. Jag somnade tydligen ifrån henne hahaha inte snällt där men jag var sjuuuukt trött ! :D


Gwen Stefani

Veckan blev ungefär som planerat, med vissa saker tillkomna och borttagna. Det gick fort och nu väntar en ny vecka, det verkar som jag blivit av med julen hemma i alla fall bra där! :D Jag hoppas på ännu en bra vecka, eller kanske ännu bättre haha ja tro det eller ej men jag hoppas faktiskt på lite stuff något man aldrig ska göra då går det aldrig vägen ! :)

Ciao, Nadia

Red Rum

Godkväll

Jag kan plocka persilija och njuter av att rosta ringar.


Ay Ay Ayaa! Att vi skulle hamna på en bachatanight på Gotebar var inte helt väntat, men trevligt vart' det. Födelsedagsmannen var både lullig, gullig och 20 år. Innan vi hamnade på salsagolvet satt vi och roa på gamla herdeliga Chez Amis. Där sjöng följet för full hals till svensk "musik" medan jag letade efter en behaglig sittplats. Jag gillar nämligen inte att orsaka otillräcklig blodtillförsel i någons ben. Så om det ska bli knäsittande, you may take a seat in my lap. På Gotebar såg dansgolvet ut som en scen ur Grease, alla var proffis och kunde exakta danssteg. Vi prövade  oss på några låtar men insåg snabbt att vi var ute och cyklade. Men när reggaeton börjades spela, då fan.Tack för aftonen och grattis till alla nyförlovade sötnosar, alla fria till alla igår.. ändå är det jag som badar ensam i badkaret idag. Nu blir det bada, sen varma choklada därefter film? Yesssuuuuuur.

Piz!/ Evelina

Check On It

Godkväll

Jag kan kamma mina ögonbryn och njuter av att peta på nybakade Tigerkakor.

Världens vackraste Adriana, Vogue Paris

Väntar in Apan, för idag ska en nybliven 20årings födelsedatum firas. Jag vet inte inte så mycket mer än det ännu, fast redo för äventyr är jag. Så apor messa angående tid och location, tack! Sålänge petar jag vidare på min Tigerkaka, mums.

Piz!/ Evelina

2 Dwarfs Is More Than 1

Godkväll

Jag kan talas till rätta av främmande frölundabor och njuter av att luffa.

Äntligen fick jag träffa Blomman, min dvärg. Jag bryr mig inte om vart vi är, var vi än befinner oss, vare sig det är i kyla eller värme..så länge det förblir vi. Du är bokad 13/1, anteckna det. Nä nu kände jag att det blev alldeles för smörigt här, dags att sätta på sig hater-huvan. Eller vänta.. jag väljer nattmössan framför det. Let's Dance bojkottades denna afton, fast det görs det nog i vanliga fall med kom jag på. Hoppas att någon fick en klack i ögat- om du bara visste hur dt känns för oss fattiga människor att få en pinne i ögat!

Fiskbullen har bytt namn till Diskbullen, häng med lite fifan!
Piz!/ Evelina

Paaarty !

Vilken kväll och natt jag hade igår va! Efter att ha både öppnat och stängt butiken åkte jag och Malin in till Götet för att dansa loss med Ida, Fanny och Anna till Elefants toner. Var riktigt bra drag och jag ställde frågan gång på gång, varför är vi så sällan på Sticky? Det är ju kul, trevligt folk och massa rolig musik plus happy hour hahaha! Massa trevligt hände innan flicka efter flicka åkte hemåt tills bara jag och Fanny var kvar hahaha sällan vi är sist, så kul att vi så sällan ger oss! Jag försökte mej på att vara halvt brevduva och sända amors pilar men ja fick hälsat i alla fall ! :) Sen var det dansa med brats, skojja på dansgolvet, omedvetet få igång ett kärleksgnabb osv. Det blev en slags efterfest fast en ganska lugn sådan och Fanny är ju ganska svår att få med sej hem ibland haha yes halv sex gick vi innanför hennes dörr och jag fick TVÅ timmars sömn innan det var dax att åka till jobbet. Tog vara på efterfestens tips att dricka redbull för att palla ännu en öppning och stängning men bara för jag inte gillar det blandade jag ut det med Coca Cola hahaha vet inte om det var därför eller om det var inbillning men jag kände mej otippat pigg hela dagen. Jag säger ju det jag kaaaan! :D



Sen jag trippa innanför dörren hemma för ca 1 och en halv timma sen har jag fått lyssna på julmusik åh herregud kom över det, nu ser vi framåt efter nyår ingen mer juuuuul tack ! ;D

Ciao, Nadia

Scumbag

Goddag

Jag kan tillaga Lasagnette och njuter av att gå i trasiga skor.

Joshua Petker

Hur kan man översätta worthless scumbag till värdelösa tepåse? Hur kan man därefter låta översättningen användas i en filmtext? Så många fel och så få rätt i den meningen.. i den filmen. Säger inte vad det var för någon rulle heller för den delen, varken rättvist mot mig eller översättarens rykte. Jag har gjort läxan som DramaBaba gav mig, undrar om den gav oss något? Jag hoppas på vårat hemliga projekt, YES WE CAN! Sverige- hela världen snackar om att det kommer att bli ett tufft år för oss alla. 2009 blir knapert. Att vissa kan vara så bittra över ett skifte, come on? Andra (inkluderat mig själv) tror att detta kommer bli möjligheternas år. Så till er andra suckers: tänk på att man måste gå igenom svåra tider för att uppskatta dem som är bra.


Piz!
/ Evelina

LL Doesn't Stand 4 Double Looser

Godnatt

Jag kan vispa grädde och njuter av att somna till ljudet av tre tickande klockor.

Jag börjar lära mig det där med att göra kollage, am i right or am i absofuckinglutely right? Okej så duktig är jag inte. Men lite cred här ovan tog jag åt mig. Denna söta torsdagsafton har mer eller mindre än mer spenderats med mina systrar. Dem gjorde vad nu sjuklingar gör samtidigt som vi alla försökte koncentrera oss på Chuck, S & B. Det leder mot slutet på säsong två av GossipGirl, det blir allt svårare att hålla blicken från dumburken när avsnitten slås på. Förresten(tyvärr) måste jag meddela er om att jag fortfarande inte har en krona på mitt kort, så ring om det är akut if not then don't. Nu ska jag dricka pineapplejuice* och därefter SOVA. Jag vägrar att skriva XOXO, som alla andra fina bloggerskor hade gjort nu men vi vet ju alla att jag inte är som er andra*.

*pineapplejuice :anledningen till att jag skriver ordet på engelska är för att jag inte har någon alls koll på hur många N det är i den svenska översättningen.
*jag är inte som er andra: jag är konstig..


Piz!/ Evelina

Weather's Blowin' Like A Bitch

Goddag

Jag kan springa snabbare än Anna och njuter av att lukta på övermogna bananer.


Peaches place.

Effektiv dag 4 sure. Någon (läs:jag) var väldigt duktig och desperat hos ams idag. Så här sitter jag och skeppar ut CVn till ljudet av blåsten. Värst var det blåser idag, GBG- windy city no 2. Fast man ska inte klaga på vädret, eller? Nu när snön försvunnit lika snabbt som den kom, slask is the shh! Det var inte lika skönt att promenera idag som igår dock. Igår var det ChaChaSlide nerför backarna med chucksen på, idag var det tunga steg i den först två (centi)meter djupa snön senare vandring i snuskslasket. Kallt som fan. Affärsmötet med DramaBaba på Stadsbiblioteket gick som smort, fastän vi båda känner att vi borde följt med mer under Marts lektioner. Snart ska jag på dejt med kurden, har saknat dig så.

Piz!/ Evelina

Den dagen, den lyckan! :)

Okej jag har bestämt mej den BÄSTA dagen i hela mitt liv upplevde jag under 2008 det var dagen jag gick upp halv fem på morgonen och fick min älskade kamera som nu tyvärr är sönder, jag gick upp och fixade mej fin och på med mössan! Hämtade upp Goffe vi var glada och spända, hade champangefrukost i nån lokal i Kärra skrev i varandras mössor, sjöng, pratade minnen och var helt OTROLIGT glada ! Efter gruppfotot trippade vi alla glada i mössorna och sjöng för full hals till bussen, folket kollade, skrattade och såg våran lycka! Vi gick på bussen blåste i våra tutor och sjöng som bara den busschauffören höll för öronen och resten på bussen skrattade. Hela vägen var det kort, sång och även lite dans sådan lycka den som gjort det förstår. Väl framme sjöng vi genom hela skolan och lärarna bara skrattade, inne i logen var ett ganska så tyst gäng samlade då vi redan hade börjat fint folk kommer sent säger man va? Hahaha in kommer vår klass och några andra vi stött på under vägen och skriker mer än någonsin, tutar osv så bra alltså! Sen blev det tal från lärarna, vidare mot idrottshallen där rektorn, några lärare, kören osv hade sina framföranden. Sen var det att kolla in flaket och äta lite i bamba för sista gången, mer sång och tal. Tillbaks till logerna där betygen delades ut, presenter lämnades, lärare fällde tårar och alla små flickorna var så lyckliga! Alla går upp mot utgången väntar på att få bli utsläppta, pratar och skrattar. Så efter en lång väntan blir det våran tur DAAAAAAAAMN sicken känsla jag svimma nästan av glädje, vi hoppa och sjöng på scenen! Den dagen, den dagen alltså DEN DAGEN var den bästa, jag hade så gärna velat uppleva den igen bara den dagen! Allt annat senare var ju bra också resan på flaket, hem och se alla som var samlade för MIN skull, allt prat, massa fina saker, allt annat finns så mycket att nämna som inte kommer fram nu och sedan STUDENTFESTEN! Asså alla dom 24 h tackar jag för tacktacktack! :D


En lycklig flicka! :)

Tillbaka till det jag bestämt mej för, nytt år och nya möjligheter har jag både läst och hört. Även om Studenten är ganska så oslagbar så ska jag få uppleva ett sjukt bra år, mycket förväntningar, drömmar osv som jag ska försöka göra något åt och jag är bara sååååå taggat! Min näst bästa dag i mitt liv kommer bli dagen jag packar allt, tar alla kartonger, låser upp min egna lilla lya och flyttar ut yes det ska hända har jag bestämt! :D Jag väntar på mitt sista papper innan jag drar till banken och efter det letar som bara den. Efter en ledig dag hemma har jag bestämt mej jag ska ut härifrån hahaha! :D

Ciao, Nadia

Peanut Butter, Motherfucker

Goddag

Jag kan klappa på min egen axel och njuter av att få Tigerbalsam i ögonen.

Ja, finally. Jag har fått  tag på båda Pochahontasfilmerna. Jag har också fått reda på att det finns två stycken, det visste jag alltså inte innan. Så idag ska dem ses och mina CVn ska dammas av. Jag hoppas också att mötet med den mystiska marokanen blir av ikväll. Mums. Jag har hunnit kolla kurser, utbildningar + annat inför hösten och ArtCollege låter fett lockande. Nu ska jag äta banan utan skal.


H.Slimane



Piz!/ Evelina

Love me love me, say that you love me !



Igår innan jag slumra till kolla jag på halva Sex And The City filmen, den biten när det är som mest med kärlek haha där satt jag utan någon som höll min hand hahaha. Ja sånt kan vara lite halvt deppigt speciellt den här årstiden tror jag :) jag undrar varför man vill ha mer kärlek på vintern egentligen? Jag menar jämför man med sommaren så har man så sjukt mycket mer att tänka på, så man hinner la inte med att tänka på det. Nä jag säger inte att pojkvän är bra jag klarar mej rätt bra utan faktiskt, men ibland kan det verka mini-mysigt men bara ibland! :)

Yes några av mina planer är gjorda idag typ sova och slappa haha! Nu var det bara det där med städningen också DAMN! :)

Ciao, Nadia

Play Clothes

Godkväll

Jag kan klicka play på vår DVD och njuter av att läsa kurskataloger.

Tack för sällskapet idag Apan, alltid en fröjd att få höra dig hosta.

Yup, fyra jobbansökningar skickades iväg idag .. imorgon fortsätter jakten. Jag behöver hopp. Shiet, nothin goes my way. Å andra sidan, när har det någosin gjort det. Nä nu ljuger jag, flyt det har jag .. men inga cash. Dagens spark i röva går till *trumvirvel*: Drama Mama & Drama Baba. I'm a gogetter, jag klarar mig alltid. Förresten igår fick jag äntligen se Step Brothers, den var bättre än förväntat och förväntningarna var skyhöga. Söta krullbröder(läs: krull-bröder). Nu blir det slätbullar+kallmjölk och några timmars sömn.



Henry Holland- han fortsätter att provocera eliten(finns som t-shirt tryck), lite småroligt ändå.

Piz!/ Evelina

Det Går Bra Nu !

Yes då har man lite att se fram emot denna :)

Imorgon (onsdag): LEDIG, enda kravet är städning annars är jag friiii och får förhoppningsvis sova också!
Torsdag: Utgång till Sticky Fingers, haft många bra kvällar där men längesedan sist!
Fredag: Lugnt eller party, får se vad jag pallar! :)
Lördag: Utgång igen hoppas jag, nåns babe fyller 20 tydligen haha :D
Söndag: Däcka efter jobbet typ haha ! :D


Ciao, Nadia


I get it in 'til the sun rise

Förra veckan var jag och köpte en kalender haha ja helt ärligt överlever jag inte utan en sådan! Med två jobb, flera scheman och en jävla massa byten av tider hit och dit så räcker inte mitt lilla minne, det är min första anledning. Haha sen är det ju det med födelsedagar, partyn och andra viktigheter som jag alltid måste anteckna så det inte försvinner. :) En mini-bok där delar av mitt liv står skrivet hahaha eller i alla fall vad jag ska göra och när! Så där stod jag inne på wettergrens vid kalendrarna just då var jag en av dom få unga besökare borta vid dom hyllorna, med ca. fem st kalendrar som jag snabbt plockat ut för att undersöka närmare alla i ett mini-format så dom får plats även i mina små väskor! Så kom nästa krav jag ska ha en hel vecka på ett uppslag inte dag för dag utan hela veckan, efter ett väldigt vridande och vändande fick jag med mej en liten svart mönstrad hem. Hahaha ja jag kände mej en aning töntig där va, men jag vet ju att jag måste annars skulle mitt lilla liv bli en aning kaos! :D I think that was a confession! Hahaha näädå! :)


Hade det inte vart underbart trevligt att kolla in Chris Brown den 23 jan i STHLM ?! :)

Ciao, Nadia

Sing-A-Long

Godkväll

Jag kan kapa av kablar och njuter av att döda simmar.

Ta er dyrbara tid åt att lyssna på denna kampsång, alla har vi hört den någon gång men visan råkar vara min peppsång. Den vrids upp på högsta volym, så hög volym att grannen känner basen i röven genom toaringen. Trudelutten blomstrar utöver själens äng när jag förbereder mig inför viktiga events såsom jobbintervjuer, måndagar och andra nervösa möten. Nu kallar sängen.



Piz!/ Evelina

Deal Or No Deal?

Okej jag försöker gör en deal med mej själv att bor jag hemma minst ett halvår till så kan jag spara liiiite mer pengar till nån utlandtripp på minst en månad för att sedan flytta, jag sätter plus och minus bredvid varandra och försöker intala mej hur allt ska funka osv. Hahaha bara det att jag haft alla dessa tankar förrut och blir i slutändan samma sak: Jag måste flytta iväg på mina egna vingar och visa att jag klarar mej själv! Hur, när, varför vet jag såklart inte men jag bara MÅSTE! :) Med andra ord kommer det nog inte bli nån deal med mej själv hahaha :D ni fattar säkert inte vad jag snackar om heller! :)


Uhh vem vet en sådan här kanske man får glida runt i en vacker dag hahaha ! :D

Ciao, Nadia


I'ma Sleep On It

Goddag

Jag kan damma min dator och njuter av att se kläder klättra ut från min garderob.

I feel for you, Fortes. Jag vill, jag vill, jag vill. Nästan lika mycket som jag vill ha tishan som pojkarna i N.E.R.D har designat i samarbete med H&M för att samla in stålar till kampen mot HIV. Jag läste det på BBC-bloggen och det är den enda infon jag har än så länge, vet ej när dem släpps i butik. Idag har jag städat röven av mig här hemma medan alla andra varit och jobbat röven av sig på annat håll. Nu ska jag kolla jobbannonser och sedan fira min vackra hy med lite mango.


Piz!/ Evelina

Ta mej på Äventyr !



Fick precis en inbjudan till en avskedstillställning för en vän från högstadiet!? Hon och några andra ska ut på äventyr. Första tanken: Åh vad fucking gulligt att jag finns med i tankarna från högstadiet med tanke på att vi inte umgåtts sen dess utan bara stött på varann på bussen nån gång då och då. Sånt gör en så glad, blir en halvt reunion då även om jag var en av dom få från förrförra klassen som var inbjuden. THÄNKS! Okej andra tanken: Jag vill också bara åka iväg sådär på äventyr jag menar Australien, ett halvår till ett år, resa runt, ha kul, inte ha riktiga planer, ta nått mini-jobb ja äventyr! Damn vad kul alltså, det kan vara annat en Australien också men jag menar själva grejen ju! :D Så jag började googla surfing, ännu en sak jag ska lära mej haha ! Jag tror det är det som är mitt riktiga problem jag vill för mycket så jag knappt vet vad, hur, när och varför jag bara VILL! :)

Ciao, Nadia

DK3? WTF?!

Godkväll

Jag kan smajla som en galning och njuter av att bära bananlådor.

Long hair, don't care.

Coz my heart it DAMAGED, so DAMAGED (8)! Jag vill ha kvar Aubrey och D.Woods i Danity Kane. Det finns inget DK utan dem. Om inte alla dem originella BadBoys-talangerna får stanna i tjejgruppen kommer det gå nerför. Way down, Diddy! Så nu har min dag spenderats med att sörga splittringen till deras sköna jamz. Lite tv-tittande har jag också hunnit med, Victoria's Secret Show kan man ju bara inte missa. Halvt egodödande show though, dessa fagra fruntimmers yttre är ju något att drömma om. Modellernas långa hårsvall får mig nästan att vilja spara ut till långt hår igen fast jag har bestämt mig att klippa page först och sedan låta det växa ut.


Piz!/ Evelina

Det Kommer Dagar

Nu har jag suttit och letat upp lite bilder att sätta ihop i ett kollage igen, hon har cool stil !


Agyness Dayn

Åhh jag har fått en längtan nu, eftersom jag antagligen inte kommer få uppleva någon snö så kanske jag borde börja se framåt. Ja med tanke på mitt umgänge så blir det nog ingen snösemester TYVÄRR! Om det mot oddsen ändå skulle råka bli något så kommer jag bli Ö V E R L Y C K L I G ! :D Men jag längtar även lite till när man kan rensa om i garderoben och fylla på med lite nya vååååårkläder, jag ser framförallt fram emot en ny vårjacka! För var dag jag kollar in i min garderob är det samma reaktion fylld med kläder men inget att ha på sej hahaha jag vet det låter lite knäppt men så är det, jag kan gärna gå runt i mina sjalar och hoddie-tröjor ett tag till men jag vill ha lite sol så man ser något slut på slasket! :) eller så söker jag bara en anledning till att få shoppa lite nytt hahaha ! ;D

Ciao, Nadia

How U Gon' Upgrade Me?

Goddag

Jag kan sätta på mig kläder och njuter av att klippa naglar.



Nu springer jag iväg & hämtar grejjor hos Tess innan hon rymmer tillbaks till "Nypan".

Piz!/ Evelina

Zock On!

Godkväll

Jag kan skratta till mig en hostattack och njuter av att åka på okända vägar.

Tack för aftonen kära Fortes och tack till den som skrev storyn till Yesman. Fett inspirerande. Detta året folks, då måste det hända något.. orkar inte stå och vänta på bättre tider. Jag ska göra tiderna bättre! 2009 ska bli mitt år, ditt år! Ett nytt år med nya exotiska möjligheter. Imorgon ska jag dokumentera my-things-do-before-i-die-list. Det låter mer dramatiskt än vad det är och nej jag menar inte att jag ska dö detta år *tar i trä* utan att jag ska skriva kontrakt med mitt framtida jag. På "top 10 listan" har vi b.la att kyssa Wade Robson, att förklara min kärlek till Pharell Williams och att plocka potatis. Alltså att plocka potatis direkt från jorden, liksom hur coolt är inte det?! Well kära läsare(pluralis) innan big shh starts poppin får jag(singularis ;]) sussa någa timmar. Kom ihåg att varje Ja är en väg till något bra, nästan.


Drama Mama et Drama Baba inleder det nya året like Lindsay does.

Piz!/ Evelina

It's In My Eyes

Komplex hit och komplex dit det är typiskt speciellt för oss tjejer usch egentligen att man kan tänka så mycket, för ja jag tänker FÖR mycket inte bara om utséende utan om ALLT som finns på denna planet och lite till hehe ! :) Det är lätt att säga var nöjd som du är men mindre lätt att verkligen tycka så från hjärtat, alla har vi ju våra dagar bra som dåliga ! Men jag har då hittat en sak på mej själv som jag gillar, det är mina ögon. Kan bero på att jag fått mest komplimanger för dom :) Yes det är bevisat igen jag tänker ju som sagt fööööör mycket ! Hahaha :D



Jag trodde det skulle bli bio ikväll och vi får väl se hur det slutar, nu väntar jag på sms från Evo så jag vet vart det bär :)
Ciao, Nadia

Blank

Goddag

Jag kan klia mig på hjässan som en apa och njuter av att simma i mitt badkar.

Foto: Chadwick Tyler

Blank, tom, ren, oskriven, ej ifylld. Jag behöver inspiration, let's hit the cinema Fortes. Kvällens underhållning står den jakande Jim Carrey för.



Piz!/ Evelina

Nyårsfin !

Evelina la ju upp några söta bilder från nyår så tänkte jag kunde visa hur jag såg ut :) Blev nöjd tillslut, har inte mycket bilder att välja på nu så kan hända att det dyker upp några fler senare !



Nu ska jag brumma in till staden och Fika med Evo! :)
Ciao, Nadia

Cobrastyle

Godkväll

Jag kan hitta okända rivsår på mina händer och njuter av att få mina tår knäckta.

Kapade bilder från Apan.

OJ OJ OJ! Min nyår var nog den bästa hitills, allt gick (nästan) galant. Fastän jag saknade några personer vid min sida, var det godis. Vi dansade, chippa, drack, åt, kissade, ramlade, gick, satt, andades och massa andra roliga stuff. Och första dagen på år 2009 spenderades på samma sätt som resten utav Sveriges befolkning, höhö. Dag nummer två däremot var det dags för shopping, eller något försök till det iallafall. Fattig REA i år, när det gäller kläder men sko-rean var thumbsup. Mer bilder på min nyårsoutfit poppar la upp snart.








Piz!/ Evelina


Let It Rock

Min tredje och sista lediga dag i rad hör och häpna, inte ofta man får en sån långledighet, men den gick lite för fort faktiskt! :) Idag har jag en sån skön långsovmorgon, kom upp vid 12 och med tanke på att jag inte somna allt för sen igår så fick jag ett par härliga skönhetssömnstimmar hahaha gott snack som man säger i Skåne! :D Jag går upp och upptäcker att huset ligger tyst och öde yeeeeeees oh happy day! Hahaha så skönt att vara all alone hemma så det var bara att vrida upp volymen och mumsa upp pizzan som blev över från gårdagen :D Sen har jag lekt lite hemmafru också och dammsög hela huset, jag är en sån duktig tjej även om jag inte gör det frivilligt! Haha :)



Idag är det visst fredag och helgen har precis börjat, känns lite skumt med tanke på nyår så känns det som om helgen just tagit sluuut men icke! Jobb är väl det enda som är planerat inför helgen annars blir det nog ganska så lugnt skulle jag tro. Nu ska jag läsa lite i min nya VR och dricka upp min CocaCola mums på det! :D

Ciao, Nadia

Happy New Year !

Jag skickade inga sms eller ringde nån inatt för att önska gott nytt år jag vet hur det är nätet är överbelastat osv så vill önska alla Gott Nytt År, hoppas ni hade en lika sjukt kul kväll som jag med underbart folk! :) Jag är såååå NÖJD! Börja dagen med att åka och sola, det är så avkopplande och gött sen bäst av allt då färgen :) jag drog vidare in mot staden, mötte upp Fanny och Tess på donkan yes man får ladda med mat en sådan dag. Sen lite in i affärer för att fixa det sista, hitta inte rätt storlek på klänningen så jag lämna tillbaka två av dom den sista var en svart paljettklänning som jag hade blev rätt bra ändå med silversmycken! :) Väl hemma hos Fanny börja vi fixa med maten, fixa oss själva och börja parta lite. Ida dök upp och skulle också fixa sej där så vi dansa och hade oss :D sen droppade resten av folket in, åt mat kycklingspett och pastasallad MUMS! Det blev lite ölspel och en annan lek som jag var sämst på hahaha man fick inte skratta där! :) Sen kom lite fler folk och det var sjukt trevligt! Helt plötsligt var det Tolvslaget och alla gick ut önska gott nytt år skåla och sånt :) Festen fortsatte innan det blev dax för hemgång. Tack alla söta för en sjukt bra nyårsafton !! :D



Ciao, Nadia


RSS 2.0